sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kiehl's-arvonta - lisänä tuoksupalkinto

Vielä muistutus, että ehdit osallistua Kiehl's-arvontaan, jossa on jaossa kolme hienoa tuotepakettia. Lisäksi arvon näiden varsinaisten palkintojen lisäksi vielä ekstrana Aromatic Blends -tuoksun, joka ehkä kiinnostaa varsinkin naislukijoita. Jättämällä kommentin kilpailu-postaukseen, osallistut myös tuon tuoksupaketin arvontaan. Jo tulleet vastaukset ovat luonnollisesti mukana myös tämän tuoksun arvonnassa.


Kiehl'sin uuteen tuoksuperheeseen kuuluu hauskana lisänä myös suihkusaippuat ja vartalovoiteet. Tuoksut on pullotettu tyylikkäisiin pulloihin ja niitä voi käyttää myös huonetuoksuina. Vaihtoehtoina ovat viikunanlehti&salvia, nashi-kukka&vaaleanpunainen greippi, appelsiininkukka&litsi sekä vanilja&setripuu. Kuulostaa hyvältä :)

Lempituoksusta on saatavilla myös suihkusaippua ja vartalovoide

Rentoa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. En uskaltanut luottaa arpaonneen, vaan ostin jo tänään itselleni sen nashi-kukkatuoksun - toki kelpuutan vielä toisenkin, jos onnistuisin kerrankin voittamaan jotakin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että olet löytänyt jo nuo tuoksut :) Tuo greippi olikin kivan raikas! Tykkäsin myös tuosta appelsiininkukasta ja viikunanlehtikin oli jännä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)