lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kiitos ihana Chisu!

Kuva/Chisu.fi

Olimme illalla Savoyssa katsomassa ihanaa ja sympaattista Chisua. Kiitos myös H. seurasta, oli taas hauska nähdä!

Jos et ole vielä nähnyt Chisua livenä, niin suosittelen lämpimästi, aivan mahtava ja karismaattinen esiintyjä! Sen lisäksi, että hän on ilmiömäisen lahjakas ja albumit ovat täynnä helmiä, on hän silti säilyttänyt vilpittömyytensä ja aitoutensa myös lavalla.

Chisun kolmelta albumilta löytyy mahtavia energiabiisejä, mutta myös voimauttavia kappaleita. Näitä kuunnellessa maadoittuu ja muistaa taas, mikä elämässä on tärkeää, jos se on sattunut arjen kiireessä unohtumaan. Varasinpa siis heti syyskuulle myös kiertueen päätöskeikan liput.

Nyt jatkamaan lauantaita, mukavaa iltaa!

6 kommenttia:

 1. Kiitos teille :)Kiva päästä syyskuussa uudestaan, ehkä jopa vähän joraamaan ;)

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jee! Ja kyllä, tuolla pääsee varmasti paremmin fiilikseen, kuin penkeillä istuessa.

   Poista
 2. En ole koskaan kuullut/nahnyt Chisua livena, valitettavasti. Biisit on tosi hyvia ja muutenkin tykkaan Chisun tyylista.

  Mukavaa sunnuntaita!
  Tibs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chisu on paras! Sinulla oli houkuttelevia kuvia Bal Harbourista, oli varmasti kiva reissu! Näköjään kannattaisi käydä myös sielläkin. Ja kuin myös kivaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Hih, olin sunnuntain konsertissa ja me päästiin joraamaan! Istuttiin reunimmaisilla paikoilla ja pompattiin loppukeikan ajaksi sivulle tanssimaan kun Chisu siihen kannusti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, ihmisillä näytti olevan kivaa siellä sivuilla tanssiessa lauantainakin - vaikka ei sinne kovin moni uskaltautunut ;)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)