perjantai 25. tammikuuta 2013

Ain't Laurent Without Yves

Edellistä Lontoo-fiilistelyä ja aiempia matkoja muistellessa tajusin, että yksi lempivöistäni on ollut löytö juurikin tuolta aleista. Tämä Yves Saint Laurentin vyö on kivan ohut ja hillitty, joten se on helppo yhdistää melkein asuun kuin asuun. Se onkin vilahtanut joissakin asukuvissa aiemmin, mutta alla vielä pari tarkempaa kuvaa siitä.



Tässä vielä hauska paita, joka on pyörinyt viime päivinä eri sivustoilla.
Okei, vanha vitsi, mutta sopii tähän yhteyteen hyvin. Ainakin minulla on vyön myötä yksi Y tallessa ;)

Kuva/Paitaa voi ostaa täältä.

Ainakin Porter-perheen ja Matchesin nettikauppoihin on tullut lisää Saint Laurentin uutuuksia, vielä pari poimintaa niistä. Mitä tulee klassikkotuotteiden hintoihin nyt, niin ainakin NAP:issa Belle de Jour maksaa 650 euroa ja Matches on nostanut Arty-sormuksen hinnan 216 euroon.
Edit//Tyylikäs Pipsa vinkkasi, että NAP:iin on tullut Arty-sormuksia aleen -50%. Tarvitseeko sanoa enempää - go!

FOR HIM




Se vetoketjun lumo...


FOR HER

Mahtava look!



Kuvat/NAP & Matches


22 kommenttia:

  1. Ihana vyö, minäkin haluaisin... :)
    Olenpa kyllä iloinen, että ostin Belle de Jourin vielä vanhaan hintaan. Vielä kun löytäisin YSL t-paidan, mieluiten valkoisen mustalla printillä... :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tätä samaa mallia näkynyt vielä jossain, myös leveämpänä farkkuvyönä. Samoin kuin tuota t-paitaa.
      Ihanaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
  2. 650 euroa! Onpas senkin it-laukun hinnannousu ollut aikamoista. Pitäisiköhän minun tilata pian se oma Artyni, ennenkuin maksan itseni siitä kipeäksi. Vyö on hieno :)

    VastaaPoista
  3. No onpa jo suht raju hinta Belle de Jourilla clutchiksi, vaikka ihana sellainen onkin..Tuo paidan teksti on mahtava;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on se ja millä perusteella... Joo, joku on oivaltanut hyvin :)

      Poista
  4. Huh näitä hinnankorotuksia... menee jo vähän maku :(

    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä nyt vielä menetä makua ;) Kivaa viikonloppua!

      Poista
  5. Mulla on mennyt myös ihan maku näihin hinnankorotuksiin. Belle du jour 200 e ylöspäin reilussa vuodessa. Muutenkin nimen muutoksen tuomat korotukset eivät kyllä olleet kiva juttu, mutta onneksi minun YSL:t on jo hankittu.

    Kaunis vyö, yksinkertainen on usein kaikista kauneinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on tuo aika hullua.. Siksi ei oikein voi jäädä säästelemään, kun hinnat vain nousee.
      Kiitos, joo tuo on onnistunut malli. Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  6. Hei 'Private Blend',

    Olen aikuinen nainen ja aikeissa hankkia laukun! Kaapista löytyy Vuittonia ja Chanellia (hankittu 2002-2006) sekä Lancelia, Salvatore F., YSL ja ns. pakollinen Longchamp. Olin juuri astumassa LV:n butikkiin, koska aioin ostaa Eva-laukun (clutchin). Sitten eksyin keskustelupalstoille sekä eräille blogeille, joissa puhuttiin paljon LV:n laadusta, joka ei ole sama kuin ennen (huivit). Samoin mainittiin, että ei myöskään tuttu ja turvallinen Chanelkaan olisi sama kuin ennen. Voisitko sinä tyyli- ja laatutietoisena ihmisenä hieman valoittaa tätä dilemmmaa, kiitos!

    Nyt kysynkin, että mihin merkkiin tulisi panostaa, jos haluaa, että hinta ja laatu vastaavat? Olen kuullut paljon hyvää Lancellista ja seuraavaksi veskaksi ajattellin BB:tä. Tuleeko sinulla mieleenä muita kivoja laukkumerkkejä, joita saa Helsingistä?

    NM, eksyksissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastailen muuten vaan, Private Blend varmaan osaltaan täydentää tai korjaa. Aikuiselle naiselle sopii hyvin myös Prada, laatu edelleen hyvä, tyyli ajaton. Ja jos nyt totta puhutaan, niin enpä mitään merkittävää "romahdusta" ole Vuittonin tai Chanelinkaan laadun suhteen huomannut. Nettikeskusteluja ei kannata ottaa kovin vakavasti... T. Mrs. O.

      Poista
    2. NM, kiitos hyvästä kysymyksestä - koitan vastata parhaani mukaan...
      LV:n huivit ovat menneet varmasti jonkin verran alas, koska nyt jo liikkeissä esillä olevat huivit ovat nukkaisia.

      Mutta laukuissa en ole kuullut valituksia. Ja jos noihin tulee jotakin, voi niistä onneksi aina mennä reklamoimaan. Varmasti laatu voi olla noissakin nyt hieman eri kuin vaikka parikymmentä vuotta sitten, mutta minkäs teet...

      Ja sinullahan on mahtava valikoima jo! Nuo ja lisäksi Lancel, Loewe, Bottega Veneta, YSL, Chloé ovat varmasti hyviä hankintoja. Ja kuten Mrs. O vinkkasin niin Prada. Ne ovat laadukkaita, ajattomia ja hinnatkin suunnilleen järkeviä. Plus niitä voi tilata helposti oman nettikaupan kautta.

      Mrs. O. Erittäin hyvä ehdotus ja kommentti!

      Mukavaa viikonloppua molemmille :)

      Poista
  7. Napin alesta löytää kivaan hintaan juurikin Arty-sormuksia. Huomasin eilen illalla... Kröhm..taisi mun aleostolakko löystyä pahemman kerran;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä! Eilen aamulla vasta kävin NAPin aleja katsomassa, silloin ei vielä ollut. Nyt on minullekin oma ihanuus tulossa :)

      Poista
    2. Kiitos Pipsa vinkistä! Näköjään niitä oli nyt lisätty aleen - go before it's too late!
      Tuo kannattaa ehdottomasti nyt pyörtää ja käyttää tilaisuus hyväksi ;)

      K, hauskaa, että sait tuon ja tosi hyvään hintaan! Ihanaa, että välillä käy tuollainen tuuri!

      Poista
    3. Kyllä. Erityisen hauskaa oli se, ettei siellä ollut ykkösvaihtoehtoani alessa, mutta 2. vaihtoehto oli alennettuna. Ei tarvinut kauaa pohtia ottaako :) Se väri myös katosi oman ostettuani, eli taisin saada yhden viimeisistä. Toivottavasti se on sopiva!

      Poista
    4. No uskon, että nuo menevät nopeasti! Ja toivotaan tosiaan, että koko on juuri täydellinen - kerro sitten!

      Poista
  8. Heh, aika samoilla linjoilla mennään. Kirjoittelin kanssa eilen Saint Laurent postauksen mutta se saa odottaa julkaisua vielä pari päivää. En oikein vieläkään sulata tuota nimen muutosta. Ja varsinkin kun se tuntuu olevan firmallekin hiukan epäselvä. Uusissa Saint Laurent paidoissa komeili yhä kuitenkin tuttu YSL-logo. Hmm...
    Mutta Slimanen rokkiestetiikka on aina vedonnut vahvasti joten jotain sieltä pitäisi varmaan saada. Kaikkien asusteiden hinnat ovat Y:n pudotuksen jälkeen noussut huimasti. Tuntuu että esimerkiksi vyöt maksavat tuplasti sen mitä ennen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa - mielenkiintoista lukemista siis tiedossa!
      Joo, tuo on vähän outoa vieläkin, mutta aika hyvin edellisen malliston lookit ovat levinneet kokonaisuudessaan mm. Voguen kanteen ja ADR:n päälle - muotimaailmassa siis kaikki ehkä hyvin :) ?
      Tuo miesten syksyn mallisto oli aika grunge.
      Rentoa viikonloppua!

      Poista
  9. Tuo on kivannäköinen vyö, ystävälläni on samanlaisella soljella oleva rannekoru jota ihailin. Itselläni on YSL:ltä vaan nahkalaukkuj, on kyllä laadukkaan oloinen ja paljon olen käyttänyt. Nimi taisi olla lover bag.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muuten, sovitin tuota ranneketta Monacon liikkeessä ja oli aika lähellä, että en sitä kotiuttanut. Se on hieno!
      No vau, tuo laukkuhan on mahtava! Kivaa lauantaita!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)