sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Asukuvia ja kukkia

Tässä vielä edelliseen postaukseen liittyen vielä erikseen asukuvia eiliseltä. Lontoosta hankittu Pradan portfolio pääsi jo käyttöön ja se kevensikin hyvin vähän raskasta asua. COS:in paidan hauska yksityiskohta on mokkainen miehusta.

Gollege shirt/COS, shirt/Zara, pants/Filippa K, bag & shoes/Prada,
fragrance/Maison Martin Margiela (untitled) Eilen ilma lämpeni ja kirkastui niin upeaksi, että tässä asussa alkoi olla jo kuuma. Niinpä oli ihanaa mennä kotiin kaupungilta, vaihtaa rennommat vaatteet ja lähteä iltakävelylle. Suuntasimme ensimmäistä kertaa tänä vuonna Tähtitorinin mäelle, joka on suosikkipuistoni Helsingissä. Tuonne on kiva mennä lukemaan lehtiä ja makoilemaan.Maddy tarkkaili öttömönkiäisiä.

Tuomi kukkii ja tuoksuu  jo!


Kukkameri

Kivaa alkavaa viikkoa!

---
Outfit pictures from yesterday. Later it was nice to change clothes and go for a walk and enjoy the beautiful weather!


6 kommenttia:

 1. Sinulle sopii sininen todella hyvin, aivan ihania asukuvia ! Hih, minulle myös tuli lauantaina kuuma neuleessa ja bleiserissä :)

  Kauniita kuvia kukkivista Tuomista, niiden tuoksu on huumaavan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, kiitos :) Ai niinhän sinä kirjoititkin. Tuli tosiaan aika lämmin, vaikka aamulla ajattelin, että uskaltaako sitä lähteä liikkeelle ilman takkia.
   Ne tuoksuvat ihanalta, toinen suosikkini on sireeni. Ihanaa viikkoa!

   Poista
 2. Nämä sun asukuvat on aina niin kivasti otettu keskellä Helsingin keskustaa ;) Toi sun Maddysi on niin super-söpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä tulee aina räpsittyä kaupungilla ollessa :) Tulee kätevästi siinä samalla ja yleensä hyvässä valossa. Kiitos, on se sellainen pieni :)

   Poista
 3. Ihana toi Prada! Oi, tuomet kukkivat jo! Ne ovat niin ihanan tuoksuisia, täytyykin hankkiutua niitä katsomaan ja tuoksuttelemaan. Suloinen Maddy!

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)