torstai 11. huhtikuuta 2013

Ensimmäinen videopostaus - Maddy ja omena

Pakko jakaa näin aamun iloksi hassu video Maddystä. Pahoittelut kuvauksen tasosta, minulla sattui olemaan vain iPad kädessä, kun tämä huvittava episodi tapahtui yksi ilta.
Maddy sai siis pienen palan omenaa, josta riittikin sitten suurempaa iloa. Kuten videolta kuuluu, oli tässä meillä naurussa pitelemistä. Pienistä asioista löytyy paras ilo. Huomaa myös rakas ensimmäinen lelu Pörri, joka jäi toiseksi tässä leikissä. Hauskaa päivää!---
Maddy playing with a piece of apple

I have to share this video clip where Maddy is playing with a piece of apple. Sorry about the bad quality, the clip was filmed ex-tempore with an iPad. Nevertheless, biggest joy can be found in small things!

17 kommenttia:

 1. Ihana !!!
  Koirat ja pienet pojat ovat ihan samasta maasta. Mun 4 v oli aamulla aivan onnessaan, kun löytyi Kinder-munasta tullut kokoamisohje. Sitä innoissaan tarhan henkilökunnalle näytti.
  Ton kun voisi säilyttää ikuisesti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pitää koittaa ottaa enemmän tuollaista tapaa kokea asioita mukaan arkeen! ;) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Voi toista, ihan mahtavaa iloa. Tuommoinen asenne pitäisi muistaa itsekin, että nauttii esim. aurinkoisista päivistä, hyvästä ruuasta ja muutenkin, että kaikki on ihan hyvin. Niistä se aito ilo pitäisi tulla, ihan simppeleistä asioista..Menipä nyt hieman syvälliseksi, mutta kuitenkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta! Ja arjen kiireissä ja turhissa pikku huolissa ja stresseissä, nämä usein unohtuvat. Pitää tsempata tämän asian kanssa taas! Leppoisaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ihana! Ja häntämasina viuhuu niin vimmatusti ;) Ei voi kuin hymyillä tälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hännänheilutus on muutenkin aika herkässä Maddyllä - melkein kaikki on ihanaa ja voi merkitä ruokaa tai leikkiä.

   Poista
 4. Ihana, mikä vispaus! Meidän rekun suurinta herkkua on omena ja siis niin että se pitää leikata sun omasta omenasta pieni pala kerrallaan...

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli meillä aluksi vähän sellainen vitsi - "no saat palan (kun et kuitenkaan siitä tykkää)", mutta näköjään kaikki menee :) Onhan näiden kanssa hauskoja tapoja ja omia juttuja. Saanko muuten kysyä, mikä koira teillä on?
   Rentoa viikonloppua!

   Poista
 5. Voi eeeiii mä en kestä!! <3 Ihana! :D Mun perhoskoira saa välillä ihan älyttömän hepulin (yleensä iltaisin ja lenkiltä tullessa) ja juoksee vaan joku lelu suussa edestakaisin.

  Ihanin hetki oli, kun kerran talvella lähdettiin vähän seikkailemaan ja löydettiin järvi tutun metsän takaa. Mulla ei ollut mitään aavistusta että siellä sellasta ees on. Käveltiin jäälle ja päästin koiran irti, kun muita ei ollut näkyvissä (eikä ollut taajama-alue ;)). Koirani suorastaan hurmaantui pitkälle jatkuneesta avonaisesta maisemasta ja auringonpaisteesta ja vain juoksi mun ympärillä isoa ympyrää, onnellisena :) Oli aivan ihana katsella sitä menoa ja hymyilytti ihan itkuun asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maddy saa välillä samanlaisia riemuhepuleita ja juoksee itsensä näännyksiin. Myös pesun jälkeen tuollainen riehuminen on yleensä vakkari juttu. On nuo ihania! Kivaa viikonloppua!

   Poista
 6. Onhan se omena ihan kiva kaveri :D. Ihan hulvaton into pienellä, voi pientä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omppu on kaveriii :) Tuota riemua on kyllä aina ilo katsella. Ihanat pienet :)

   Poista
 7. Fantastic !!
  I'm following you now!

  xx


  http://www.thetrendysurfer.com/

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)