tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesäaamujen virkistys

Olen käyttänyt aiemminkin Clinquen All About Eyes -voidetta, joten siihen voi huoletta palata aina uudelleen, kuten nyt. Käytössä on ollut se voidemaisempi sekä tämä kevyempi seerumi. Mielestäni tämä sopii hyvin kesään kevyen koostumuksen ansiosta. Voide levittyy helposti ja ohuesti. Säilytän tätä vielä jääkaapissa, niin voide ja päässä oleva rautakuula viilentävät mukavasti unenpöppöröistä silmänympärysihoa.


Ps. tästä aiheesta poiketen, aamulla julkistettiin uutinen H&M:n uudesta yhteistyömallistosta, suunnittelijana Isabel Marant, käy! Tästä ennustetaan ehkä jopa suosituinta yhteystyötä ja mallisto tulee kuulemma kauppoihin marraskuun aikana. Viime projektista (oliko se Marni vai Anna Dello Russo?) onkin jo sen verran aikaa, että tämä saattaa aiheuttaa jopa innostustakin. Ainakin itse ehdin väsyä, kun näitä tuntui tulevan koko ajan. Miltäs kuulostaa? Lisää asiasta voit lukea esim. Voguen sivuilta.

---

I just love Clinique All About Eyes Serum. It's a perfect option for the summer.
Also this morning it was announced, that H&M will team up with wonderful Isabel Marant for its latest design collaboration, nice! Read more from here.

10 kommenttia:

 1. Mulla on toi sama käytössä ja on kyllä loistava ja helppokäyttöinen tuote!!

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut myös tyytyväinen ja tämä versio on ihanan helppokäyttöinen!

   Poista
 2. Tämähän on tosi hyvä vinkki:) Onko molemmissa (= voide ja seerumi) tuollainen rautakuula? Entä toimiiko hyvin jääkaappikylmänä?

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole nähnyt muissa versioissa kuulaa - olen käyttänyt toisena pikkupurkissa ollutta perinteistä rasvaa, mutta ilmeisesti sitäkin on tuubissa. Toimii kyllä kivasti myös jääkaappikylmänä :)

   Poista
 3. Oma suosikkini myös, ihanan viilentävä, jopa ilman jääkaappisäilytystä! Tosin käytän seerumia alla ja voidetta päällä, kuten kasvoissakin. Maijalle, Cliniquen silmänympärysvoiteet ovat joko purkissa tai tuubissa.

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös ollut tosi tyytyväinen! Aa - tuota tuplakäyttöä en olekaan tullut ajatelleeksi! Mahtavaa, jos rasvaakin löytyy tuubista, se on huomattavasti helppokäyttöisempi pakkaus!

   Poista
 4. Terveisiä rapakon takaa. Kävin mm. Cliniquen ostoksilla ja moinen löytyy täältäkin. Amerikassa kun on ihanaa nämä osta 35 usd ja saat 135 usd edestä kaupanpäälisiä. Sitä kun käy muutaman kerran jotain ostamassa huomaan että olen säästänyt aivan mielettömästi.
  Tykkään tuotteesta tosi paljon ja vielä enemmän tämän myyjän kommentista tämä on nyt ihan ok sulle koska ikääntyminen ei kasvoillasi näy. Myyty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hauska kuulla sinusta - minulla olikin jo ikävä :) Toivottavasti teillä oli ihana reissu!
   Jenkeistä näitä on juurikin mahtavaa päivittää varastoon, minulla taittaa olla vieläkin pari gallonan kasvovesipulloa jäljellä edelliseltä reissulta.
   Mahtava kommentti ja myyjä oli ihan oikeassa :)

   Poista
 5. Samaa ainetta käytän, tosin purkkiversiona. Tarttis varmaan vaihtaa tuubiin kun sen purkin kanssa kävi juur viime viikolla yksi aamu sapettavan köpelösti; jotenkin avoin purkki lipsahti käsistä siihen lavuaariin ja sinne meni puolet purkista, että heilahti!

  Olen all about eyes voidetta käyttänyt vuosia. Viimeisen vuoden aikana olen kokeillut Biothermin ja Clarinsin silmänympärysvoiteita, mutta ei ne minun mielestäni ole yhtä hyvin toimineet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei - itsellenikin on käynyt joskus noin! Joo, itsekin testailee välillä muita, mutta tähän tulee aina palattua :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)