perjantai 16. marraskuuta 2012

Laukkuhimotus

Satuin selailemaan Célinen kevään 2013 mallistoa ja sieltä löytyi tuttuun tapaan kauniita laukkuja hienoissa väreissä. Tässä uusi malli, joka ihastutti erityisesti. Tämä näyttää messenger-tyyliseltä, joten voisi toimia hyvin miehilläkin.Célinen mallistosta houkuttaa suuresti myös vyö, jota olen kysellyt monesta liikkeestä, mutta aina
s-koko on loppu. Tuo on vain niin hieno - vielä se tulee eteen.

Kaikki kuvat/Purseblog.com

Ettei menisi vain tämän yhden it-merkin suitsutukseksi, niin tässä vielä Proenza Schoulerin uudehko Large Luch Bag, joka näyttää mielestäni myös supertyylikkäältä. Olisiko tämä seuraava lisäys laukkukokoelmaan?

Kuva/Proenzaschouler.com
6 kommenttia:

 1. Tuo Proenza on kyllä tosi elegantti ja ajattoman näköinen, ottaisin käyttöön ihan milloin vain:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tyylikäs kaikessa yksinkertaisuudessaan!

   Poista
 2. Nuo ylimmät laukut ovat kovasti mieleeni! Ainoa huono puoli niissä taitaa olla todella ohut olkahihna, (jos sitä nyt huonona puolena voi pitää...)Laukku ei välttämättä pidä muotoaan kovin hyvin... Proenzakin on tyylikäs ja maskuliininen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuo hihna näyttää ohuelta ja jos nahka on samaa kuin cabas-malleissa, niin se on kyllä aika pehmeää tuohon. No toivottavasti tuon näkee joskus livenä, niin voi tutkailla paremmin. Rentoa viikonloppua :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)