keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Uusin tulokas


Olen etsinyt pitkään uutta kompaktia viikonloppulaukkua ja löysinkin sellaisen joulun jälkeen Lontoosta. Alunperin naisille lanseerattu YSL chyc cabas -sarja laajeni nyt onneksi myös miesten kevät-/kesämallistoon. Laukussa kiteytyy suunnittelun nerokkuus. Se on tarpeeksi tilava, mutta pitää tukevien saumojen sekä laatikkomaisen alaosan ansiosta hyvin muotonsa. Laukku sopii hyvin reissuille, mutta sitä voi myös ehdottomasti käyttää arkena. 6 kommenttia:

 1. Moi Johanna, kiitos kommentista! Niin, yksinkertainen on kaunista, vaikka sitä ei itsekään aina muista.

  VastaaPoista
 2. Moi Minna, kiitos! Hauska, että jaoit osoitteen - kiva blogi :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva blogi sinulla, sait uuden vakkarilukijan :)

  Sattumoisin törmäsin blogiisi ja olen itsekin kuolannut YSL laukkuja ja vieläpä samantyylistä mustana. Paljon tuo laukku kustansi sinulle Lontoon suunnalla?

  Kahden vaiheilla mietin kumpaan satsaisin kesään mennessä vuittoniin vai ysl, ja mitä nyt katukuvaa katselee olen ehkä enemän ysl ihmisiä, vaikka vuittonin värimaailma lämmittää mieltä..

  VastaaPoista
 4. Kiitos - hauskaa, että löysit tänne!

  Molemmat ovat hyviä sijoituksia. Itse voin suositella YSL:n laukkuja lämpimästi. Ne ovat laadukkaita ja ajattomia. Kerro sitten mihin päädyit ;)

  Nyt en kyllä muista ihan tarkkaa hintaa, mutta kyllä tuo hintansa puolesta vaati harkintaa. YSL:n sivuilla taitaa olla hinnat eri kokoisista laukuista.

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)