torstai 21. maaliskuuta 2013

Lahjaksi Bottegaa osa 2

Blogin päivittäminen on nykyään jo aika voimakkaasti läsnä arjessa: iltaisin postauksia kootessa, pystyttäessä 'kuvausstudiota' päivävalossa viikonloppuisin tai illallisilla kameralla leikkiessä. Ja kukapa muu kuin toinen puolisko ottaisi asukuvia, auttaisi ajoittain hiomaan tekstejä ja huomauttaisi vauhdissa jääneistä pilkuista ;)
Tämän takia lupailinkin hänelle pientä lahjaa korvauksena tästä ajasta ja vaivasta. Näin sain etenkin Lontoossa mahtavan syyn kierrellä kauppoja tämä mielessä.

Bottega-fanina hän löysikin sitten kokoelmaansa uuden kivan värisen rannekkeen. Hassua, tämä on itseasiassa toinen rannekelahja, jonka olen hänelle hankkinut - ensimmäinen oli tämä kesälahja. Pitäisiköhän ehkä seuraavaksi keksiä jotakin muuta...? Onneksi välissä olivat sentään nämä.

Joka tapauksessa tämä kuulemma (ja täysin ymmärrettävästi) tuo iloa arjessa, joten mikäs siinä.
Ja tuplaversio onkin hauskaa vaihtelua ja tuo väri on kyllä kaunis. Voin hyvin lainata tätä joskus :) 
Tämän lisäksi ennenkaikkea iso kiitos hänelle kestämisestä, sparrauksesta ja avusta - myös täällä blogin puolella!






Sain juuri ja juuri luvan laittaa kuvan rannekkeesta käytössä ;)

Vielä vinkkinä - huomenna perjantaina Collage the Shopissa esillä oleva kuvanäyttely. Pitää käydä katsomassa, miltä se näyttää. 
Huomasin muuten viimeksi tuolla käydessäni, että hekin olivat saaneet valikoimiinsa myös näitä rannekkeita ja mm. uusia lompakoita. Joten kiva, että myös miehille on toivoa löytää tuolta jotain.



---
Bottega Veneta Bracelet

I bought this Bottega Veneta bracelet as a gift to a Friend, who's been really patient and helpful with this blog. He's been taking outfit pictures of me, waiting while I'm taking pictures of all sorts of things and every once in a while helping with these writings. 
It was bought from our last visit to London a week ago and I really like its colour, between green and gray. Perfect for the Summer ;)

26 kommenttia:

  1. Onpa kivan värinen, onko se harmaa vai vihertävä vai jotain siltä väliltä? Mutta siis tosi kiva kesäksikin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvissa tuo vaihtaa näköjään väriä aikalailla. Väri on muta/armyvihreä.

      Poista
  2. Lahjat ovat ihania ! Mieheni yllättää myös välillä ja silloin kun yllättää on yllätys (lähes) aina ollut onnistunut.
    Vuosi sitten sain lahjaksi lentoliput, itse kun olen aina hoitanut kaikki varauksiin liittyvät, oli ihana että toinen osti liput ja hoiti kaikki.

    Itse asiassa ekan laukun kun ostin Tukholman Vuittonilta olin tehnyt tavoitteen, myyn huutiksessa rompetta ja rahoilla ostan laukun. Muuten hyvä mutta summa ei riittänyt, joten mieheni päätti sponsata ja maksoi loput. Kuulostaa hauskalta yhteistaloudessa, mutta kaunis teko joka tapauksessa.

    Ja kiva että voit "lainata" korua. Itse olen tässä reilu 4 v äitinä olemisen aikana saanut aika monta autoa lahjaksi ( siis leikkiautoja eikä mitään mersuja ) ja yhden kerran sain jopa ohjaimen. Itse en ole ohjaita kertaakaan käyttänyt, enkä sitä edes halunnut, mutta lapsen ilme on hauska kun paketista tulee ohjain ja äkkiä se viedäänkin äidin kädestä pois itse alkuperäiseen tarkoitukseen. Sitten siinä olen että jaa, no otetaan nyt sitten tätä kakkua.

    Jaettu ilo on paras ilo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ooh, hieno lahja tuo sinulle järjestetty matka! Uskon vakaasti myös tuohon, että jaettu ilo on paras ilo.
      Ja hauskaa, olen myös ostanut ensimmäisen merkkilaukkuni juuri Tukholman LV:ltä :)

      Poista
  3. Aaaaww, oot ihana, kun huomioit toista pienen lahjan muodossa. Onhan siinä oma "kestämisensä", kun toinen kuvaa "kaiken" yms. mutta ehkä sitä kestää ihan vähän paremmin upea ranneke kädessä ;)

    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo :) Ja hei IHANAA matkaa, katsotaan kumpi ne Chanelit ostaa - kuka eka ;)

      Poista
  4. Sun hankkimat lahjat ovat kyllä mielettömän ihania!

    VastaaPoista
  5. Oi miten kaunis ranneke! Ja kiitos Collage the Shop- vinkistä: mulla on sielläpäin yksi tapaaminen huomenna, pitänee yrittää ehtiä pyörähtää katsomassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää itsekin käydä katsomassa mitä tuolla on esillä. Kivaa viikonloppua!

      Poista
  6. Ihana lahja! Saaja on varmasti onnellinen ja auttaa sua jatkossakin blogijutuissa :)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan - pieni lahjonta on välillä paikallaan ;)

      Poista
  7. Ah, mikä lahjoja sä oletkaan! Tosi ihana tämäkin lahja. <3

    Bloggaajien puolisot ja ystävät joutuvat kyllä välillä koville. Oma mieheni joutuu joskus asukuvaushommiin, mikä on melkein aina huono idea, koska visiomme kohtaavat harvoin, sanotaanko vaikka näin. Ruokailutilanteissa annan armoa ja rajaan kuvat aina niin, että hän/muut voivat aloittaa ruokansa heti, eikä kenenkään tarvitse odotella minun takiani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Lahjoja ja kivoja juttuja on helppo löytää!
      No tiedän tunteen, vaikka ei sitä aina jaksa itsekään kaivaa kameraa esille...

      Poista
  8. Todella kiva lahja, mutta sinähän osaat tämän tyylikkäiden lahjojen antamisen. Tiedän tunteen, kun toinen nurisee että miksi sä aina siellä koneella istut tai heilut kameran kanssa. Ehkä minunkin pitäisi muistaa toista puolta jollain lahjalla, jotta sopu säilyy talossa paremmin. Mutta voisihan niitä olla huonompiakin "paheita", kuin bloggaaminen...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo, pitää sitä vähän koittaa hyvitellä - vaikka ei tämä nyt tosiaan ehkä se pahin juttu ole, vaikka viekin osittain yhteistä aikaa. Rentoa viikonloppua!

      Poista
  9. Kaunis ranneke, ja upeaa työtä. Bottegan punosnahka vaan on niin kaunista, vaikka muuten en nahkapunoksien perään juuri olekaan...mutta tuo käsityön laatu vain pistää väkisinkin huokailemaan!
    Ranneke on kiva siinäkin mielessä, että se kulkee ihan itsestään mukana ja muistuttaa antajastaan. Pysyt niinku murun mielessä <3

    Kiltti ja avulias puoliso on kyllä ihan megalöytö, onnittelut siitä. Semmoiset aarteet on nimittäin kortilla...luulenpa vaan, että siitä on ihan kiva seurailla kun touhuat innokkaasti blogin parissa, vaikkei aina sitä myönnäkään. Jotkut (useimmat) miehet on semmottis hassuja. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bottegan tuotteet ovat kyllä kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan.
      Ja hyvä pointti tuo mielessäpysyminen ;)

      Onhan se korvaamaton juttu! Tämä blogiapu on kuitenkin pientä verrattuna siihen todelliseen iloon ja tukeen, jota toiselta saa kaikessa. Pitää olla superkiitollinen siitä!

      Poista
  10. Hei,

    Näin sinut eilen Kiilan edessä. Olit toisen puoliskosi kanssa, joten en viitsinyt tulla häiritsemään. Tulen vetämään hihasta joku toinen kerta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oltiin ...taas vaihteeksi... siellä :) Aijaa hauskaa, olisit tullut moikkaamaan! Mietinkin LadyBluen Rivièra Maison -postauksessa, että olet varmasti ollut siellä.

      Poista
  11. Mulla on ollut tuo sama mustana ranteessa nyt kolmisen vuotta. Todella hyvä ostos ja ja ei yhtä pliisu kuin se "yksinkertainen" versio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kiva malli! Ei liian prame tai raskas, mutta silti mielenkiintoinen.

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)