sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hemmottelua arkeen


Sunnuntaiaamuni rutiiniin kuuluu yleensä puhdistava naamio. Silloin pystyy nauttimaan rauhassa aamiaista ja viipyilemään sen verran, että naamio ehtii kuivumaan. Pidän yleensä paria kosteuttavaa naamiota sekä yhtä savi- ja hedelmänaamiota käytössä perus kuorinnan rinnalla. Koitan käyttää näitä kutakin kerran viikossa.

Savinaamio löysi tiensä vakituiseen käyttööni viime Nykin reissulta, kun kävin Elizabeth Ardenin Red Door Spassa Fiftarilla kasvohoidossa. On muuten kiva yhdistää säännöllinen mekaaninen ihonpuhdistus reissuun. Hintaluokka on samaa kuin Helsingissä, mutta klassikkopaikat ovat mukavaa vaihtelua.

Nappasin kuvan muistoksi käynnistä
Ostin mahtavan hoidon jälkeen mukaani B. Kaminsin savinaamion. Samalta reissulta löysin käyttöön myös Kiehl'sin tuotteet. Kävin alkuperäisessä 3. Avenuen liikkeessä ja mukaan tarttui kaikki naamiot kotiin testattavaksi.

Ihanaa, että Kiehl'siä saa nykyään Suomestakin, eikä niille tuotteille tarvitse enää jättää tilaa matkalaukussa. Sain ostettua uuden Rare Earth Deep Pore Cleansing -naamion kätevästi täältä. Se on sopivan kevyt, levittyy helposti ja on tehokas kun mikä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)