lauantai 4. toukokuuta 2013

Fashion Fairy Tale by Manolo Blahnik

Pakko jakaa hauska kirja, jonka ostin hiljattain. Tämä muotisatu ilahduttaa omassa hyllyssä, mutta on myös hauska lahjaidea eli Manolo Blahnik and the Tale of the Elves & the Shoemaker. Kirja kuuluu muotisatusarjaan, jota on kirjoittanut Camilla Morton. Muissa osissa pääroolissa ovat mm. Diane Von Furstenberg ja Christian Lacroix. Jokaisessa tarinassa käytetään pohjana klassisista satua, jonka käänteet kertovatkin suunnittelijan kokemuksista ja elämästä. Sen lisäksi tarinaa värittää suunnittelijan itsensä tekemä kuvitus.
Tässäkin kirjassa seikkaillaan Manolon lapsuudenmaisemissa banaaniviljelmillä ja edetään siitä eri seikkailujen ja mielenkiintoisten kohtaamisten kautta muodin huipulle. 


Kirjan kansikuvitus

Tässä hieman maistiaisia tarinasta ja värikkäistä sivuista.

Tärkeässä roolissa tietenkin Manolon legendaaristet luonnokset.

Mahtava kummilahja?

Klassinen aloitus.

---
Fashion Fairy Tale

I just love Camilla Morton's Fashion Fairy Tale Memoir Series. These books about fashion designers such as Manolo Blahnik, Diane Von Furstenberg and Christian Lacroix tell a classic story with a twist of their own memoirs and adventures. And of course the designers have illustrated the books with their unique way. This is a lovely gift idea!


6 kommenttia:

 1. Onpas hauskannäköinen, tykkään noista Blahnikin kuvituksista! Tuommoiset olisi upeita ihan vaan omaksikin iloksi kirjahyllyyn, ja ehkä nämä onkin tarkoitettukin enemmän lapsenmielisille aikuisille kuin pienille lapsille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Manolon piirrokset ovat kyllä hienoja kuvituksia. Kannattaa muistaa myös muut Manolon taidekirjat.

   Poista
 2. Uskomattoman kaunis kuvitus ! Oletko ostanut kirja Suomesta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä upeita! Tämän ostin Lontoosta Waterstonesilta, mutta ainakin näitä löytyy NAP:in/Amazon valikoimasta ja näköjään myös Akateemisesta.

   Poista
 3. Oi kuinka hauskan oloinen kirja! Upeita kuvia siinä.

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)