lauantai 25. helmikuuta 2012

Hyvä Samuji!Bongasin helmikuun Ellestä Sumujin kevään kokoelmaan päivitetyn isomman version Vene Pursistä ja poikkesin heti Samujin tunnelmalliseen Espan liikkeeseen katsomaan tuota livenä. Tuolloin mallisto ei ollut vielä ehtinyt kauppoihin, mutta ystävällinen myyjä lupasi ilmoittaa kun laukkua on saatavilla. Sopivasti palkkapäivänä sain viestin, että laukku on nyt tullut ja kipaisin lounastunnilla katsastamaan sitä.

Clutchit/portfoliot ovat välillä mukavaa vaihtelua isoihin laukkuihin joita yleensä käytän. Ihastuin myös heti tuohon mahtavaan konjakin sävyyn ja tarpeeksi isoon malliin, jota myös mieskin voi käyttää. Kevään 2012 mallistosta kun on kyse, löytyy laukkua tietenkin myös oranssina.

Hankinnassa on myös ehkä taustalla täydellisen clutchin metsästys. Alitajuntaani on jäänyt ensimmäisen Sinkkuelämä-leffan hieno kohtaus sekä Carrien look siinä. Jotenkin tuo tunnelma on niin mahtava, että jos tuo laukku sen tuo, niin so be it. Jos teillä on ikinä mahdollisuus pelastaa tuo kyseinen Pradan laukku itsellenne, niin ostakaa - se on täydellinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)