lauantai 1. syyskuuta 2012

Punottu klassikko laukkukokoelmaan

En ehtinytkään viikolla jakaa muita reissun löytöjä, joten tässä vielä jatkoa. Ystäväni melkein onnitteli minua ylpeänä,  "wau, etkö tosiaan ostanut muuta kuin sen rintaneulan!?" Jouduin tuottamaan pettymykseen, sillä minnepä seepra raidoistaan pääsisi...


Bottegan tuotteet ovat super-kauniita, joten käyn aina ihailemassa niitä, kun vain mahdollisuus tarjoutuu. Mutta ihan joka kerta 'punostalolta' ei kyllä tule ostoksia tehtyä - ne ovat sellaisia haaveita.
Nyt kuitenkin Cannesin pienehköstä liikkeestä sattui löytymään yllättävänkin paljon hyviä vaihtoehtoja ja olin saanut kesän aikana laitettua sen verran säästöön, että saatoin edes harkita jotakin.

Niinpä päädyin mallailemaan Intrecciato-totea sekä -shopperia.

Syksyn katalogi kolahti jo aiemmin postiluukusta

Shopperia löytyi kauniissa vaalean harmaassa värissä ja isompaa totea tummansinisenä sekä ruskeana.
Tote tuntui heti käytännöllisemmältä ja vankemmalta, joten jätin vaalean unelman hyllyyn.
Sitten oli enää pähkäily sinisen ja ruskean välillä. Ruskea edustaa klassista Bottegaa, mutta tummansininen näytti mielestäni paremmalta ja tuntui heti omalta. Joten niinpä repäisin ja sijoitin tähän klassikkoon, joka tulee varmasti palvelemaan pitkään.

Päädyin siis isompaan toteen

Väri vaihtelee kivasti valossa, näyttäen välillä melkein mustalta


Nepparit avaamalla saa lisää tilaa laukkuun

Punoksen pinta on kyllä kaunis

30 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä! Olisi mukava nähdä kuva, jossa laukku on "käytössä". Minusta pelkästä laukun kuvasta on välillä hankala päätellä a) laukun kokoa ja b) miltä se näyttää kun siellä on tavaraa ja sitä käytetään. Tuo on nimittäin niin hyvännäköinen laukkua, että saattaa saada aikaan säästöprojektin... Epäilen kyllä, että on vähän liian suuri minulle.

    /Stellaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sama juttu oli mm. PS1 kanssa. Otan laukun johonkin tulevaan asukuvaan mukaan, niin koosta saa vielä paremman kuvan. Tuo on kyllä kivan klassinen malli ja BV:ltä löytyy onneksi myös monta saman tyyppistä mallia, jotka ovat myös pienempiä.

      Poista
  2. Hieno! Varsinkin tuo väri:-) Itsekin kävin viikolla tuossa uudessa Collagessa ihastelemassa BV:n juttuja, tosi kauniita, voisi harkita joskus isompana investointina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo sininen on kiitollinen - se menee melkein mustasta, eikä ole silti liian arka. Joo, siellä oli kyllä kauniita laukkuja ja mm. lompakoitakin on tulossa lähempänä joulua.

      Poista
  3. Mielettömän upea, onnittelut!

    VastaaPoista
  4. IHANA! Todella loistosijoitus! :) <3 <3 Sulla on todella hyvä maku laukkujen suhteen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos, tuo tosiaan oli sijoitus. Aijaa, no kauniita laukkuja on niin paljon, että helposti löytyy kivoja juttuja. Haaste on enemmänkin rajalliset resurssit vs. liian paljon ihanuuksia ;)

      Poista
  5. Onpa tosi kaunis! Ja varmasti sopii sulle ku nappi silmään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo tuntui heti omalta ja siinä yhdistyy kivasti business-look ja kaupunkilaukku.

      Poista
  6. Hih,pitihän se arvata,ettet pääse yhdeltäkään reissulta kotiin ilman uutta laukkua ;) Laukku on kertakaikkisen upea...toivottavasti nään sen pian livenä :)

    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Niin... En osaa ikinä olla käyttämättä mahdollisuutta täydennykseen, kun ei koskaan tiedä milloin seuraava kerta tarjoutuu. Kiitos, mennään lounaalle niin näet, tai ehkä huomenna...?

      Poista
  7. Todella upea, onnittelut uudesta laukusta! :)

    VastaaPoista
  8. Oi että! Kuinka voi olla noin ihana!!! Onnittelut! Mä olen tavallaan lyönyt lukkoon jo seuraavan oman hankintani. Ostan sen aikaisintaan itselleni joululahjaksi tai sitten viimeistään ensi keväänä valmistujaislahjaksi. :) Ja joo, se on se PS11 punaruskeana. Mä olin ensin ihan varma, että mini-koossa. Nyt, nähtyäni Teemun laukun siellä avajaisissa, harkitsen tosissani isompaa mallia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo punos on kyllä kaunis ja malli ajaton.
      PS11 on myös kaunis kuin mikä, siinä on sellaista klassisuutta! Kannattaa ehkä miettiä sitä isompaa, niin sisälle mahtuu paremmin tavaraa.

      Poista
    2. Joo, aika pieni meinaan on se isokin PS11. Itse oon vaan aika kirppu, ja vältän sen takia liian isoja laukkuja (niitä kun mulla on jo muutama välttämätön), mutta se isompi PS11 voisi olla kyllä just mulle. Hitto. Olisi pitänyt kysyä silloin, että olisinko saanut "sovittaa" laukkua. :) Noita kun ei Suomessa valitettavasti myydä (joku voisi kyllä niinkin mun puolesta tehdä!), niin olisi ollut hyvä testata.. Ulkomaille kun en ole ainakaan ennen kesää menossa.
      Tiedätkö muuten sen tunteen, kun joku laukku tuntuu vaan niin oikealta? Tuo on tuntunut siltä jo pitkään ja en varmasti tule tulevaa ostostani katumaan.

      Poista
    3. Niin, noita pitäisi aina koittaa mallata (myös kenkiä) 'varastoon', niin tietää vähän nettikauppoja ajatellen. Ehkä törmäätte vielä ;) Hätätapauksessa katson mitat ja vertaan noin kokoa jo olemassa oleviin laukkuihin.
      Kyllä, tiedän tunteen!!!

      Poista
  9. Ei voi muuta sanoa kuin että mieletön! Bottega on kyllä klassikkojen klassikko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Bottegalla on kyllä hyvät tuotteet ja hieno suunnittelu!

      Poista
  10. Miten sulle suositeltiin tuota laukkua hoidettavan? Hipelöin Collage the Shopissa Bottegaa ja yllätyin että se nahka oli oikeastikin juuri niin pehmeää kuin miltä näyttää. Näin vain samantien silmissäni kymmenet ja taas kymmenet pintavauriot ensimmäisten käyttöviikkojen aikana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neuvo oli, että laukku ei vaadi erityistä hoitoa, eikä saa laittaa suoja-aineita.
      Sain myös myymäläpäällikön yhteystiedot, jotta voin tarvittaessa olla suoraan yhteydessä jos ongelmia tai kysymyksiä ilmenee. Mahtavaa palvelua!

      Tuossa on vahvempaa ja enemmän käsiteltyä nahkaa, joten kestävyyskin on parempi, eikä naarmuja tule niin helposti. Se vaalea jota mietin, oli juuri tuota ohuempaa ja pehmeämpää nahkaa. Eihän siinäkään mitään, pitäisi olla vain huolellisempi.

      Poista
  11. Omituinen design-virhe tuo laukun yläreunan neppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ehkä kaikkein kaunein, mutta aika huomaamaton. Varsinkin, kun olen pitänyt käytössä kulmia kiinni. Toisaalta tuo on kuitenkin hyvä yksityiskohta, niin lisätilaa voi tarvittaessa napsauttaa vaivattomasti.

      Poista
  12. Aijai, kaunis, klassinen laukku. Itse haaveilen välillä myös BV:n Maxi Veneta intrecciato-laukusta, nyt siitä on viininpunainenkin saatavilla. No, ei makeaa mahan täydeltä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ajattelemasi malli on kyllä tosi kaunis ja elegantti. Collagessakin oli sitä!
      No, jossain vaiheessa voit palkita itseäsi sillä ;)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)