keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kesätuoksu

Viimeisin tuoksupäivitykseni on uudehko Dior Hommen Cologne 2013. Pidän paljon merkin viimeisimmistä tuoksuista, joten tämäkään ei pettänyt. Tuoksu on kivan raikas kesään, mutta siinä on silti ripaus mausteisuutta, ettei se ole liian makea. Mukana sitrusta, bergamottia, myskiä ja appelsiinin kukkaa. Eikä linkitys Rivieraan ollut yhtään hassumpi mielikuvaa. Kannattaa tuoksuttaa!Sen lisäksi, että kesävaatteet kaivaa esille, päivitän yleensä kesäksi myös tuoksuhyllyä. Tai järjestelen sen uudestaan. Minulla on tapana käyttää hyllyn oikeassa reunassa olevia tuoksuja aina eniten (älkää kysykö miksi, en tiedä itsekään..;)), joten nyt siirsin sinne kaikki raikkaammat tuoksut. Tummemmat ja 'syksyisemmät' saivat mennä vasempaan reunaan hieman jäähylle.Raskaammat tuoksut eivät ole nyt niin aktiivisessa käytössä.

---

Here's the new fragrance for the summer with I bought from Paris, Dior Homme Cologne 2013. It's nice to use a bit lighter and fresher fragrance during summer time, shown in the two pictures on top. The darker fragrances are left for winter. Have a sunny day!

4 kommenttia:

 1. Ihanassa järjestyksessä nuo pullot! Itsekin pitäisi saada vähän lisää tilaa purnukoille, jos vaikka raivaisi mieheltä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, purkeille ei ole oikein koskaan tarpeeksi tilaa ;)

   Poista
 2. Haa, vinkkaan tästä miehelle - hän kun on aina innokkaasti etsiskelemässä uusia tuoksusuosikkeja! Tällä hetkellä käytössä on Burberry Brit Summer for Men, joka on kyllä mahtava kesätuoksu sekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kiva löytää joku uusi käyttöön, kannattaa testata!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)