lauantai 4. elokuuta 2012

Dolce & Gabbana -arvonta

No niin, on aika kokeilla välillä vähän jotain uutta täällä blogin puolella - arvontaa.

Taustalla näkymä Dolce & Gabbanan syksyn 2001 mallistoa

Kohta on mennyt puoli vuotta siitä, kun aloitin kirjoittelemaan blogia, kylläpä aika menee nopeasti! Tuntuu, että siitä on vain hetki, kun muokkasin kuvakkeita, lisäilin linkkejä ja listasin postausideoita. Tämä on ollut mahtava harrastus ja olen oppinut paljon! Kiitos vain kaikille lukijoille seuraamisesta ja aktiivisuudesta!

Jatkoa toki siis seuraa ja sitä varten olisikin kiva kuulla tähän väliin kommenttejanne. Nyt saa jakaa vapaasti risuja ja ruusuja. Mitä toivoisit enemmän, mistä sisällöstä et ole niin kiinnostunut? Tai mitä tahansa haluat sanoa.

Arvon kaikkien tähän postaukseen vastanneiden kesken Dolce & Gabbanan meikkisarjan mustan ripsivärin (sävy 01). Voit myös osallistua lähettämällä vastauksesi sähköpostilla privateblendblog@gmail.com Vastausaikaa on maanantaihin 6.8. klo 23:59 asti. Tällä kertaa palkinto on ehkä enemmän naislukijoille, seuraavalla kerralla sitten jotain yleisempää :)

Ei muuta kuin vastailemaan! Jos kommentoit anonyymisti, jätäthän tunnistettavan nimimerkin, niin ei tule sekaannuksia :) Onnetar valitsee satunnaisesti kommenteista voittajan ja ilmoitan siitä täällä tiistaina.

Tässä samalla muistutus, että voit seurata postauksia Google-tilin lisäksi myös näiden linkkien kautta:



 

PS. Myös blogin Facebook-sivuilla on menossa oma arvonta, käy kurkkaamassa sekin! Koitan välillä päivittää sinne myös ekstra-juttuja postausten lisäksi.

Kivaa viikonloppua!

42 kommenttia:

  1. Ihana arvonta, osallistun!

    Minusta blogisi on tosi hyvä tällaisenaan. Olet valinnut oman linjasi, ja se on minusta todella kiva. No jos jotain saisi toivoa, niin kyllä asukuvat ovat aina kiinnostavia. : )

    VastaaPoista
  2. Osallistun arvontaan!:)

    Mun mielestä blogisi on mahtava juuri näin! Sopivan monipuolinen olematta sekava! Pidän tosi paljon kirjoitustyylistäsi ja tyylistäsi muutenkin. :)

    VastaaPoista
  3. Jee mukana myös! Ja samoin, asukuvia voisi olla enemmän;)

    VastaaPoista
  4. Mukana!

    Olen rakastunut tähän "aikuisempaan" formaattiisi, verrattuna moneen muuhun lifestyle/muotiblogiin. Äärimmäisen selkeä, tyylikäs ja ns. upscale, tykkään!

    Parhaita juttuja parantumattomana laukkufanina on mielestäni ollut kuukauden laukkumuistot, ja se että esittelemäsi laukuista kerrot myös selkeästi jos joku juttu laukussa ei todellakaan ole toiminut (esim. se balenciagan papierin lysähtäminen). Shoppailuvinkit ovat ihania, niitä lukisin mielelläni lisää. Haluaisin myös ainakin välillä nähdä omaa vaatetyyliäsi hiukan, olen tässä itsekseni nimittäin veikkaillut että olet varmaan aika harkitsevainen pukeutuja :)

    VastaaPoista
  5. Luovuin juuri hetken mielijohteesta ripsienpidennyksistä, joten täytyy taas opetella ripsivärin käyttöä, eli innolla arvonnassa mukana :)
    Blogisi sisältö nykyisellään on ihanan laadukkaasti ja harkitusti toteutettu, ei mitään pakollisia hätäistyjä täytepostauksia. Ja kuten muutkin, myös täällä katseltaisiin mielellään tyylikkään herran asuja.

    VastaaPoista
  6. Mukana arvonnassa:)
    Anne

    VastaaPoista
  7. Upea arvonta, osallistun ehdottomasti!
    Blogisi on mukava sekoitus kaikkea kivaa - vahan kuin lukisi hyvaa lehtea.

    VastaaPoista
  8. Mukana arvonnassa!

    Päivän asuja ehdotan minäkin - vaihtelua Tory Burchin balleriinoille :) Muuten toivon, että pidät blogisi yhtä tyylikkäänä kuin tähänkin mennessä!

    VastaaPoista
  9. Ihana arvonta, olen mukana!
    Blogisi tyylikäs ja harkittu ulkoasu on hyvin linjassa sisällön kanssa, kirjoitat kivasti ja kuvat on upeita ja hyvälaatuisia. Tätä on ilo lukea :)
    Jos jotain pitää keksiä, niin päivän asu silloin tällöin olisi ihan hauska lisä.

    Marde

    VastaaPoista
  10. Mukana kanssa!
    Blogisi on mielestäni juuri hyvä tällaisenaan, miksi muuttamaan jo hyväksi todettua? :)

    VastaaPoista
  11. Blogisi sopii kaikille lukijoille; se on tyylikäs, laadukas ja monipuolinen. Mitään ei ole liikaa tai liian vähän. Postaukset ovat juuri sopivan mittaisia, esim. matkoista ei ole liian laajoja selostuksia. Tätä on niin kiva lukea!

    VastaaPoista
  12. Mukana arvonnassa :)
    t. Seijahannele

    VastaaPoista
  13. Blogiasi ahkerasti seuraileva tätsy ilmoittautuu mukaan arvontaan. Jatka samalla linjalla, laukku- ja asustepostaukset ovat minusta mukavinta luettavaa.
    Terv. Tuittu

    VastaaPoista
  14. Olen vähän aikaa sitten löytänyt blogisi ja siitä lähtien olen lähes päivittäin käynyt kurkkimassa. Suosikkipostauksia ovat olleet esimerkiksi kuukauden laukkumuistot! Ihanan tyylikäs blogi! :)

    VastaaPoista
  15. Löysin blogisi vasta hetki sitten, mutta se on jo nyt yksi suosikeistani :) Kauniit ja laadukkaat kuvat + muuten tyylikäs kokonaisuus on vaan jotain niin täydellistä :)

    SaaraK

    VastaaPoista
  16. Miäki, miäki. Jos nyt ihan saa ruveta toivoo ni asukuvia ois kiva nähdä enemmän :)

    VastaaPoista
  17. Olet kyllä uksi suosikkibloggaajistani ja blogisi on yksi parhaimmistoa. Toivoisin enemmän omia asukuviasi. :)

    VastaaPoista
  18. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olen jo kauemman aikaa katsellut D&Gn meikkejä "sillä silmällä" mutta vielä ei ole tullut kokeiltua joten ehkä nyt tulisi testaaminen hyvään saumaan.
    Kuten olen aikasemminkin sanonut niin tykkään blogistasi tosi paljon! Mulla ei ole mitään erikoisia pyyntöjä vaan samalla linjalla vaan vastaisuudessakin kiitos. Tai no laukut on sydäntä lähintä mutta kaikki sun jutut uppoaa anyways :)

    VastaaPoista
  19. Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja tykästyin! Vaikka itse kirjoitankin pääsääntöisesti sisustuksesta, myös muoti ja pukeutuminen on ollut aina kiinnostuksen kohteeni. Blogisi sisältö on monipuolinen ja laadukas -jatka samaan malliin vain! Kuten muutkin ovat edellä sanoneet, asukuvia olisi kiva nähdä enemmänkin :)

    VastaaPoista
  20. Osallistun arvontaan! Kivan "unisexiin"-tyyliin kirjoitat. Kaikille jotain, monella olisi opiksi otettavaa ;)

    VastaaPoista
  21. Ehdottomasti enemmän päivän asuja! :)

    VastaaPoista
  22. Kiva blogi, en muuttaisi mitään vaan kannattaa jatkaa samaan malliin. Voishan sitä itsensä klikkauttaa lukijaksi, jotta pysyy perässä mitä tääl tapahtuu. Mukana ollaan arvonnassa.

    VastaaPoista
  23. Tämä blogi on todellakin virkistävän erilainen, silmäni ovat ihan avautuneet että mitä kaikkea hienoa miehillekin on olemassa! Mitenköhän sais oman miehen lukemaan tätä sun blogia ;D !! Tykkään sun reissupostauksista ja niin aurinkoisesta ja iloisesta elämänasenteesta, että tätä blogia on todella ilo lukea- vaikka en aina kommenttia olekaan jättänyt..nolona tunnustan, mutta lupaan parantaa tapani!
    En siis muuttaisi mitään, mutta asukuvia minäkin mielelläni katselisin enemmänkin =)

    VastaaPoista
  24. Minäkin otan innolla osaa arvontaan.

    En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta lukemassa olen käynyt jo jonkin aikaa. Toivoisin blogin jatkavan samoilla linjoilla.

    -Millalilla-

    VastaaPoista
  25. Mukava seurata miehen näkökulmaa muotiin ja muihin asioihin. Jatka vain samalla mallilla, seurailen syötteenlukijan kautta päivityksesi. Mukavaa kesän jatkoa, kaiketi se jatkuu vielä vähän aikaa :)

    VastaaPoista
  26. ihan ok näin.
    osallistun arvontaan

    VastaaPoista
  27. Mukana arvonnassa! Pidän myös blogistasi juuri tälläisenä tosi paljon, joten jatka samaan malliin. :) Ehkä niitä asukuvia voisi välillä olla, mikäli innostuisit niitä kuvailemaan.

    VastaaPoista
  28. Arvonnassa mukana! Ja monen muun tavoin minäkin voisin välillä asukuvia katsella :)

    VastaaPoista
  29. Mukava blogi tällaisenaankin. Asustejutut ovat oikein kivoja.
    Osallistun arvontaan, tarvetta uudelle ripsivärille on sillä ostin juuri Guerlainin ripsivärin, joka ei vastaa yhtään odotuksia.
    Terveisin Mrs. O.

    VastaaPoista
  30. Hillitty, tyylikäs ja kuitenkin iloinen blogi. Monipuolinen, asukuvat aina antavat pienen kurkistuksen tyyliisi;) Jatka samalla tavalla!

    VastaaPoista
  31. Mahtava arvonta!
    Minua kiinnostaisi myöskin asukuvat, jos jotain voisi lisää toivoa.
    Muuten tyylikäs blogisi on ihan huippu! :)

    VastaaPoista
  32. Pidän eniten ihonhoito/kosmetiikkaan liittyvistä tuote-arvioista, joten näitä tietenkin olisi kiva lukea enemmän. :)

    VastaaPoista
  33. Sinulle on erittäin hyvä blogi, tätä on ilo lukea! Itse en kaipaa päivän asukuvia. Kaikenlaisia vinkkejä blogistasi on kiva lukea!

    VastaaPoista
  34. Hei,

    Löysin juuri blogisi ja haluat tottakai koettaa onneani myös arvonnassa. Mukana siis ollaan!

    Eilamari

    VastaaPoista
  35. Mukana arvonnassa.

    Blogisi on raikas tuulahdus, pidän siitä sellaisena kuin se on - sinun näköisesi. =)

    VastaaPoista
  36. Alusta asti lukenut blogiasi, päivittäin :) Erittäin toimiva näin, mutta sisustuspostauksia voisi olla myös :) Tuon ihanan ripsivärin omakseni mielelläni ottaisin, joten arvonnassa olen mukana :)

    Heli

    p.s kiitos Tampere postauksesta, kivoja vinkkejä... kröhöm... ko. kaupungissa asuvalle, vieläpä keskustassa :)

    VastaaPoista
  37. No kai munkin sit täytyy ;)

    Tykkään blogistasi hirmuisesti juuri sellaisena kuin se on. Kirjoituksesi ovat usein lämminhenkisiä ja niistä tulee hyvä mieli :) Jos jotain saa toivoa, niin olisi kiva nähdä tyyliäsi enemmän asukuvien muodossa. Ymmärrän, ettet halua paljastaa kasvojasi, mutta edes sellaisia, joisssa kasvot ei näkyisi. Se toisi enemmän persoonaa blogillesi :)

    -H

    VastaaPoista
  38. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onnistuin poistaa arvonnan yhteydessä kommenttisi, olit kyllä siis mukana :)

      Poista
  39. Minä myös mukana arvonnassa:)

    Mielenkiintoinen ja tyylikäs blogi sulla.

    - MarjaK

    VastaaPoista
  40. Vielä viime hetkellä mukana, kiva että muistutit, kun muuten olisin unohtanut. Minäkin toivoisin niitä päivän asuja ja muuten annan vain ruusuja, tykkään blogistasi paljon!

    VastaaPoista
  41. Kiitos vielä kaikille kommenteista, niistä tuli hyvä mieli! Pitäisi kiittää jokaista erikseen!

    VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)