sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viikonlopputerveiset

Toivottavasti siellä on sujunut viikonloppu mukavasti ja syyskuu on vaihtunut hyvissä tunnelmissa. Me palasimme juuri mökkireissulta ystävien rapujuhlista. Oli kyllä rentouttava viikonloppu mahtavassa seurassa; tässä vähän tunnelmia kesänpäättäjäisistä. Nyt purkamaan laukkuja ja huomenna hieman tarkempia kuulumisia viikonlopulta.

Työ on katettu pöytään.

Pakkasimme laukut ja suuntasimme maaseudulle.

Näissä maisemissa vietettiin viikonloppu.Hauskaa olemista ja hyvää ruokaa ystävien kanssa.

Rentoa sunnuntai-iltaa!

10 kommenttia:

 1. Teillä tais olla vähän erilaiset rapukestit. Ei meinaa näy kossupulloa pöydällä tai mitään vst, ei snapsilaseja ja vieraat nähtävästi osaa syödä siistimmin, kun kellään ei näy ruokalappuja kaulassa.

  Ystävän mies oli lamppukaupassa töissä ja yhtenä vuotena kuulemma myytiin aivan mielettömästi ravun mallisia lamppujonoja, joita pystyttiin ripustamaan seinille tai rykelmässä pöydälle. Sekin puuttui, vai oliko sellainen "vahingossa" mennyt rikki ja joutunut kierrätykseen ?

  Meillä perheen pää, eli lapseni on ollut kipeänä keskiviikosta asti, aika lailla on viikonloppu mennyt kaikilla sisätiloissa. Ilolla ei olekaan rajaa, kun huomenna pääsemme kaikki normaaliin arkeen, jee !!! Eli jos suoraan sanotaan, olisin kyllä mielummin ollut tuolla kuin täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä voi vähän muokata ;) Vaikka tulin siihen tulokseen, että snapsien tarkoitus on varmasti desifioida tuon sanotaanko epämääräisen ja sotkuisen syömisen jälkeen. Ja joo otettiin siistimmin, niin ei tarvinnut lappuja :)
   Mutta valonauha meillä kyllä oli, ei tosin ihan noin teemaan sopiva. Hyvä, jos siellä normalisoituu jo vointi!

   Poista
 2. Rapujuhlat on ihania. Ihanat ovat myös nuo teidän laukut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hauska perine! No tulee välillä käyttöä putkikasseillekin :)

   Poista
 3. Kehtaanko edes tunnustaa etten ole ikinä ollut rapujuhlissa :)
  Herkulliselta näyttää tarjoilut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään ole pitkään aikaan päässyt nauttimaan noista. Se on kyllä ihan oma juttunsa, jossa ehkä ne perinteet on antoisampi juttu kuin tuo syöminen.

   Poista
 4. No en miekään ole koskaan ollut:) En osaisi varmaan edes syödä niitä!
  Mutta rauhalliset viikonloput hyvässä seurassa ja ruoan ympärillä ovat ihania asioita ja luksusta! Elo on välillä niin hektistä että aivan hirvittää..
  Mukavaa alakavaa vikkoa sinulle Mikko! Minua kutsuu huomenna opiskelut ja alkaakin erilainen vuosi..jännittää!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaatii kyllä harjoittelua. Nyt minusta vasta tuntui, että kuoriminen sujui edes jotenkin...
   No joo, oli kyllä ihana tehdä vielä tuollainen irtiotto, teki hyvää!
   Samoin, hyvää viikkoa sinne ja onnea uusiin juttuihin! :)

   Poista
 5. Ahh, rapujuhlat ovat kyllä ihania ja ravut joka kerta yhtä hyviä ;) Meilläpäin olemme viettäneet jo kolmet rapukemut tänä kesänä kun oma järvi, jonka rannalla mökkimme on, on rapuja täynnä :) Saksiniekkoja on siis tullut meilläpäin kuorittua säännöllisin väliajoin jo yli kymmenen vuoden ajan ;) Ihanalta näyttää muuten tuo paikka missä olitte! Kertakaikkisen upeat maisemat! :)


  Maria / Petite Living

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No osaat varmasti kuoria ravun sitten vaikka silmät kiinni! :) Aika upeaa, että on tuollainen mahdollisuus nauttia ravuista noin usein. Olen ravustanut viimeksi joskus pienenä ja sekin on aika hauskaa hommaa.
   Tuo on kyllä ihana paikka!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)