torstai 5. syyskuuta 2013

Sisustusherkkuja Argoshallissa

Poikkesin Helsingin keskustan Stockmannilla ja satuin käymään myös Argoshallissa, jonne on auennut My Design Guide -sisustusosasto. Koottuna on muun muassa HAY:n, Iittalan, Design House Stockholmin sekä Norrman Copenhagenin tuotteita ja uutuuksia. Osasto on auki 15.9. saakka.Iittalan uutuudet Harri Koskisen isosta Lantern-lyhdystä päivitetty valaisin tai nuo Meno-huopakassit ovat aika hauskoja päivityksiä!


Tanskalaista muotoilua à la Holmegaard.

Myös muita harvinaisempia lasiesineitä löytyy.

Iloinen yllätys oli myös HAY:n iso osasto ja valikoima. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, mitä heiltä löytyy! Kiva, että tuotteita saa jo vähän paremmin Suomestakin.

HAY:n osasto.
Kaj Bojesenin apina on klassikko.

Syuro purkit ovat aika hauskoja, lämpöä hyllyille metallin ja kuparin sävyillä.

Valokuvatyynyjä kysytään edelleen.

Hauska, että tuotteita on koottu näin hyvin esille - pitää käydä vielä uudestaan katsomassa, jos tuolta tarttuisi vaikka mukaan jotain.

4 kommenttia:

 1. Kiva, että muistutit tästä, täytyykin piipahtaa tuolla. Hieno idea koota kaikki design jutut yhteen, näin varmaan moni löytää uusia tuotteita.

  Aurinkoista torstaita Mikko !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset pop up -jutut ovat hauskoja! Kannattaa käydä kurkkaamassa, mitä tuolta löytyy! Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Oli aivan ihana paikka, vaikka mitä olisin halunnut ottaa mukaan. Ihailin myös noita apinoita ja arvaa kuka tuli niistä mieleen ? En tietenkään rinnasta sinua apinaan vaan suunnittelijan muistakin töistä pitävään ihmiseen.

  Se mikä oli kiva huomata, että paikassa oli paljon turisteja ja lähes kaikilla oli jotain kädessään, eli Suomalainen design on haluttua ja ostettua.

  Holmegaardia mä menin ihan katsomaan, kun se kuvastossa oli hyvin esillä. Mutta taitaa olla aivan liian helposti rikkimenevä. Meidän perheessä kun on 3, joilla on mämmikourat.

  Joku päivä mä ostan vielä by Nordinin pussilakanan. Stockalla on vaan sinkkukokoja, mutta tuplia saa kyllä muualtakin. Ne minityynyt ovat aivan ihania, superihania suorastaan, mutta kun en osannut päättää minkä ja 120 euroa tuntui päässäni liian kovalta hinnalta ottaen huomioon ettei minityynyille ei helposti löydä meillä omaa paikkaa. Olohuoneen sohvalle mahtuu puolet suvusta kerralla, joten sinne ne hukkuu.

  Ihana paikka joka tapauksessa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo apinat ovat kyllä aika hauskat! Vai tulin mieleen niistä... Oliko niillä ranneke ;)

   Joo, katsoin vasta kotona, että näenkö pussilakanoiden ja tyynyjen hinnan oikein...

   Mutta oikein kiva osasto ja hyvä jos turistitkin ovat löytäneet sen!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)