torstai 8. marraskuuta 2012

Jenny From The Block

Eilen oli pitkästä aikaa konsertti-ilta. Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez toi viimein show'nsa Suomeen - joten pitihän sitä tietenkin mennä katsomaan. Enemmän yleensä harmittaa keikat, joille ei ole tullut lähdettyä kuin ne jossa on käynyt. Ja kyllähän J.Lon levyt kuuluvat soittolistan klassikoihin ja energiabiiseihin. 


Keikalla kuultiin poimintoja J.Lon hiteistä sekä eri tyyleistä, Bronx-lookia unohtamatta. Vaikka Jenniferin lauluääni ei ole mikään erikoinen, osaa hän kuitenkin esiintyä ja tanssia loistavasti. Show oli oikein hyvä ja mutkaton. Illan tähti ei koittanut piiloutua tanssijoiden tai efektien taakse vaan veti shown kunnianhimoisesti läpi.

Pitää kyllä nostaa hattua Jenniferille muutenkin - hän on luonut kyllä monipuolisen uran ja keikkavihkoa seilaillessa muistui taas mieleen kuinka kaunis hän on!

Olin myös iloisesti yllättynyt siitä, että Areena oli aivan täynnä ja yleisö oli kyllä hyvin mukana. Yhdessä vaiheessa Jenniferkin meni hiljaiseksi yleisön hurrausten ja katsomosta kuuluneiden tömistysten johdosta. Waiting For Tonight -tunnelmaa
J To Tha L-O!  
Bändi soitti hyvin ja soundi oli muutenkin illan pääosassa
Pisteet myös balladeista
Toki mukaan mahtui paljon vauhtiakin

Muistelin juuri, että Jennifer taisi nousta pinnalle samoihin aikoihin Britney Spearsin kanssa vuonna 1999, asuin tuolloin kesän Los Angelesissa ja molempien kappaleet ja videot leimasivat tuota aikaa. Oi niitä aikoja! Tässä vielä pari lempibiisiäni, jotka ovat molemmat omalla tavalla voimauttavia. 

13 kommenttia:

 1. Hahaha, mä arvasin :) Mut hei, miks mä en oo tiennyt, että oot asunut Losissa????

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos hän on ollut silloin joku 14v?

   Poista
  2. H: Aijaa, ei ole tullut puheeksi sitten koskaan? Oltiin siis vain yksi kesä siellä ja oli hilkulla, että en olisi jäänyt sinne asumaan. Mutta niin ei näköjään ollut tarkoitus ja ehkä parempi niin :)

   Anonyymi: Hyvin laskettu ;) Joo, tuo kesä ei ole tosiaan ollut ihan tässä blogiajan sisällä, että se olisi noussut esille.

   Poista
 2. Oijoi oon niin kateellinen!! Tuo nainen on upea.. Ja hei, ihana nähdä susta kuva tuossa profiilissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samaa lookia kuin postaamissasi VS-malleissa.
   Niin totta, saat viimein kasvot tännekin päin. Ja nyt susta ei kuulu enää koskaan... :)

   Poista
  2. Päinvastoin :D Oot aika hassu hei!

   Poista
 3. Ihana JLo, ihan mun suosikkeja! Ja miten kaunis nainen tosiaan.

  VastaaPoista
 4. Agreed, todella kauniskasvoinen nainen kyllä! Mun lempparibiisi on If you hade my love joka oli myös eka J Lon biisi jonka ikinä olin kuullut. Oli kevät 1999 ja mä olin just tavannut tulevan mieheni. Oi niitä aikoja ❤

  Kiva kuulla että yleisöä oli noin paljon, täällä Globen oli kuulemma puolityhjä. J Lo:n ääntä täällä vähän kritisoitiin (ei kuulemma ollut ihan kunnossa) mutta itse keikkaa ja naisen läsnäoloa, karismaattisuutta ja ammattimaisuutta kehuttiin. Oletko samaa mieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös - muistelin juuri tuota kappaletta josta kaikki alkoi. Näköjään myös siellä ;)

   Joo luin myös, että siellä oli vähän yleisökatoa... No kyllä hän suoriutui laulussakin ihan ok, mutta varsinkin nuo muut mainitsemissasi seikat menivät aivan nappiin.

   Poista
 5. Minä fanitin j-lota joskus 13-15 vuotiaana, sittemmin kiinnostus lopahti ja vaikka onkin jonkinnäköisen "comebackin" yrittänyt tehdä, niin hänellä ei ole minkään laista muuntautumiskykyä tai uusia ideoita, niinkuin vaikka madonnalla. Ja mitä tuohon kauneuteen tulee, kaunis toki, muttei mitenkään massasta erottuva. Tavallinen persjalkainen latinotyttönen jolla vaalennetut kiharretut ja tekolisäkkein luodut hiukset, tekoripset, suihkurusketus ja tonneittain hohtomeikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin fanitan Madonnaa - tuota legendaarista muuntautumiskykyä ja tarmoa haastaa itsensä ja oma tekemisensä. Niin kyllähän tuotteista on kieltämättä apua :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)