keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi tuulahdus

Vaikka en löytänyt edellisestä H&M ja Maison Martin Margielan yhteistyömallistosta itselleni mitään ihmeitä, jäi merkin tuoksu kuitenkin mieleen. Vaikka (untitled) onkin ollut markkinoilla jo hetken, en ole sitä juurikaan testaillut, joten nyt uudestaan nostettuna löysi se tiensä minunkin aistien ulottuville. Toimiva kampanja siis :) 
Niinpä vinkkasin tätä joululahjaksi ja tutun valkoinen paketti ilahduttikin yhtenä lahjana - kiitos vain!

Ihastuin tuoksun raikkauteen ja tasapainoisuuteen. Mukana mm. kirpeyttä tuovaa galbanumia sekä setripuuta ja jasmiinia. Yhdistelmä on oikein onnistunut - ei liian makea ja mukana on sopivasti mausteisuutta. Yleisvaikutelma on hyvin 'vihreä' ja metsäinen.

Jännää, miten tuoksut pystyvät palauttamaan muistoja ja tunnelmia mieleen sekunnissa - tämä leimaa siis uutta alkanutta vuotta. Nähtäväksi jää millaisiin tunnelmiin se minut joskus palauttaa.


PS. Otsikon nimi viittaa myös blogin kevyeen ulkoasupäivitykseen - vaihdoin hieman linkkikuvakkeita tuossa sivussa. Edelliset olivat jo turhan tummia, uutta valoisuutta siis niihinkin.

2 kommenttia:

 1. Helou PB :) Blogissani on sinulle blogitunnustus, käy ihmeessä kurkkimassa: http://girlystyleblogi.blogspot.fi/2013/01/a-blog-with-substance-tunnustus.html

  Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muistamisesta, koitan tarttua tähän pian! Kivaa alkanutta vuotta myös sinne! :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)