perjantai 24. toukokuuta 2013

Louis Vuittonin miesten puolen avajaiset

Kotimatkalla ehdin poikkeamaan vielä Louis Vuittonin illassa. Sillä juhlistettiin Helsingin myymälään saatuja miestenkenkiä, joille on pyhitetty hyvin tilaa myymälässä. Tarjolla oli samppanjaa, pieniä herkkupaloja ja tyylikästä tunnelmaa. Erityispisteet myös pienistä esittelypisteistä, yhdessä sai muun muassa itse kokeilla tuotteen sauman viimeistelyä ja toisessa esiteltiin The Art of Travel -ajatusta; vinkkejä, miten pakkaat siististi ja järkevästi matkalaukun. Lisäksi saatiin vinkkejä kenkien hoitoon.
Suureksi osaksi odotin iltaa myös siksi, että kuten edelliselläkin kerralla, oli seura nytkin mainiota. Kiitos vaan Mussu taas :) Oli myös hauskaa tavata Uuden Musteen Mikko - hyvä, että vedit hihasta!
Valitettavasti sisällä ei voinut kuvailla, joten en saanut näitä inspiroivia juttuja tänne. Mutta nämä kengät rupesivat kutkuttamaan yhä enemmän..Kuvat/Louisvuitton.com

Haha, toinen puolisko - tosin kuulemma hieman epäimarteleva kuvakulma lennosta napattuna:)
Paita Selected, kello Hermès, vilaus rannekkeesta Bottega Veneta, sormus Bulgari.

Illan makupaloja

Kiva, että tällaisia juttuja järjestätään ja varsinkin, että miestenvalikoimaa saadaan yhä enemmän ja enemmän myös meille Helsinkiin!

Leppoisaa viikonloppua!

22 kommenttia:

 1. Oi, oli varmasti kivat kekkerit :) Tykkään kaikista noista kolmista kegistä, wau! Vaikka tykkään kovasti talon naisten asusteista, niin mielestäni heidän miesten tuotteet ovat vieläkin hienompia. Olen tässä viime aikoina himoinnut miesten puolelta löytyvää weekender-laukkua ja ranneketta. Muutaman kerran olen niitä näyttänyt netistä miehelleni, joten enköhän pääse niitä pian lainailemaan hänen kaapistansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kengät ovat kyllä tosi hienoja! Ja noissa asusteissa on kivaa se, että niitä pystyy hyvin lainaamaan, koska ne ovat aika neutraaleja ja klassisia. Hyvä suunnitelma :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. No onpa hauskaa, että tännekin saadaan tosiaan valikoimaan:-) Ja tosi kivoja kenkiä, sekä nuo tossut että virallisemmat versiot. Viikonloppuja! -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva juttu, ja ainakin valinnanvaraa on hyvin!

   Poista
 3. Niin Mikko, sinä siis meinaat, että mun olisi sittenkin pitänyt tulla?
  Tyylikäs kuva toisesta puoliskosta - ja hän halusi myös varmistaa, ettei juomat lopu kesken? ;)

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun olisi ehdottomasti pitänyt tulla! :) Niin hän halusi varmistaa, että kestää minun kuvailuja ja mallailuja ;) No ei, kiltisti hän piti laseja, kun koitin ottaa salakuvia.

   Poista
 4. Hienoja kenkiä, mukavaa että valikoimat täälläkin kasvavat! Ja kiva nähdä taas pitkästä aikaa kuva toisesta puoliskosta. Ei ollenkaan hassumpi kuva hänestä! Teillä on kyllä upeat sormukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hyvä saatavuus on kyllä huippua! Niin, välillä saan ujutettua kuvan mukaan ;) Kiitos, tuo on kyllä kiva malli!

   Poista
 5. Mua nauratti kanssa tuo, että toisen pitää pitää juomia, kun toinen kuvaa:). Minä haluaisin myös jotkut kivat loaferit ja nuo LV:n versiot ovat kyllä upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei ole helppoa olla mukana, kun toinen riehuu kameran kanssa :) No tiedän tunteen, nuo olisivat aika kivat!

   Poista
 6. Kiva että täälläkin valikoimat kasvavat pikku hiljaa! Hyvältä näyttää kaikki popot, itse tykkään varsinkin noista keskimmäisistä. Tuohon viimeiseen pariin voisin saada toisen puoliskon pukeutumaan, vannoutunut tennarikäyttäjä kun on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo mallit ovat kyllä hienoja! Ja kiva, että löytyy noin eri tyylisiä kenkiä - kaikille jotain! ;)

   Poista
 7. Wau noi tennarit!! :) Avokki tykkäisi varmasti, tosin hinta ei varmaan ookkaan sitten niin kiva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hienot! No en ole katsonut, mutta ainakin ne ovat sitten sijoitus, jonka pitäisi kestää hyvin.

   Poista
  2. Kävin vuittonin sivulla kattomassa ja hinta ei ollutkaan niin paha kun aattelin! Oisin voinu harkita noiden ostamista vuosilahjaksi mutta ostan mielummin sellaisen jutun mitä on toivottu jo pitkään eli kellon :)

   Poista
  3. No niin, ei ne ole niin pahoja kuin luulisi. Ja lahjana ilahduttaa varmasti! No onneksi noita saa nyt täältä, niin ne voi pitää mielessä muina lahjahetkinä!

   Poista
 8. Mökki-Mussu kiittää ihanasta seurasta täältä Päijänteen rannalta! Pienen blogipimennon jälkeen tulee ihan ikävä kaupunkiin, mihin kaikkeen oletkaan ehtinyt osallistua.
  Halipusurutistuksia teille kummallekin ihanalle! Mulla on hienot auringon punoittamat kasvot ja kuplivaa lasissa, se olis kesä nyt! Jäikö se meidän roadtrip kuskin valinta vielä kesken???!! ;) Terveisiä myös T:ltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saitte laivan lastattua? Toivottavasti siellä on ollut ihanaa, kyllä mökkeily aina voittaa kaupungin menot!
   Kiitos itsellesi - olitteko tyytyväisiä Pureen? Vielä on arvonta kesken ;)
   Terkkuja myös täältä!

   Poista
  2. Hih, laiva tuli lastattua pariinkiin eri kertaan. Oltiin tyytyväisiä Puren alkupaloihin ja jälkiruokiin, pääruoka jätti hieman kylmäksi. Mutta ei niin paljon, ettei voisi kokeilla toistekin. Tosin meitä varten pidennetty aukioloaika oli aika Cool, seuraamme liittynyt samppiskeisari tarjoili vielä pullollisen kuplivaa... Ou nuo....arvaat varmaan olotilat......

   Poista
  3. Vähän samoilla linjoilla tuon Puren kanssa. Ja oho, teillä on ollut sitten mielenkiintoinen ilta! Ja nyt oli sitten oikeasti edessä vielä nuo pakkailut, oho. Kivaa viikkoa!

   Poista
 9. Miten saat kutsuja noihin luiskan tilaisuuksiin? Ostatko tarpeeksi tavaraa, oletko tarpeeksi hyvä kaveri myyjien/omistajan kanssa vai bloginko kautta kutsut tipahtava? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen päätynyt täytteeksi jollekin listalle ;) Ei ole blogin kautta tullut, vaan tuo taisi olla puhtaasti asiakasilta. Ehkä tällaisiakin varten he ottavat yhteystiedot ylös. On tuolta kuitenkin tullut osteltua välillä jotain ja muutama myyjäkin on tullut tuttuksi.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)