keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Friend or Zoe?

Satuin eilen vahingossa kääntämään AVA:lle, kun sieltä oli alkamassa Stylisti Rachel Zoe -sarjan uudet jaksot, jota sitten jäinkin katsomaan. Seurasin alkua ajoittain monta vuotta sitten, mutta näköjään se hieman jäi, jos nyt mennään jo neljännessä tuotantokaudessa.

Sarja ei ehkä ole ihan sitä parasta tv-viihdettä, mutta käy paremman puutteessa. Mahtavasti jenkkien tyyliin käsikirjoitettu ja dramatisoitu 'reality' on ainakin tyyliteltyä katsottavaa. Vaikkakin Rachel näyttää välillä vähän uupuneelta.
Tässä tuotantokaudessa Rachel odottaa ensimmäistä lastaan - johtavana ajatuksena lieneekin näyttää, onnistuuko työnteon ja hektisyyden vähentäminen raskauden edetessä...

Rachel on kuitenkin onnistunut luomaan omaleimaisen tyylin ja hänellä on stailattavana värikästä asiakaskuntaa Hollywoodin gaaloissa, mm. Cameron Diaz ja Demi Moore. Tämän lisäksi uutena käänteenä tällä tuotantokaudella Rachel suunnittelee vielä omaa mallistoakin.
Ehkä tätä voi siis seurailla kevään mittaan. Olin myös yllättynyt siitä, että jakso kesti peräti tunnin - hupi ei siis lopu ihan heti kesken!

Kuva/Bravo.com

14 kommenttia:

 1. Minulle kävi samoin eli käänsin vahingossa Avalle ja jäin katsomaan ko.ohjelmaa. Pidän Rachel Zoen tyylistä ja ohjelman parasta antia on seurata hänen tyyliään ja mielettömiä asuja. Täytyy yrittää muistaa kääntää Avalle tiistai-iltaisin niin voi ihastella hänen ihastuttavia asuja!

  -Mia http://mias-mia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita on kyllä ilo katsoa - pitää tosiaan koittaa muistaa tämä jatkossa tiistaisin!

   Poista
 2. Oih, mä melkeinpä rakastan tätä sarjaa ja olin iloisesti yllättynyt, kun huomasin, että se alkaa taas :) Oon Mian kanssa samaa mieltä, että sarjan parasta antia ovat ehdottomasti Rachelin asut, tykkään naisen tyylistä todella paljon!! Naisen upeudesta huolimatta, en voi kuitenkaan olla järkyttymättä siitä laihuudesta...raskaana...kukapa uskois...ainakaan noin niin kuin ulkoisesti?!

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo raskaus ei kyllä paljoa näkynyt - ehkä vain taitavasti vaatteilla peitetty :)

   Poista
 3. Tuntuu, että mulla ei ole koskaan aikaa katsoa telkkaria. :(
  Ja sillonkin kun katson, panen suosikki tv-sarjani (niitä en kehtaa tässä mainita)nauhalta pyörimään. :) Lauantaisin kyllä otamme mieheni kanssa itseämme "niskasta kiinni" ja istumme sohvalle nautiskelemaan ruokaa ja katselemaan esim. Anthony Bourdainin ruokamatkoja nauhalta. Tuota mainitsemaasi sarjaa en ole seurannut, paria jaksoa lukuunottamatta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se ei välttämättä ole huono juttu ;) Eikä sieltä oikein nykyään edes tule mitään tähdellistä - näitä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Kannattaa kurkata, ihan viihdyttävää katsottavaa!

   Poista
 4. Äää, mä missasin tämän. Itsekin katson tätä vaan ja ainoastaan Rachelin asujen (ja kodin takia). No, täytyy katsoa Katsomosta jälkikäteen.

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämän alkaminen oli mennyt minultakin ihan ohi. Ja nyt ilmassa oli myös muutto ja uusi talo näytti aika mahtavalta!

   Poista
 5. Minä onnistuin kääntämään kanavalle vasta lopputekstien aikaan - minulta oli mennyt ihan ohi että sarja taas jatkuu! Täälläkin fanitetaan Rachelin tyyliä muiden kommentoijien tavoin, tv-sarja on oikea pukeutumisen inspiraatiolähde!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alku tuli tosiaan ihan yllättäen. Rachelillä on kyllä ainutlaatuinen tyyli!

   Poista
 6. Mä oon kattonu kaikki. Quilty pleasure. Rachel on kyllä niiden "major", "liketotally" juttujensa kanssa niin mahtava :D

  VastaaPoista
 7. Jee ja tässä kaudessa tulee mukaan Jeremiah, nyt jo vaikutti paljon rennommalta ku Brad, jos multa kysytään;)

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)