lauantai 15. kesäkuuta 2013

Ale, ale, ale

Alet ovat näköjään lähteneet käyntiin jo aika rytinällä. Tähän mennessä ainakin Mytheresa, Luisaviaroma, Browns ja Matches ovat aloittaneet kesäalet. Pikainen käynti kaupungilla osoitti, että myös moni liike on startannut omansa mm. COS, Furla ja tietenkin Stockmann, jossa olikin aika vilske. Kävin myös katsomassa Collage the Shopin alen, jossa olikin vaikka mitä tarjolla. Tässä vähän poimintoja sieltä. Tänään voisikin käydä vielä tutkimassa vähän paremmin tarjontaa.



Aleseinä!

Choo for you?

Tarjolla kivasti myös Bottega Venetan tuotteita.

Alessa myös Reed Krakoffin klassisia laukkuja.

Nämä eivät ole alessa, mutta oli pakko ottaa kuva Bottega Venetan malleista, joita on tullut miesasiakkaista ajatellen, kyllä kiitos! Huomaa myös Proenza Schoulerin minilompakot!


Myös Furlan liike tarjoilee irtokarkkeja ;)


Ja varmasti moni odottaa Mulberryn alea, josta tulikin jo ennakkokutsua. Klikkaa sinne tästä.


En ole kyllä vielä (onneksi) löytänyt mitään hankittavaa, mutta tässä poiminta hieman erikoisemmasta löydöstä Matchesin alelistalta, en ajatellut törmääväni vintage Birkineihin... Vaikka tuo 30% etu ei vielä paljoa auta (ja eikö uuden saisi halvemmalla)...



Oletko klikannut tai tehnyt jo löytöjä vai odotatko vielä jotakin alea alkavaksi?

---

The sale season is here - go before it's too late!


30 kommenttia:

  1. Minä olen yrittänyt ummistaa silmäni aleilta, mutta vaikeaa se on tässä aleviestien tulvassa. Monica Vinader on minulle se, mitä on pakko vähän kurkata, kun ale alkaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Matches vinkistä en tiennyt siitä kaupasta ollenkaan ja sieltä nyt löytyi kauan etsimäni dvf clutch ja bloch ballerinat. Onko ne choot myös alessa collage shopissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos vinkistä oli apua :) Matches on yksi suosikki nettikauppani. Joo, Choon malleja oli myös alennuksessa, kannattaa käydä kurkkaamassa!

      Poista
  3. Vielä ei ole mitään tarttunut (onneksi) mukaan.
    Nettialeja olen aika paljon kuitenkin jo vilkuillut uusimman laukkuhimotus(tarpeeni) vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat :) Ja onnea etsintään, kiva jos on joku juttu haussa juuri aleaikaan!

      Poista
    2. Kivempihan se on saada ihania juttuja vähän normaalia halvemmalla. Tulee olo että säästää rahaa tuhlaamisen sijaan :D

      Poista
    3. Tuolla perustelen nuo aleostokset aina itselleni ja se on kyllä pitänyt monesti ihan kutinsa.

      Poista
  4. Yritän skipata alet, en tarvitse mitään... Köh, saa nähdä, miten käy... ;)

    VastaaPoista
  5. Mun suuri yritys olla noteeraamatta aleja onnistui huonosti!;) Äsken löysin itseni Collage the shopista, josta ei tosin tällä kertaa tarttunut mitään (olin vain ruokaostoksilla..), mutta ensi viikolla paremmalla ajalla päästävä katsastamaan, varsinkin parit Jimmy Choot jäivät sen verran pahasti kummittelemaan.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei kai niiltä voi välttyä. Ja minusta kannattaa ainakin katsoa sellaisia juttuja, joita on etsinyt tai miettinyt aiemmin.

      Poista
  6. Minä selasin aamusta Mulberryn aleja mitään löytämättä (lompakon kannalta varmaankin onneksi niin). Stoccalla sen sijaan sorruttiin miehen kanssa molemmat. Joskin kovin maltillisesti ja tarpeeseen. Itsellä ovat kesään sopivat työpaidat olleet hakusessa eli vaaleita lyhythihaisia työsopivia tuli kaksi ostettua. Miehelle löytyi kaivattu neule (neutraalissa värissä vanhan jo kärsineen näköisen tilalle) sekä syksylle sopiva takki joka sekin melkein tarpeeseen (ei se pakollinen olisi, mutta on siinä puolensa että on enemmän kuin yksi nahkatakki joista valita). Toistaiseksi siis pysytty tarpeellisissa, vaikka useampaa ei yhtä tarpeellistakin on tullut katseltua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kuulostavat ihan järkeviltä hankinnoilta. Ajattelen ainakin, että on ok ostaa alesta sellaisia juttuja, joita tulisi kuitenkin ostettua. Se on kuin laittaisi rahaa pankiin :)

      Poista
    2. Samoin täällä ajattelen. Vielä kun muistaisi sen jatkossakin. Hämmästelin oikein itsekin, miten vielä pysynyt näin järkiperäisissä ostoksissa :)

      Poista
    3. Niin tuleehan sitä välillä niitä, ostan nyt kun halvemmalla saan...

      Poista
  7. Mä kävin eilen kunnon alekierroksen, ja ylpeänä tunnustan etten ostanut mitään. Siellä oli vaikka mitä, mutta kun miettii; "tarvitsenko tätä oikeasti, juuri nyt?". Sitten kun tiedän varmuudeksi mitä tarvitsen haluan, ostan aleista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitin eilen myös kiertää kaikki tärkeimmät paikat, mutta en myöskään löytänyt oikein mitään oleellista. Hyvä niin. Joo, pitää sitä karsia turhimmat heräteostokset pois.

      Poista
  8. Aleilla on kiva pyöriä:) Luulen, että ensimmäinen sellainen ostos tulee tehtyä lastenvaateosastolta.

    T. Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hauskaa :) Oikein hyvä ja varmasti suosittu osasto aleaikaan!

      Poista
  9. Tää on niin helppoo nyt. Ei aleja, ei shoppailua, ei mitään. n 15 outlett käyntiä tuli tehtyä, n 70 kg ostoksia, nyt ei ostella mitään, pitkään aikaan. Piste. Ja huutomerkki.

    Löysin tosi käheen leopardimekon reissusta mutta en siihen sopivaa huivia, tosi outoa. Sellaisia ihmeellisia sifonkivirityksiä, joista lähti langat valmiiksi vaikka kävin ns eri kukkaroille sopivissa kaupoissa.

    Mutta Mulberryllä olis hyvä. Hinta 150 euroa kirpaisee, koska juuri olen ostanut paljon huiveja hintaan n 10 euroa kpl ja jopa alle. Onneksi ale ei alkanut tänään, sitä kerkee itselle perustelee asian vielä moneen kertaan. Ehkä käyn Fabianin kadulla vähän mallaamassa mekkoni kanssa. Tietty jos vien mekon pussissa, voi olla että myyjät päättävät pitää sen itsellään, niin kähee se on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, teillä on helppo, kun on tuo Jenkki-tankkaus takana. Ei edes kannata mennä täällä aleihin, tulee vain pahamieli kun tarjonta on vähän erilaista :)
      Kuulostaa hyvältä löydöltä! No voithan aina vain käydä kurkkaamassa :) Tai klikkaa jo tuonne nettikaupan puolelle, siellä oli jo kivasti huiveja alejonossa.
      Ja kiitos viimeisestä, oli hauska nähdä! Toivottavasti vilustuminen hellittää.

      Poista
    2. Sun linkistä the täydellisen pilkkuhuivin löysinkin. Amerikka tekee aina sen että on tosi vaikea päästä Suomen hintatasoon. Helposti ajattelee mitä mä tälläkin hinnalla saisin muualta ja täältä yhden huivin.

      Olen kohta menossa kirppikselle myymään, jos viitsisin paneutua tavaroiden haalimiseen ja tuloilla sitten ostaa raväyttäisin. Suunnitelmia, suunnitelmia. Toteutukseen saakka ei vielä ole päästy.

      Samoin, kiitos viimeisestä. Olo oli tosi puolikuntoinen nähdessämme, mutta nyt alkaa elämä voittaa ja juhannuksena ollaan jo teräskunnossa.

      Poista
    3. No, sorry kiusauksesta :) Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta!
      Toivotaan, että olo paranee pian ja siinä välissä voit vaikka lukea kirjaa ;)

      Poista
  10. Osaatko sanoa löytyykö Collagesta Bottegan rannekkeita: http://private-blend.blogspot.fi/2013/03/lahjaksi-bottegaa-osa-2.html ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joitakin rannekeita siellä kyllä on ja alessakin oli muutama, mutta ne olivat noita pastellisävyisiä. Nuo ovat kyllä niin kivoja!

      Poista
  11. Aijjai Mikko! Olin nyt niin pyhästi olla menemättä aleisiin kun lähdemme äidin kanssa Tukholmaan parin viikon päästä alennusmyynteihin, mutta voih. Choo mikä shoe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta, sinne ehkä kannattaakin säästää paukkuja. Acne, Schuterman ja NK ovat varmasti hyviä paikkoja tehdä löytöjä. Oi kun tuli kaipuu Tukholmaan, edellisestä vierailusta on jo liian kauan!

      Poista
  12. Tuollaiset vihreät Choot lähtivät mun mukaan, ne on aivan ihanan väriset :) Nyt täytyy vältellä kauppoja (myös netti sellaisia :)) heinäkuun puoleenväliin jolloin lähdemme Tuhkolmaan. Itseni tuntien tässä tuskin tulen kuitenkaan onnistumaan :)

    t.Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, ne ovat upean väriset! No, kuten Ullallekin sanoin, kannattaa paukkuja jättää ehdottomasti Tukholmaan! Poimi sitten nettikauppojen loppualeista ne kysymysmerkkijutut :)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)