sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Ensimmäinen hankinta Louboutinilta

Kävin tässä yksi päivä sattumoisin Nina'silla katsomassa, olisiko siellä jotakin uutta, ja olihan siellä. Nimittäin samana päivänä oli juuri tullut mm. Christian Louboutinin kevään lähetys.
Instagram ja Facebook seuraajat saivatkin jo vihiä perjantaina siitä, mitä kassista löytyy. Kiitos vaan Nina'sille mainiosta palvelusta!




Mukaan lähti viimein Cris Case, jonka haaveilusta olen jo monta kertaa postaillutkin. Olen katsonut tätä mm. New Yorkissa ja Lontoossa, mutta aina se on jäänyt hyllyyn. Kuitenkin ihan hyvä, että olen nähnyt tästä eri versioita - olin ajatellut alunperin mustia piikkejä, mutta ne näyttivät aika muovisilta ja kauempaa melkein paljeteilta, joten tämä perinteisempi metallipiikki oli sopivampi etsimääni käyttöön.




Upea yksityiskohta on tietenkin tutun punainen sisus. Tämähän on tarkoitettu iPad-suojaksi, mutta luulen, että en kyllä tule kovinkaan paljon sitä sinä käyttämään. Täydellisemmin laukku menee clutchina vaikka oopperassa tai muussa iltajutussa :) Niitit tuovat myös hauskaa särmää rennompaankin asuun, pitääpä vähän testailla. 
Ja tuossa ovat Louboutinin elementit niin hyvin edustettuina, että tämä on pelkästään esineenä vain niin hieno! Nyt on tullut päivitettyä sen verran toivelistoja, että pieni tauko hankinnoissa on paikallaan.




Loppuun vielä muistutus, mitä kautta saat uusimmat postaukset ja ehkä makupaloja niistä myös ennen kuin ne päätyvät tänne blogin puolelle. Facebookissa on nykyään mukavammin ihan omia pikkujuttuja, joten kannattaa käydä kurkkaamassa sielläkin!




 

Ja Instagram löytyy nimeltä pbblog

---
Louboutin love

My first item from Louboutin is this awesome Cris Case that I've been desiring for so long. I know it's for an iPad, but I prefer to use it more as a clutch. Love it! 
Also reminding you of the opportunity to follow me on Bloglovin, Facebook or Instagram!

49 kommenttia:

  1. Upea !!! Ja kyllä, sopii hienosti oopperaan clutchina. Oopperassa on kiva käydä jo senkin takia että sinne voi oikeasti PUKEUTUA.

    Rentoa sunnuntaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitäisikin taas mennä oopperaan pitkästä aikaa...
      Hyvää alkavaa viikkoa :)

      Poista
  2. Upea hankinta, jonka jo facesta bongasinkin!! :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Don't be... I am jealous about the Givenchy private sale!

      Poista
  4. Aivan järkky-hieno, rakastan noita niittejä ja tuota punaista sisustaa! Ja mitä kuvia, tosi hienoja :) Täytyykin rupee seuraa Instassa tai FB:ssa, kiitti muistutuksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo elementit ovat kyllä ihastuttaneet jo kauan! Mahtava! Sinne vain klikkailemaan :)

      Poista
  5. Kyllä on hieno, ehdottomasti parempi näillä hopeisilla niiteillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä näin ja sinullakin oli juuri mahtavia laukkuhaaveita - välillä näitä joutuu hetken odottamaan.

      Poista
  6. Wow, it's gorgeous! A bit jealous too ;-)

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. No mutta entä sinun upeat kolmet the kengät, jotka olet juuri kotiuttanut - wau!

      Poista
  8. Eikä, mä arvasin että se oli tuo, kun joku oli nähnyt sut kaupungilla niitti-clutch kourassa viime viikolla (?), tosi hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just niin, muistat lukeneesi oikein ! Tää se oli. ;-)

      Poista
    2. :) Tämähän se juuri oli. Piti ottaa testiin kauppareissulle...

      Poista
  9. Pitkästä aikaa pääsin lukemaan mielenkiintoisia postauksiasi ja mitä kaikkea löytyikään! Ihailen suuresti miten omaperäisiä hankintoja teet, sinulla on ihan uskomaton tyylisilmä kaiken kaikkiaan. :) Tykkään myös näistä kunnon niiteistä, niiden mustien sijaan. Itse haaveilen kengistä näillä niiteillä.. Pakko vielä samaan kommenttiin laittaa tuosta sinun Burberryn sateenvarjosta. En olisi uskonut, että sateenvarjokin voi näyttää noin hyvältä! Sekä mieleeni tuli noista Jenkkien tarkoista turvatarkastuksista, että viime reissulla Miamista lensimme kotiin Lontoon kautta. Siskollani oli reilu 0,5 litran vesipullo unohtunut käsimatkatavaroihin, mutta laukku tuli silti Miamin tarkastuksista läpi..! Vasta Lontoossa ottivat vesipullon laukusta ja kysyivät tarvitaanko sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah - hauskaa, että löysit tänne taas :) No, kuten olen aiemmin sanonut on ihania juttuja helppo löytää, mutta valitettavasti kaikkea niitä ei ole mahdollisuus hankkia... Hei, keksin muuten unelma-ammatin: esim. Harvey Nicholsin asusteiden sisäänostaja ;)
      Ja kuin myös, ne niitti tennarit olisivat mahtavat!
      Kivaa alkavaa viikkoa ja toivottavasti kuullaan taas :)

      Poista
  10. Oi miten hieno! Tosiaankin parempi hopeisilla kuin mustilla piikeillä. :) Ja punainen sisus viimeistelee koko paketin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano - tuo punainen sisus on kyllä täydellinen!

      Poista
  11. Vitsit miten upea! Loistava hankinta!:)

    VastaaPoista
  12. Upea! Mutta mielestäni miesten juhlatyyliin eivät minkäänlaiset laukut kuulu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, no ei ehkä virallisempiin tilaisuuksiin, mutta tämä toimii kivasti eri kissanristiäisissä ;)

      Poista
  13. Hyvännäköinen ja juuri mielestäni myöskin paremman näköinen metallipiikeillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Gloria :) Totta, tämä on klassisempi ja tulee nuo piikitkin paremmin esille.

      Poista
  14. Tosi hieno, onko muuten normi kokoiseen Padiin vai miniin suunniteltu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitoitus on siihen tavalliseen, mutta onneksi minikin mahtuu tähän :) Ehkä johonkin merkin lompakkoon mahtuisi tuo minikin?!

      Poista
  15. Upea ostos! Näyttää ehdottomasti paremmalta kuin se mustilla piikeillä varustettu, vaikka toki sekin ihan kiva on. :) Mä oon varmaan jo vuoden päivät ihastellut Louboutinin leopardi kuosista iPad-suojaa, ehkä vielä joskus! IPadia mulla tosin ei oo mutta tosiaan miksei tollanen menis laukkunakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se leo-printti on myös hauska! Joo, minäkin ihailin näitä erilaisia koteloita jo kauan ennen tuota laitteen hankintaa. Ajattelin tosiaan käyttää tätä juurikin enemmän laukkuna.

      Poista
  16. Tämän siis bongasin kädestäsi tässä viime viikolla ! :D

    VastaaPoista
  17. Vihdoinkin ! Sai tätä postausta odotellakin. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
    Upea, oikeesti upea ! Ja pakko sanoa, kyllä sulle sopii paljon paremmin tää kun Louboutin korkkarit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei sitä nyt tarvinnut odotella kuin päivä...
      Kiitos hätäilijä - ajattelinkin, että missä hän nyt sitten on, kun kommenttia sai odottaa melkein nukumaanmenoaikaan... ;)
      Ja ihan totta korkkarit eivät olisi kaunis näky.

      Poista
  18. Ooh, tykkään tosi paljon! Niitit eivät ole ollenkaan mun juttu, mutta tuo on kyllä todella hieno ja sopii mainiosti sinulle. Tuo punainen sisus on aivan upea. Hieno lisä kokoelmiisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En minäkään niin kovin punk ole, mutta tässä nuo toimivat kivasti ;)

      Poista
  19. Moikka! Olen suhteellisen tuore lukijasi ja täytyy sanoa, että onpa ollut piristävää lukea tällaista blogia ja nähdä toinen toistaan mielettömämpiä hankintoja miehen näkökulmasta. Täällä harmaassa Suomessa tällainen todella tulee tarpeeseen! Olen itsekin melkoinen laukkuhullu. Hienoa, että nykyään kuvissa näkyy kasvosikin. Olet myös niin sympaattisen oloinen tyyppi! Kaikkea hyvää ja mahtavaa kevättä sinne päin. :)

    -Annina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon kivasta kommentista! :) On niin paljon ihania juttuja ja asusteita, että on ilo jakaa niitä vaikka vain poimintoina. Samoin aurinkoista kevättä sinne, toivottavasti kuullaan taas :)

      Poista
  20. Upea Louboutin ja upea blogi sinulla! Löysin tänne ihan sattumalta Nina'sin Facebook-postauksen kautta, se on kyllä iiiiihana putiikki :) -Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa :) Nina'silla on kyllä hyvät merkit ja tuotteet - ihanaa, että tuollaisia liikkeitä on Helsingissä!

      Poista
  21. Wau, tosi hieno. Hauskaa vappua sinne! :)

    VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)