keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Jätskiä ja suosikkisarjoja

Saimme viimeinkin testatattua Kolmen Kaverin Jäätelöä, eikä sitä ole kehuttu turhaan. Ensimmäiseksi mauksi valikoitui vadelma-valkosuklaa. Jäätelö oli mahtavan täyteläistä eikä valkosuklaapaloissakaan oltu säästelty, kivaa raikkautta taas toi vadelmasorbetti.
Muita kaverien jäätelömakuja ovat mustikka-kardemumma sekä mansikka-vanilja. 

3 Kaveria ovat Heikki, Ilkka ja Sauli. He valmistavat jäätelöt pienissä erissä Helsingissä ja raaka-aineina on käytetty kotimaista maitoa, kermaa sekä marjoja - raaka-aineita läheltä.




Jäätelöä onkin hauskaa - vaikkakin ehkä vähän petollistakin - pitää pakkasessa, kun haluaa katsoa vaikka jotain kivaa ohjelmaa. Näin syksyllä onneksi alkaakin taas joitakin sarjoja, joiden takia TV:n voi taas avata. Yksi sellainen on ehdottomasti maanantaina jälleen alkanut Good Wife. Samoin Gossip Girlin uusia jaksoja voisi koittaa seurata. Moni tuttu on näitä lataillut jo netistä, mutta itse haluan säästää ne useimmiten syysiltoihin. Onko sinulla jotain sarjaa, jota olet odottanut?

Kuva/Liv.fi

PS. Okei, tunnustan katsoneeni eilen myös Julkkis Big Brotherin aloitusjakson, mutta siihen se taitaakin kyllä sitten jäädä...

18 kommenttia:

  1. Olen kuullut niin paljon hyvää noista Kolmen Kaverin Jäätelöistä, että tekisi mieli itsekin ostaa. Harmi vaan, että niitä ei ole myynnissä täällä Länsi-Suomessa päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli hyvää - uusia makuja odotellessa! No höh, ehkä pian näitä saa sieltäkin?

      Poista
  2. Good Wife -sarjaa täällä on odoteltu, onneksi se alkoi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano - ihanaa, että tuo alkoi taas! Jee!

      Poista
  3. Toi jäätelö on vaan yksinkertaisesti hyvää. Kesällä kerran käytiin Jumbon Cittarissa, kunnon hehtohallissa ja siellä oli megaiso pakastin, jossa oli näitä. Muuten hyvä mutta pohjalla ehkä 3 pikaria. Suosittu ei ole tarpeeksi voimakas sana näiden menekille. Enemmän nähnyt paikkoja joissa on jäätelö ollut loppu kuin olisi ollut myytävää. Ehkä syksyä myöden pahin innostus laimenee.

    Mulla kun on iltatunteja 3 kpl viikossa ei hirveesti tule iltasella katsottua telkkaria ja kiitos netflixin ja hulan, tuleekin sarjat katsottua pitkälti kertaheitolla. Loistokeksintö !

    Mä olen ennenkin tiennyt olevani vähän yksinkertainen ihminen mutta joskus BB-kausi oli sarja maksullinen. Tiesin että julkkisskaba alkaa, mutta itsekseni päättelin että se on sitten maksullinen ja en viitsinyt sitten edes telkkaria kääntää vaikka juuri tohon aikaan kotiin tulinkin.

    Aamulla sitten luin ketä taloon oli tullut.

    Olen teininä ollut melkoinen Hanoi-fani ja lapseni kävi kerhoa ihan Andyn himan nurkilla. Tuli 2 v aikana tosi usein vastaan ja aina menin ihan yhtä hämilleni kohtaamisesta vaikka tietty Andy ei edes huomannut mua. Pari kertaa olen Michaelin nähnyt ja hyvä etten ole pyörtynyt siihen paikkaan. Se teinifanitus on vaan iskostunut kroppaan sisään eikä lähde pois millään.

    Saa nähdä kuinka kauan Andy viitsii talossa olla, kun ihan en häntä moiseen taloon saa kuulumaan. Tai minulla on liian suppea mielikuvitus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on - onneksi tuli testattua viimein! Ei ihme, että nämä ovat loppu :)
      Olen itse koittanut pysyä pois TV:n ääreltä, tulee vietettyä aikaa tämän toisen ruudun äärellä ihan tarpeeksi.. ;)
      No joo minullekin tuli heti mieleen, että voi miten Andy pärjää tuolla - toivottavasti hyvin ja voi vaikka voittaakin.

      Poista
  4. Suosittelen kyl maistaan kaikkia. Parasta kotimaista jäätelöä mitä maa päällään kantaa. :) Ohessa mun haippia maisteluista

    http://snapshotmotions.blogspot.fi/2013/06/3-kaverin-jaatelotaivas-kotimaista.html

    Testiuutuudet syksylle...
    http://snapshotmotions.blogspot.fi/2013/09/makufiilistelyita-3-kaverin.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ehdottomasti maistaa! Ja uutuuksia tosiaan odotellen!

      Poista
  5. Olen katsellut noita Kolmen Kaverin jäätelöpurkkeja lähikaupassani läpi kesän, ja aina ohikulkiessa miettinyt, että pitäisikö testata, mutta sitten asia vain jotenkin kummasti on aina jäänyt. Rakastan valkosuklaata (eikä vadelmissakaan ole valittamista;)), niin tuo samainen maku voisi olla just eikä melkein mulle sopiva! Hmm, nyt tiedän mitä lisätä ostoslistalle... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti testata! Seuraavaksi omalla listalla on tuo mustikka-kardemumma!

      Poista
  6. Solsidanin uutta tuotantokautta odotellessa - parasta pitää jätskit kaupassa...

    <3 Fredde <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippusarjoja! No kyllä sitä välillä voi ottaa paketin kotiinkin :)

      Poista
  7. Good Wife, Parenthood, Modern Family... niitä odotellessa. Meillä sarjat alkaa vasta tän kuun loppupuolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, ja teillä lähtee käyntiin jo ne seuraavat kaudet!

      Poista
  8. 3 kaverin jätskit on kyllä taivaallista, kokeile ihmeessä muutkin maut! Mansikat ja kananmunat ovat muuten luomua, plussaa heille myös siitä!
    Kyseisten kavereiden fb-sivuilla oli muuten ilmoitus, että uusia makuja on tulossa; mustaherukka, punaherukka ja suklaa! Niitä sitten odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, kiitos tarkennuksesta! Joo huomasin juuri nämä uutuusmaut, joita testailtiin - toivottavasti löytyvät kaupoista pian.

      Poista
  9. Tuota pitää ehdottomasti kokeilla, kun löydän sitä jostain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä, kannattaa kurkata nettisivuilta mikä on lähin myyntipiste. Ainakin pääkaupunkiseudulta niitä löytyy jo aika monesta paikasta.

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)