keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kodikas Sisustuksen Koodi

Turussa must-pysähdyspaikka on tietenkin Sisustuksen Koodi. Liikkeessä on erinomainen ja hyvällä maulla poimittu valikoima. Oli myös iloinen yllätys tavata tyylitaituri Anne, joka oli malttanut tulla töihin perheen pienen hurmaavan tulokkaan luota, voi toista! 


Liikkeessä on elokuun puoliväliin pop up -kauppa, jossa on myynnissä kahden lupaavan merkin, BEdesignin sekä Saana & Ollin tuotteita. Kannattaa poiketa yläkerrassa katsomassa!


Saanan ja Ollin shopista löytyy laadukkaita hamppukankaasta valmistettuja tekstiilejä, joissa on hurmaavat printit.

Toisesta shopista löytyy BEdesigning designhuonekaluja.


Varsinkin nämä Lily-kulhot ovat hurmaavia!


Toki itse Sisustuksen Koodissakin riitti taas tutkittavaa ja ihailtavaa, tässä vähän inspiraatiota. Rakastan edelleenkin tuolta saatavia Missonin pyyhkeitä ja Koodin omia sisustustyynyjä Missonin ja Mulberryn kankailla. Harmi vaan, että tällä hetkellä kotiin ei tunnu tarvitsevan juurikaan mitään..päinvastoin, sillä toinen puolisko yrittää päästä jo nykyisistäkin 'ylimääräisistä' tavaroista eroon ;)
---
Sisustuksen Koodi is definitely worth a visit when travelling to Turku! There's also a pop up store during this summer, where you can find lovely items from two design brands, BEdesign & Saana and Olli.

10 kommenttia:

 1. Koodi on kyllä ihana paikka, siellä pitää käydä aina kun Turkuun sattuu pääsemään. Tykkään todella paljon tuollaisesta skandinaavisesta sisustustyylistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on - ihanaa, että tuollaisia liikkeitä on olemassa! Ja nuo tuotteet ovat kyllä tosi kivoja, iskee ainakin omaan makuun.

   Poista
 2. Koodissa on sellaista ihanaa tunnelmaa. Vaikka samoja tuotteita saa monesta paikkaa, niin tunnelma on ylitse muiden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Ja käynnissä on myös sellaista hauskaa retken fiilistä, kun siellä ei tule käytyä ihan joka päivä. Special-juttu :)

   Poista
 3. Koodi on kyllä Turun must-kohde! Itse pääsin piipahtamaan liikkeessä toukokuussa ja kirjoittelin myös siitä oman postauksen: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/05/ulkomailla-turussa.html#comment-form

  Saanan ja Ollin tuotteet näyttävät tyylikkäiltä, niitä ei ollutkaan minun vierailuni aikaan vielä nähdävillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on! Ja teillä olikin hotellista aika hauska näkymä ;)
   Joo kannattaa tutustua niihin! Printit ovat upeat ja hamppukangas tosi kestävän ja laadukkaan tuntuista. Varmasti mahtava materiaali käytössä. Ja pisteet tuotannon kotimaisuudesta.

   Poista
 4. Voi Mikko sinua! Kiitos ihanasta postauksesta, tästä tuli todella hyvä mieli! Oli kyllä niin mukava kun piipahditte moikkailemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ei mitään, kiitos itsellesi - teillä on aina niin mukava käydä!
   Ja oli tosi ihanaa tavata pikaisesti. Ihanaa kesää ja rapsutuksia pikkuisille!

   Poista
 5. Kiitos kaikesta. Olisi kiva jos piipahtaisitte meilläkin joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna vain vinkki paikassa, niin tulen piipahtamaan, jos se on vain mahdollista :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)