perjantai 9. marraskuuta 2012

Lahjavinkki isälle

Isänpäivä lähestyy ja vaikka lahjat on varmasti jo hankittu, on tässä vielä varmuudeksi vinkki. 

Kun nimittäin kaipaan todellista hemmottelua arkiaamuun, käytän tätä Giorgio Armanin mutanaamiota. 
Kiehtovan mustan mudan voi jättää kasvoille, jolloin se imee epäpuhtauksia pois ja huuhdellessa tiivis naamio toimii myös kuorintana. Mikä tahansa Armanin miesten ihonhoitosarjan tuotteista on ainakin tervetullut joululahja minulle. Ja vastavuoroisesti naisia ajatellen, Armani Privé -tuoksut varmasti ilahduttaisivat siellä paketissa.

Mikä on sinun vinkkisi isänpäivälahjaksi? Onko se uusi tuoksu tai kirja, harrastukseen liittyvä juttu vai jotakin aineetonta hemmottelua?

PS. Muistutus, että ehdit vielä tänään klo 23:59 saakka osallistua Kiehl's-arvontaan, josta löytyi palkintona isänpäivän inspiroimien tuotepakettien lisäksi myös Aromatic Blends -tuoksu. 6 kommenttia:

 1. Haa pitäisiki ehkä saada oma mies käyttämään edes jotain kuorintaa tai rasvaa välillä, hyviä vinkkejä=) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Minun isäni ei mutanaamiot naamassa viihtyisi. Itse käytän naamioita, mutta hyvä, että ehtisi niitä edes illalla joskus käyttää. Arkiaamuna klo 7 naamiohetket tuntuu vähän absurdilta... Varsinkin, kun ihoa tulisi rauhoittaa aamulla hellävaraisin tuottein ja kohdistaa tehokkaammat hoidot iltaan.

  Tuoksut on niin henkilökohtainen asia ettei niitä voi ostaa toisella lahjaksi.

  Itse annan isälle jotain itsetehtyä jossa todellinen välittäminen, rakkaus ja isänpäivän idea tulee esille paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ei kaikki niistä tykkää, eikä tarvitsekaan :) Itse tehdyt ja ajatuksella mietityt lahjat ovat kyllä parhaita! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Kiitos vinkistä! Mitenkähän saisin mieheni tuota naamiota käyttämään? Jotain silmänympärys turbo-booster voiteita hänellä on kyllä käytössä : )

  Tuulisin sunnuntaiterkuin!
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No askel kerrallaan, joku kiva naamio tai kuorinta pukinkontiin vinkiksi.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)