keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Virtaa aamulenkistä

Tämä taitaa olla ensimmäinen liikuntaan liittyvä postaus tässä blogissa, mutta vaihtelu virkistää.

Tapanani on nimittäin käydä noin kolme kertaa viikossa reilun puolen tunnin aamulenkillä. Olen ilokseni jaksanut tehdä tätä melko yhtäjaksoisesti jo muutaman vuoden ajan. Välillä kuuden jälkeen herääminen ja unenpöppörössä ulos lähteminen ei juurikaan houkuttele, mutta onneksi saan yleensä tsempattua itseni liikkeelle.

Aamu on todellakin paras ajankohta lenkille - silloin se on tsekattu ennen kuin päivä on edes kunnolla alkanut ja siitä saa myös mahtavasti energiaa alkavalle päivälle.

Viime viikolla eräänä aamuna taivaanranta näytti niin lupaavalta, että päätin ottaa kameran mukaan. Niinpä sain ikuistettua tuttua näkymää, kuvissa kiteytyykin aamulenkin ehdottomat plussat.20 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Kesäaaamuisin kierrän tuota reittiä aika usein töihin, bussimatkan päätteeksi. Pitäisi varmaan kokeilla tuota myös näin syksyllä ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo reitti on kyllä kiva ja käyn joskus vain kävelemässä tuolla alueella, kun siellä on niin hienon näköistä! Kannattaa ehdottomasti kokeilla joku kaunis aamu näin syksylläkin.

   Poista
 2. Mielettömän kauniita kuvia. Itse käyn aamulla joko kävelyllä sauvojen kanssa tai suuntaan uimahalliin. Sinällään en ole mikään urheiluihminen (tai aamuihminenkään sen puoleen), mutta kyllä se aamulla urheilu vaan on ainakin itselle sopinut parhaiten. Tämä näin kolme viikon urheilun jälkeen, voi kun jaksaisikin jatkaa noinkin pitkään. Tsemppiä jatkossakin aamuherätyksiin, maisemat ainakin kannustavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, maisemat kyllä ainakin kannustavat, mutta katsotaan taas sitten kun pimenee oikein kunnolla... Tsemppiä myös sinne hyvään alkuun! Kyllä tuosta aamuliikunnasta saa niin hyvän fiiliksen, että kyllä se voittaa hieman aiemman heräämisen.

   Poista
 3. Kauniita kuvia olet saanut ikuistettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos, satuin onneksi kerrankin ottamaan kamera mukaan lenkille.

   Poista
 4. Mitä??? En tiennytkään näistä sun aamulenkeistä ;) Aivan ihania kuvia!!

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai et vai? No joo, se on niin helppoa vain lähteä aamulla juoksemaan... Vaikka ei nuo lenkit sun jumppamaratoneja voita...

   Poista
 5. Komppaan edellisiä kommentoijia, aivan upeita kuvia ja tunnelmia olet saanut ikuistettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Helsinki on kyllä kaunis kesällä ja onneksi vielä näin kirkkaina syyspäivinäkin!

   Poista
 6. Tuli ihan järkyttävä ikävä Helsinkiin näiden kuvien jälkeen! WAU :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin voi ei - sinulla on vielä kotiutumisvaihe päällä, ei tullut nyt sen kannalta hyvään väliin nämä kuvat...
   No onhan tuossa uudessa kuvassasi myös upea auringonlasku ja viime viikkojen postauksesi saavat kyllä haikailemaan taas Pariisiin. Ja ajattele miten nopeasti siellä on kohta jo upea kevät!

   Poista
 7. Olen tottunut näkemään saman reitin yöllisen pimeyden keskellä. Upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin totta yöjuoksu. Siinäkin on varmasti ihan omanlainen tunnelma!

   Poista
 8. Upeissa maisemissa saat ainakin jolkotella, hienoja kuvia! Aamulenkit on tosiaan niitä parhaimpia, tuntee saavuttaneensa jotain jo ennen hampaidenpesua. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Aivan - ei ihme, että lenkkipäivinä saa vaikka mitä aikaan!

   Poista
 9. Ilmankos sinulla on niin lihaksikkaat reidet! Minä tapaan juosta vaan kaupoissa, mutta kai siitäkin jotain hyötyä on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, on vai...
   Kaupoissa juokseminen käy kyllä liikunnasta ja siihen olen ainakin aina valmiina!

   Poista
 10. Aamulenkit on ihan parasta!! Olin alkuviikon työreissulla ja lenkkivehkeet oli mukana. Aamulla vaan ennen muhkeaa hotelliaamiaista käväisin puolen tunnin juoksulenkillä, uudessa kaupungissa ja uusissa maisemissa, jes. Luonto on vasta heräilemässä päivään, on aika rauhallista ja saa olla itsekseen omien ajatusten kanssa. Illalla kun lähtee lenkille, on joka puolella koiranpissatajia, sauvakävelijöitä, mopoja jne.
  Ai että, aamut on ihan parasta aikaa muutenkin :)
  Ja on sulla upeita kuvia, wau. Täytyy varmaan itsekin ottaa kamera joku kerta mukaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamuissa on kyllä ihan oma fiilis! Kun on eri kaupungissa, voi myös helposti rikkoa aamurutiineja ja se on tosi piristävää. Aurinkoista viikonloppua sinne!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)