lauantai 20. heinäkuuta 2013

Miehen asusteaarteita

Päädyin ottamaan vaihteeksi tällaisen asustekollaasi, joka voisi hyvin kuvasta vaikka miehen valmistautumista illanviettoon tai vain asusteiden iloa. 
Tämä viikonloppu vietetään kylläkin Lappenrannassa Saimaan maisemissa, joten näille asusteille ei ole täällä metsässä juurikaan käyttöä. Verkkarit ja espadrillokset voittavat :) 
Päivällä käydään kyllä vielä kokeilemassa paikallista herkkua: Vetyä tai Atomia - Lappeenrannan kauppatorin täytettyjä lihapiirakoita, nam!


Vyö/Louis Vuitton, rintaneula/Prada (josta löytyy enemmän tieto täältä.), kalvosinnapit/Gucci ja kuorinta/Lancôme.


Hauskaa viikonloppua!

14 kommenttia:

  1. Mun kotikaupunki, kesäisin varsinkin elävä ja ihana paikka.
    Mukavaa viikonloppua Saimaan rannalla :)

    ps. Vety, aina vety ;) Ja nimenomaan kauppatorilta, ei satamatorilta. Kauppatorilta löytyy ne aidot, oikeat ja alkuperäiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - täällä on oikein kaunista ja hyvä olla :) Kaupungillakin humpsahti nopeasti aika! Kiitos tarkennuksesta, tuolla oltiin herkuttelemassa kevyt välipala ;)

      Poista
  2. Ja taas yksi kaupunki, jossa en ole ikinä käynyt.
    Luin vähän aika sitten Karkkipäivän Suomirundia ja mietin jos joskus minäkin.
    Mietitään.

    Kotimaassa noi majoitukset tuppaa olemaan aika arvokkaita, helposti pitemmän loman viettää ulkomailla. Kokonaiskustannus tulee olemaan sama, vaikka lennot pitääkin maksaa. Tosin siihen yhtälöön ei ostoksia voi laskea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, onneksi Suomi-reissuilla pärjää kevyemmällä shoppailubudjetilla ;) Tuo on ihan totta, täällä hotellit ovat aika kalliita! Onneksi täällä on toisen puoliskon porukoiden mökki, jossa voimme yöpyä. Ei varmaan muuten tulisi lähdettyä. Olisi kyllä vielä monta kaupunkia ja paikkaa, jossa oli kiva käydä: Naantali, Yyteri, Punkaharju, Nauvo...

      Poista
  3. Hyvää jatkoa Lappeenrantaan ja maukkaita Vetyjä:) Hienoa (&fiksua), kun teet näitä kotimaan matkojakin eri paikkoihin ja infoat niistä aina niin kivasti. On kivaa tietää vähän muistakin paikoista, kuin kodin ja työpaikan välistä...

    Vaikkakin (lanttuleikkuria peesaten) ovat aika arvokkaita matkoja, valitettavasti. Kotimaassa ei voi matkailla ajatuksella, että "vähän käydään siellä ja täällä". Tosiaankin, kotimaan kokonaiskustannus nousee usein ulkomaan matkaa korkeammaksi. Tätä mietimme kovasti viimeksi viikolla 8, kun lähdimme Lappiin.

    T. Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mikäs täällä on ollessa. Kohta pääsee taas saunaan ja nauttimaan kauniista maisemasta ja hyvästä ruoasta! Ehkä jotain uusia tärppejä tulee vielä - tapasin tyylikkään paikallisen ja sain parhaat vinkit :)
      Tuo on ihan totta, liikkumisen lisäksi yöpymiseen on aika kallista ja helposti kaikki ruoat ja välipalat pitää ostaa ulkoa, joka on Suomessa kuitenkin aika kallista...

      Poista
  4. Paikkakuntalaiset ja sisarukseni suosittelevat Tuen kioskia, jossa on aina jono :). Me koukkaamme ensi viikolla Lappeenrantaan myös sekä Imatralle koskinäytökseen :). Mukavaa pyhäpäivää!

    P.S. Kainuuta suosittelen lämpimästi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää - torilla olikin vähän arpomista, mikä on 'se oikea' paikka.
      Imatralla olisi myös kiva käydä pitkästä aikaa ja kiitos myös Kainuu-vinkistä.
      Aurinkoista alkavaa viikkoa!

      Poista
  5. Meillä on mökki tuolla suunnilla, vety on niiiin hyvää :)

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti viikonloppu sujui mukavasti. Oli kyllä kiva nähdä, ilmoittelehan kun taas tänne suunnalle tulette. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihanaa, kaipasin taas noihin maisemiin! Ja hei kiitos - ihan mahtavaa, että ehdimme näkemään ja kiitos vinkeistä! :) Olisi huippua, jos ehdittäisiin sinne vielä uudestaan tänä kesänä. Toivottavasti teilläkin on leppoisa retki Imatralle ja viikonloppu!

      Poista
  7. Hauskaa matkaa, Suomessakin riittää nähtävää. Ja varsinkin kesällä, kun niin moni paikka herää henkiin.

    Mahtava rintaneula muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomesta ei kyllä kannata lähteä heinäkuuksi minnekään, täällä on parasta olla :)
      Tuo on tosi kiva - harmi, että sitä ei tule käytettyä kuin juhlissa puvun kanssa.

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)