tiistai 18. syyskuuta 2012

McQueenin aarrekartta


Siivosin viikonloppuna huivihyllyjä ja kohtasin pitkästä aikaa monta uskollista ystävää. Nyt kun ilmat alkavat viilentyä, pääsee taas käyttämään huiveja, jei! Tämä Alexander McQueen sopii hyvin näin alkusyksyyn - se on sopivan ohut, mutta silkki lämmittää silti. Hauskaa on myös sen koko 200 x 130 cm, eli sen voisi kehystää joskus tauluksikin, jos kyllästyy :)

En oikein perusta McQueenin perus-pääkalloon, se on mielestäni liian synkkä... Joten tämä Lontoon kartta on mukavan erilainen ja muistuttaa tuosta ihanasta kaupungista. Lontoossa aarrejahti (lue:shoppailu) onkin aina parasta huvia, joten vakiopisteiden lisäksi pitäisi käydä tutkimassa 'karttaan' merkityt pisteet. There's something about those maps.


26 kommenttia:

  1. Tähän iso sydän! Itse varmaan kehystäisin, koska en raaskisi käyttää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi tuo on aina kestävä. Niin sinullakin on varmasti paljon ihania muistoja ja tärkeitä paikkoja noilla kaduilla :)

      Poista
  2. Eihän tähän voi muuta todeta kun Ihana!

    VastaaPoista
  3. Aivan sairaan hieno, rakastuin, kumpa itsekin löytäisin tuollaisen jostakin! :D

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa katsoa nettikaupoista, kyllä mallistoista löytyy aina tällaisia vähän erilaisempia printtejä. Ainakin Napissa ja Matchesilla on ollut hyvä valikoima.

      Poista
  4. Mä en kanssa ole aivan varma näistä McQueenin pääkalloista mutta tää huivi oli hieno, wow!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tykästyin kun tämä oli niin erilainen! Napissa on kyllä muutama vaihtoehto, joissa printti poikkeaa tuosta perinteisestä.

      Poista
  5. Upea huivi sekä väritykseltään että kuvioinniltaan - tosin mulle kelpaa pääkallotkin, tosin ei ehkä se perus musta-valkoinen, joka on "kaikilla" ja kaikkien kopioimana.

    Gloria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuo on itseasiassa aavistuksen puuterin värinen. Niin, ehkä minullekin tulee mieleen ensimmäisenä nuo kopiot ja sotkevat siksi tuon klassisen jutun.

      Poista
  6. Upea huivi! Itselläni on pääkallohuivi beige-valkoisena ja on huomattavasti kesympi versio. Työkaverini, vanhempi rouva sitä eräänä päivänä kovasti kehui. Tarkemmin katsottuaan huomasi, ettei siinä ollutkaan luulemiaan kukkia vaan pääkalloja. Ei siis tässä värityksessä liikaa hypi kallot silmille.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen vaalea toimii kyllä hyvin tuossa klassisessa mallissa. Ja hauska tuo hämmennys :)

      Poista
  7. Upea huivi, rakastan McQueenin vaatteita ja asusteita! Mulla on seitinohut pääkallohuivi ruusuilla Nykin McQueen-näyttelystä muistona, jota moni kehuu ja sitten hätkähtää... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä hienoja ja aiheuttavat hauskasti hämmennystä. Oi, hauska muisto - näyttely oli varmasti hieno! Harmi, kun en ollut Nykissä sen aikana ja se jäi välistä.

      Poista
  8. Hei, täällä uusi lukija. Yksi laukkuihminen lisää :). Aivan ihana huivi. Minua kiinnostaisi McQueenin valikoimasta nyt eniten myös huivi, jossa pääkallot eivät ole pääosassa. Näin upeaa ei kuitenkaan mallistosta löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa :) tervetuloa! Sinulla on hienoja asusteita, lupaavia laatikoita siellä hyllyllä vilkuttaa... Ja odotan kuvia valmiista vaatehuoneesta!
      Laitoinkin tuossa aiemmin vinkin ainakin NAP:in monipuolisesta McQueen-valikoimasta, tämäkin taisi olla löytö sieltä.

      Poista
  9. Huikean ihana huivi! Minustakin se pelkkä "merirosvopääkallo" on aika synkkä eikä se sovi "imagooni". Hih! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Niinpä, vaikka olin kyllä aika lähellä ostaa alesta McQueenin kauluspaidan, jossa koho-piste-kuvioista muodostui iso pääkallo... Se oli vaan niin hieno!

      Poista
  10. Hieno huivi!

    Osaatko muuten sanoa, ovatko Balenciagan Mini Folder ja Arena Mini Folder samanlaisia laukkuja vai onko niissä jotakin radikaaliakin eroa? Kuvista päätellen en nimittäin huomaa mitään eroa laukkujen välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä osaa sanoa, myös minusta nuo näyttävät samalta. Nettikaupatkin ovat voineet nimetä sen hieman erilailla. En löytänyt Arenan mittojakaan, että voisi verrata onko koossa eroa. Malli on kuitenkin hieno!

      Poista
  11. On upee kyllä, eikä tosiaan ihan niin hyökkäävä kun McQueenin perinteiset kallohuivit. Omaan kaappiin on se perus mustavalkoinen kallohuivi kyllä eksyny, mut joku vähän tuon kaltanen lisäys kasvavaan McQueen- kokoelmaan ei olis pahitteeks. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän asusteaarteiden kokoelmaan kuuluu myös tuo klassikko. Hyvä kun voi hankkia monta variaatiota ;)

      Poista
  12. Hei, kivasti pehmentää tuo pastellinen väri pääkalloteemaa.
    Sitten kysymys ihan aiheen vierestä: muistanko oikein että olet tilannut Jenkeistä Harper´s Bazaarin? Oletko saanut syyskuun numeron? Oma lehteni ei ole tullut ja sekös harmittaa, nythän se on jo kaupoissa. Täytynee ostaa se jos ei ala kuulua.

    Marde

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan.
      No ei ole näkynyt täälläkään! Ja uusin mielestäni juuri pariksi vuodeksi tilauksen, joten ei pitäisi ole siitäkään kiinni.
      On tosi harmi, koska se on mielestäni parempi kuin Vogue. No viikon sisään tulee syys- ja lokakuun numerot...

      Poista
    2. Kiva kun vastasit näin nopeasti :) Ai sinullakin on lehti hukassa, no toivottavasti se tulee pian ja päästään nauttimaan muhkeasta syyskuun numerosta. HB on ihan lempparilehteni :)
      Kivaa loppuviikkoa!

      Marde

      Poista
    3. Toivotaan, ehkä jo huomenna?! Kivaa loppuviikkoa myös sinne!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)