tiistai 19. maaliskuuta 2013

Arkisempi Valentino

Valentino on yksi muotimaailman legenda, mutta talon taideteokset ovat ehkä aina mielletty enemmänkin Oscar-gaalan punaiselle matolle kuin käyttövaatteiksi.
Viime vuosina merkki on kuitenkin mielestäni ottanut askeleen tai pari alaspäin tavallisempaa kuluttajaa kohti. Liekö takana talon suunnittelijapari Pierpaolo Piccioli ja Maria Grazia Chiuri, jotka astuivat Garavanin suuriin saappaisiin tämän jäätyä eläkkeelle.

Joka tapauksessa nettikauppojen valikoimiin on viime kausina tullut merkin vaatteita ja asusteita, jotka ovat hinnoiltaan melkein realistisiakin. Näiden onnistuneiden käyttövaatteiden lisäksi kiinnostukseni merkkiä kohtaan on herännyt myös laukkujen ansiosta - niitä on näkynyt paljon muotiväen asukuvissa ja näytöksissä. 
Mielestäni näissä yksinkertaisen ylellisissä, joskin aavistuksen retroissa malleissa on jotakin hyvin kiehtovaa. Vai mitä sanot näistä viime vuoden syksyn näytöksessä nähdyistä malleista?

Kuva/Tomandlorenzo.com

Sama linja jatkui onneksi myös nyt kevään 2013 näytöksessä. Huomaa myös miehille tarjottu vaihtoehto kantaa tällaista laukkua. Mallistossa on muutenkin nähtävissä rentoutta ja sporttisuutta.
Ja edelleen myös tulevan syksyn mallistossa.


Muotinäytöskuvat/Style.com

Valentinon nettikauppahan avasi toimitukset jo aiemmin myös Suomeen, ja tässä myös muutama poiminta nyt sivuilta löytyvistä malleista.


Man-purse on upea myös sisältä!

Yksinkertainen tote

Rockstud-laukkujen lisäksi merkin IT-jutuiksi on todennäköisesti nousemassa myös nämä - pitkälti New Balancen linjaa mukailevat - tossut. Kuka olisikaan yhdistänyt Valentinoon 'vaarin tennareita'?Tässä vielä tapa yhdistää asuun pala niittiä, jos laukullinen sitä tuntuu liialliselta. Ja näitäkään Valentinoja ei ole pilattu hinnalla...


Tuotekuvat/Valentino.com

Ja toki Della Margastakin löytyy nykyään merkin edustus, jota joskus päivittelinkin...

---
Valentino

Valentino is one of the labels that I've used to see mainly on the red carpet. However, here's some picks from the last collections, that are maybe a bit more casual. Bags for men really are exquisite, as are those bracelets. Nice!

16 kommenttia:

 1. Tuosta Della Margasta pakko kommentoida sen verran, että kävin itse siellä joku kuukausi sitten katselemassa Wallet On Chaineja, ja silloin minulle jäi kyllä todella hyvä fiilis! :) Myyjiä siellä paikalla oli perjantai-iltapäivästä ainakin kolme, ja yksi niistä oli kyllä todella ystävällinen. Esitteli mulle Wallet On Chainit ja sitten kun juutuin YSL:n vitriinin eteen, niin jäätiin niistä vielä juttelemaan (ihanista kevätväreistä <3). Mulle jäi tuosta kerrasta kyllä sen verran hyvä fiilis, että uskaltaisin mennä uudelleenkin :D

  Mutta tuon edellisen postauksen kommenteissa tuli esille tuo "suomi-lisä" - onkohan se tosiaan sallittua tuolla liikkeessä? Nimittäin se WOC jota minulle liikkeessä esiteltiin oli n. 100 euroa kalliimpi kuin Chanelin liikkeissä (nettitietojen perusteella)....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä tuolta varmasti hyvää palvelua saa, kun olen itse käynyt on minut kyllä aina huomioitu hyvin.
   Kai noissa hinnoissa taitaa olla vähän Suomi-lisää. Jopa LV:lläkin sanottiin, että täällä hinnat ovat pari prosenttia Ranskaa korkeammat...

   Poista
 2. Valentinolla olisi kaikkea ihanaa tällä hetkellä. Niitteihin olen aika ihastunut ja tuo Man pursehan onkin todella upea.

  VastaaPoista
 3. ihanat noi vaarin lenkkarit. Jos tarpeeksi laitat rahaa pöytään, voin etsiä vst mun vanhempien kesämökiltä :).

  Noi niitit vaan pysyy ja pysyy. Itse en moisista ole ikinä ollut innostunut ja olin varma että ne häviää seuraavalla kaudella, mutta taitaakin enemmän tulla klassikkoja kun häviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin tietenkin on Karhut, jotka täsmäävät tähän lookiin!
   No en usko, että nuo pysyvät kovin kauan pinnalla, mutta Valentinolla niitä on osattu käyttää hienovaraisesti ja suht. ajattomasti.

   Poista
 4. Valentino on todella suosittu Milanossa ja laukkuja & kenkiä näkyy paljon. Rockstud on tietty suosituin. En ole muualla nähnyt niin paljon Valentinoa kuin täällä... Vuitton ja Valentino ovat selkeästi italialaisten mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti noita näkyy siellä, pitäähän kotimaista suosia :)

   Poista
 5. Itsekin kuikuilin Valentinoa Milanossa viime kuussa. Ja oi, mitä ihania värikkäitä versioita niittirannekkeista, lompakoista jne jne löytyikään! Hinnatkin ovat olleet enemmän positiivinen kuin negatiivinen yllätys.

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta löytyy kyllä herkullisia malleja! Ei tarttunut sitten mitään mukaan?

   Poista
 6. Mä epäilin myöskin näitä Valentinon niittejä aluksi tähdenlennoksi mutta väärässä olin:) Itsekin olen hurhahtanut niihin mutta oikeastaan vasta viime aikoina ja hurahduksen myötä va va voomista onkin tullut jonkin asteinen pakkomielle;)

  Ja miesten laukut on mageet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo mallit ovat kyllä hienostuneita ja niitit tuovat niihin juuri sopivasti särmää ja säihkettä, ne ovat kuin pieniä tähtiä ;)

   Poista
 7. Voi kyllä, tuo pienempi versio laukusta olisi oikein ihana! Niitit puolestaan eivät kolahda laisinkaan, mutta aina ei kaiken tarvitsekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo mallit kyllä houkuttavat, pitää päästä katsomaan livenä... Jotenkin ei vain tule ikinä astuttua Valentinon liikkeeseen, vaikka siellä se pönötti melkein Lontoon hotellia vastapäätä...
   Joo, ei kaikesta tarvitse tykätä :)

   Poista
 8. Minä olen aivan ihastunut Valentinoon ja etenkin niittiversioihin. Rooman reissun "matkamuiston" kiikutin kotiin heidän punaisessa kassissaan... ;)

  Zeta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla odotan mitä kassista paljastuu! Ja Rooma-tunnelmia muutenkin!?

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)