maanantai 27. helmikuuta 2012

Uutta väriä kaupunkiin


Käydessäni päivällä asioilla huomasin, että Efva Attling on avannut liikkeen uusiin tiloihin Mikonkadulle. Ehkä en ollut noteerannut asiaa jo aiemmin viereisen Hilfigerin liikkeen opening soon -teippausten aiheuttama järkytyksen vuoksi. Toki jälkimmäinen merkki tuo rakkaita muistoja yläasteajoista, mutta olisihan tuon arvokkaan liikepaikan voinut täyttää muutenkin.


Ehdin tänään käymään myös äskettäin avatussa Missoni Homessa ja ostin uudet pirteät käsipyyhkeet. Liikkeestä löytyy myös sisustustyynyjä, huopia, erä huonekaluja, verhoilukankaita ja tietenkin väriä. Kiva kun noidenkin täydennys käy nyt vaivattomasti. Olen aiemmin hankkinut kyseisiä pyyhkeitä Turusta, ihanasta Sisustuksen Koodista. Se, Cafe Brahen lounassalaatti, Cafe Artin leivonnaiset ja oman paahtimon kahvi sekä Aurajoen rannan liikkeet ovat varteenotettava syy tehdä retki Turkuun. 
Käykää muuten katsomassa Oscareiden pukuloistoa. Suosikkini oli Gwynetin puku, mutta pidin myös Penélopen, Emma Stonen sekä pystin kotiin napanneiden Ocatavian ja Merylin puvuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)