tiistai 22. tammikuuta 2013

Kasin suora – täyden kympin voideYksi luottotuotteistani, jota olen käyttänyt - hyvin omaperäisesti - jo vuosia on Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream. Käytän sitä yleensä iltaisin huuliin ja tarvittaessa kynsinauhoihin. Tällä kertaa tyhjennettävänä oleva pakkaus on tällainen retroilmeinen - tuttua rasvaa onkin näkynyt vaikka minkä näköisissä pakkauksissa, mutta ominaishaju ja koostumus ovat aina hyvin tunnistettavissa.

Olimme hemmoteltavina kasvohoidossa ensimmäisellä yhteisellä Nykin matkalla Elizabeth Ardenin Red Door Spassa. Tai ainakin minä otin sen hemmotteluna - toisen puoliskon raahasin puolipakolla mukaan, kun en keksinyt sijoituspaikkaa hoidon ajaksi - hän oli tuosta vähän eri mieltä ;)
Anyhow, hoidossa käytettiin tietenkin myös tätä kulttivoidetta ja se palauttaakin aina iltaisin mukavasti tuohon hemmotteluhetkeen.

Tässä tietokoneen uumenista löytynyt suttuinen kuva muistona ko. käynniltä

26 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ihan paras yleisrasva kaikkiin rohtumiin, vakiotavaraa omassakin kaapissa. Ja hauskaa, sullaki on tullut koko nimi käyttöön;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä monikäyttöistä! Joo, päätin lisätä sen mukaan :) Outoa...

   Poista
 2. Mulla taitaa olla aukko sivistyksessä, kun en ole ikinä kyseistä voidetta kokeillut. Monet ystävistänikin ovat tätä hehkuttaneet, pitää kai joku päivä kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan testata ensin tykkäätkö tuosta tuoksusta, se on aika voimakas :)

   Poista
 3. Tuo voide on kyllä Bepanthenin ja Skin foodin kanssa vaihdellen yksi luottotuotteistani. Ainoa iso miinus kahteen edellämainittuun verrattuna on tuoksu, siihen kyllästyy nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se on aika hallitseva, mutta eikö tuosta ole tullut myös ns. tuoksuton versiokin?

   Poista
  2. Ai on, kiitos tiedosta, täytyy käydä tutustumassa.

   Poista
  3. Joo, olen kuullut tuosta, mutta en tosiaan tiedä saako tuota Suomesta...

   Poista
 4. Tämä taitaa kyllä olla vähän kuin homejuusto, eli jakaa mielipiteet. Eight Hour creamin haj...tuoksua en vaan kestä. Yritin voidetuubin oston jälkeen huulirasvaakin, mutta ei, käyttämättä jäi. Toisaalta itselläni huulipunat ja vastaavat ei saa tuoksua eikä maistua (esim kuten Ysl), joten ei ihme.

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ja osuva vertaus :)
   Ja ihan ymmärrettävää, että kosmetiikka ei saisi tuoksua, ettei tule mitään tuoksujen sekamelskaa.

   Poista
 5. Tohon voiteeseen en ole kauhean ihastunut, mutta Ardenin Red Door Spa Nykissa on ollut myos mun mieleen! Olen kokeillut Red Door Spata San Franciscossakin. Aivan ihania kasvohoitoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitola oli kyllä mahtava ja nuo kasvohoidot ihania. Tuollainen on kivaa rentoutumista reissussa pitkän kaupunkipäivän jälkeen.

   Poista
 6. Mun kestosuosikki ja luottotuote jo 90-luvulta lähtien (jolloin sinä taisit olla päiväkodissa :-)); olen saanut jopa miehen ja lapsen koukutettua tuohon ja meiltä löytyy putiloita vähän joka lipastosta ja laukusta ja yöpöydiltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niin olinkin ;) Hauskaa, että olet saanut ilosanomaa eteenpäin!

   Poista
 7. Ihana rasva ja mahtava kuva:)

  VastaaPoista
 8. Ardenin voiden on huippuhyva, mutta tuoksu on oikeesti liikaa - jopa mun mies kiertaa kauempaa, kun yrttinen haju iskee nenaan... Man repeller :) Siksipa olinkin aivan riemuna, kun viime vuoden lopulla loysin Eight Hour Creamin tuoksuttoman version! Tuubi on melko saman naköinen kuin se perinteinen, mutta siina on ekana merkinta "FRAGRANCE FREE - SANS PARFUM". Saakohan tata Suomesta jo? ps. Kiitan kivasta blogistasi, olen seurannut pitkaan, mutta pieni tervehdys on jaanyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma onko se rantautunut vielä Suomeen asti, mutta ainakin Tukholmasta ja Tallinasta sitä on saanut.
   Ja hei hauska tutustua :) Kiitos, sinulla on myös mahtava blogi!

   Poista
 9. Eight Hour Cream löytyy kyllä aina kaapista ja käsilaukusta :) Minä taas tykkään tuoksusta vaikka moni ei..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan jakaa voimakkaasti! Kivaa päivää :)

   Poista
 10. Oletko sinä teidän suhteessa se neiti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan tasa-arvoa myös parisuhteessa ;)

   Poista
  2. Tietysti tasa arvo on tärkeää, mutta jos joudut raahaamaan puolisosi hoitoihin väkisin, oletin, että hän on vanhanaikaisempi miehekkäämpi mies ja sinä joka nautit hoidoista estoitta olet se naisellisempi osapuoli? Ei siinä mitään. Kyllä minäkin hoidan itseäni ja käyn hoidoissa, mutta olen ihan miehekäs mies.

   Poista
  3. Nojoo, tuossa oli ehkä vähän huumoria ja ironiaa mukana :)
   Rentoa viikonloppua!

   Poista
 11. Mikset voi muodostaa selkeää mielipidettä? Johtuuko se siitä, että asenteesi on "pakko olla kaikkien kaveri", jolloin loppupeleissä et anna kanssaihmisille itsestäsi yhtään mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taustalla on tarkoituksellinen tiettyjen aihealueiden rajaaminen ulos blogistani, kuten sen syvällisempi paneutuminen parisuhteeseen ihan jo pelkästään toisenkin yksityisyyden vuoksi. Samaa koskee mm. työelämääni. Totta kai ns. siviilissä asioista jakaa vapaammin kuin täällä tuntemattomille. Mutta koska asia nähtävästi mietityttää, niin parisuhteessamme kumpikaan ei ole sellainen ”neiti”, ainakin jos muitakin on uskominen. Enkä ole oikeastaan jaksanut tällaisella jaottelulla päätäni edes vaivata. Itse vain tykkään enemmän mm. kasvohoidoista ja läträämisestä, toista ne eivät nappaa laisinkaan.
   Toivottavasti tämä vastasi paremmin kysymykseen :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)