maanantai 3. syyskuuta 2012

Shoes & Bags from Finland

Kävelin viikonloppuna Erottajalla olevan Design Forum Finlandin ohi ja huomasin, että sinne on rakennettu syyskuuksi uusi näyttely. Nimi on kutsuvasti Shoes & Bags, joten kurvasin heti sisälle.
Tilasta löytyi shop-in-shoppeja, jonne on koottu 12 suomalaisen kenkä- ja laukkumerkkin tuotteita esille ja myyntiin. Valikoimasta löytyy kaikkea Finskin koroista huopikkaisiin sekä eri mallisia laukkuja. Myös miehiä on muistettu valikoimassa, jee.

Mukana muun muassa 2OR+BYYAT, Cho ChoSt. Vacant sekä Aki Choklatin tuotteita. Myynnissä on lisäksi ainakin Samujin, Minna Parikan ja Month of Sundaysin vaatteita.
Itselleni uusia tuttavuuksia olivat muun muassa Viona Blun herkullisen väriset clutchit sekä Saara Kivimäen hauskat kengät.

Vinkkinä, että Diananpuistossa on nyt lauantaina 8.9. klo 14 alkaen Design Park for charity -tapahtuma; ohjelmassa on muotinäytös, hyväntekeväisyyshuutokauppa sekä esiintyjiä. Kurkkaa tarkempi ohjelma tästä.


Myynnissä myös uusia merkkejä

Aki Choklat on suunnitellut kenkiä niin Kookengälle kuin Lahtiset-merkille

Myynnissä myös tutumpia merkkejä

Jaana Parkkilan hauskoja laukkuja

Huomasin myös ilokseni, että Design Forumin myymälään oli tullut myös enemmän Design House Stockholmin tuotteita, hauskaa! Talolta löytyy hyviä lahjaideoita joulua ajatellen.4 kommenttia:

 1. Blogissani olisi sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos muistamisestasi! Laitoin juuri samanlaisen eteenpäin, joten jätän nyt jakamisen välistä. Mutta mieltä tuo lämmittää sitäkin enemmän!

   Poista
 2. Viona Blun kalannahkalaukut on kivoja! Kirjoitin niistä joskus muinoin. :)

  http://bagmiss-laukkufriikki.blogspot.fi/2012/06/laukkuja-kalannahasta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin nyt muistinkin nuo tuosta postauksestasi. En vain ollut nähnyt niitä aiemmin livenä... Niissä oli hienoja värejä!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)