keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Luottotuotteet

Olen vähän purkki-friikki, joten tykkään kokeilla uutuuksia ja saada vaihtelua. Ja kosmetiikkajätit onneksi vastaavat tasaisesti tähän tarpeeseen ;) 

On kuitenkin joitakin luottotuotteita, jotka pysyvät matkassa pidempään. Minulle yksi sellainen on ainakin Cliniquen klassikkosarja 3 Steps Skincare, joka on käytössä aamuin illoin. 
Kasvojenpesusaippua on oikein hyvä, mutta mielestäni sarjan tähti on tuo kasvovesi. Se on niin tehokas! Sarjan rasvaa käytä enemmän kuureina kuin päivittäin. Raahaan näitä yleensä Jenkeistä tai tax-freestä pari gallonaa mukaan, siellä ne ovat paljon halvempia. Hamstraaja pääsee taas valloilleen...


Tänään ilmestyneessä, jo vähän kaipaamassani, uudessa Olivia-lehdessä on koottu ammattilaisten ja tuttujenkin bloggaajien sekä tietysti lukijoiden 24 kosmetiikkasuosikkia. Mihin tuotteeseen sinä luotat myötä- ja vastoinkäymisissä? 

Kaikkien aikojen parhaat -juttu, Olivia lokakuu 2012


17 kommenttia:

  1. Ostin juuri Aasian matkalta kuuluisaa SKII-kosmetiikkaa. Vaikutukset kuulema näkyvät kahdessa viikossa. Mahtavatko kaverit enää tuntea sen jälkeen. ;) Muuten luottotuotteitani ovat Shu Uemuran puhdistusöljy ja Lancomen Hydrazen. Kiitos kiivasta blogista! Seuraan sitä joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, tuo on ollut listallani, mutta en ole vielä saanut hankittua sen tuotteita. Pitää ehdottomasti kokeilla!
      Tykkään myös Uemurasta - olen testannut kosteusvoiteita ja yhtä naamiota. Merkki on harmillisesti vähentänyt valikoimasta jonkin verran ihonhoitotuotteita :(
      Kiitos, tosi kiva kuulla! Tuollaiset kommentit ilahduttavat aina! :)

      Poista
  2. Yksi suosikkini on Cliniquen Take the day off-puhdistusaine silmämeikille. Tosin putsaan sillä koko kasvot. Toinen luottotuote on Kanebon Sensai-sarjan ihanat ohuet kasvovoiteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät vinkit! Cliniquella on kyllä monta onnistunutta tuotetta! Olen kuullut paljon hyvää myös Sensaista ja olen joskus uskaltautunut ostamaan lahjaksi 38℃-ripsaria.

      Poista
    2. Jep, Cliniquelta ostin juuri lentokentältä kuvassasikin olevan dramatically different...-lotionin. Riittoisa ja hyvä perustuote!

      Poista
  3. Minäkin tykkään tuosta cliniquen pumppupullossa olevasta saippuasta, kuivan-sekaihon versiosta. Eikä maksakkaan paljoa tuo jättipullo, kun se on aina tarjouksessa tavaratalojen ale-päivillä :) Muuten olenkin melkein kokonaan lopettanut tavaratalosarjojen ihonhoitotuotteiteden käytön. Kauniista purnukoista en viitsi maksaa, kun ne vaan jossain vessan hyllyllä nököttää ja koot on niin pieniä, että saisi kokoajan hamstrata. En kaipaa vaihtelua, kun kerrankin olen löytänyt ongelmaiholleni sopivia tuotteita ja tilaan niitä esim. iherbistä. Meikit kyllä ostan suurimmaksi osin clarinsilta, diorilta ja lancomelta. Meikeissä tuo laatuero halpakosmetiikkaan näkyy mielestäni selvemmin kuin hoitotuotteissa ja onhan niitä kauniita rasioita kivempi kannella mukana... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tehokas, mutta silti kivan mieto. Totta, ja kohta on 3+1 ja Hullut Päivät, josta noita myös saa täydennettyä. Hyvä vinkki tuo iHerb! Ja totta meikit ovat varmasti tuotteita, joissa laatuun kannattaa satsata.
      Kivaa viikonloppua!

      Poista
  4. Weledan Skin Foodia on pakko olla aina! Käytän sitä yövoiteena talvisin, huulille, kynsinauhoihin, kyynärpäihin mm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota en ole kokeillutkaan, pitää ehdottomasti testata!

      Poista
  5. Ja se weledan manteliöljy on hyvä minkä tahansa(liian) kevyen voiteen kanssa käytettynä. Kosteusvoide naamaan ja jos on liian kuiva olo voi sillä öljyllä silottaa ja lukita oikeen kosteuden ihoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen öljy on kyllä hyvä lisä varsinkin talvella!

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Sisleyn tuotteet ovat halpoja, käytän sitä kosteuttavaa sarjaa perusvoiteina. Tuo cliniquen puhdistustuote kirvelsi ja ärsytti silmiäni kamalasti :(

      Poista
  7. Erlenmeyer: Clarinsin tuotteet ovat myös tosi laadukkaita ja Sisley edustaa kyllä yhtä kalleimmista kosmetiikkamerkeistä ja se jos mikä on arjen luksusta! Kiitos, kommenttisi lämmittää mieltä! Mukavaa viikonloppua!

    Anonyymi: Sisley on varmasti mahtava päivävoide! Tuo Clinique on kyllä yllättävän tehokas, mutta harmi jos se kirvelee noin...

    VastaaPoista
  8. Omaan herkän sekaihon, ja voisipa kuvitella että sen hoitaminen on vaikeeta...vaan eipä olekaan. Enää. Ihonhoitoarsenaalini on minimaalisen pieni eikä sisällä kalliita tuotteita, kylppärin kaapissa on 4 putelia joilla hoituu koko pärstävärkki. Ihonpuhdistuksen hoitelen Santén puhdistusvaahdolla joka poistaa meikin kertapesaisulla niin että iho on satavarmasti putipuhdas. Siis sellainen fiilis joka tulee kun pesee ikkunoita ja sillä kuivauslastalla vetäisee viimeisetkin pesuveden pisarat lasista. *sqwiiik* :D
    Silmänympärysihoa ravitsen luomualoe vera-geelillä (sitä kulkee aina käsilaukussakin mukana, ei koskaan tiiä jos polttaa näppinsä tai saa pipin) ja kasvojen iho saa hellää hoivaa Frantsilan luomuruusuvoiteesta ja puhtaasta jojobaöljystä.

    Olen kyllä käyttänyt hirveät määrät rahaa - tuhansia markkoja ja satoja euroja - käydessäni läpi koko Stockan ja puoli Sokkaria sopivia ihonhoitotuotteita etsiessäni. Oli aika tuskaista aikaa, kun mikään ei tuntunut toimivan. Enää ei tarvitse taistella jatkuvien epäpuhtauksien tai kuivien läiskien kanssa. Piti vaan käydä se pisin tie sinne luontaistuotehyllylle...sisäinen ituhippi otti voiton! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää testata noita tuotteita! Hienoa, että olet löytänyt oikeat tuotteet - se vaatii kyllä aikaa ja monia kokeiluja!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)