tiistai 8. tammikuuta 2013

Tammikuun laukkumuisto – Prada

Joulukuu meni kalenterin ja pyhien kanssa niin vauhdilla, että kuukauden laukkumuisto jäi välistä. Moni varmasti sitä ehti jo ikävöidäkin... Not ;) No olihan tuossa välipäivinä yksi aarre, joka varmasti paikkasi tilannetta.

Nyt kun arki ja työt ovat alkaneet, sopii tammikuuhun yksi vähän virallisempi laukku. Tämä Pradan salkku oli löytö aikoinaan ViaMonteNapoleonin kantispäivästä, sai vähän tämän klassisen mallin hinnasta pois.


Malli on kiva, kun se ei ole liian salkkumainen, mutta silti ryhdikäs. Tykästyin tietysti myös mudanharmaaseen väriin. Laukku onkin ollut ahkerassa käytössä, mutta saffiano-nahkan kestävyyden ansiosta se näyttää edelleen upouudelta.

Tämä ja toinen merkin malli edustavat minusta aika hyvin talon laukkutarjontaa, enkä olekaan näiden jälkeen muita malleja kaipaillutkaan.
Tässä vielä yksityiskohtia laukusta.

Rakastan tällaisia yksityiskohtia laukuissa, niistä tulee se viimeistelyn fiilis

18 kommenttia:

 1. Wau on hieno, siisti varmasti töihin mutta sopiva myös vapaalle..Ja Saffiano on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sopii juuri molempiin hyvin ja saffianoon voi aina kyllä luottaa!

   Poista
 2. Mä olen kyllä tosi tylsä kommentoija; "Upea laukku" taas jälleen kerran! ;) Aivan upean muotoinen yksilö ja heijastaa valoa kauniisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No vaikea laukuista on keksiä montaa erilaista kommenttia ;) Tuo on kyllä sopusuhtaisen mallinen pinta/väri on kiva.

   Poista
 3. Ajattelin nyt vaan kertoa että jos joku päivä kutsut mut kylään kotiisi, joka varmaan tapahtuu siis ihan kohta, on hyvin suuri vaara, että sanon sulle kato lintu ja samalla sekunnilla häviää tämä sun kodistasi.

  Ihan vaan ajattelin kertoa että tälläistä rikosta tässä päässäni suunnittelen.

  Ja niin unisex malli että sopis mulle suorastaan täydellisesti. Just love it !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Tuo sopii kyllä molemmille ja tästä on myös erilaisia sirompiakin versioita, jotka kannattaa kurkata!

   Poista
 4. Sä olet kyllä varsinainen laukkuhirmu, sulla on niin upeita laukkuja etten kestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa kiitos :) Olen onneksi saanut kivoja malleja hankittua tässä vuosien varrella. Pitkäjänteistä työtä :)

   Poista
 5. Upea laukku! Yritän aina välillä ujuttaa tätä blogiasi mieheni eteen luettavaksi, että kato, muutakin laukkua vois kantaa kuin Niken reppua, heh ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Aijaa, no mikä on ollut vastaanotto? Onhan sekin käytännöllinen :)

   Poista
 6. Kaunis laukku, upea väri. Minkä pituiset sangat tässä on eli pystyykö rennosti kantamaan olalla? Haluaisitko tehdä postauksen jossa vertailet muutamia laukkuja keskenään? Poika yllätti iloisesti kertomalla että aikoo seuraavassa haussa hakea lääkkikiseen ja mietin mitä hänelle voisin hankkia mikäli hän jossakin vaiheessa sinne sisälle pääsee, niin ajaton ja tyylikäs weekend-tyyppinen laukku tuli mieleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tässä kahvat ovat aika lyhyet, tätä mallia ei siis saa olalle. Hyvä laukku on hieno idea tuosta uurastuksesta! Mitä olen seurannut noita lääkkiksen tiiliskivien raahaamista kodin ja koulun välillä nämä vuodet, niin klassinen olkalaukku taitaa olla käytännöllisin malli.
   Kiitos ideasta, tuollaisen vertailun voisi tosiaan tehdä!

   Poista
 7. Pradojen kanssa ei voi epäonnistua. Ajattomia ja tyylikkäitä. :)

  VastaaPoista
 8. Hieno väri! Tämä ansiosta taidan kaivaa ainokaisen harmaan (Tourterelle Evelynin) esiin, koska se ei ole päässyt ulos pitkään aikaan.

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostun myös edelleenkin aina uudestaan tuosta mudanharmaasta!
   Se kyllä ansaitsee päästä ulos :)

   Poista
 9. Upea laukku! Olisiko kuvaa sisältä? Taskuja ym?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen koittanut joskus ottaakin kuvia laukuista sisältä, mutta niistä ei yleensä saa oikein selvää, niin ne ovat jääneet...
   Tuossa on vain pieni sivutasku ja muuten se on yhtä tilaa. Sisään mahtuu siis hyvin tavaraa, mutta ehkä joku 'tilanjakaja' voisi olla hyvä, niin tavarat eivät risteile ihan vapaasti.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)