keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Clarisonic - tehoa kasvojen puhdistukseen

Hankin jo reilu vuosi sitten tehostamaan kasvojen puhdistusta Clarisonic-laitteen. Näitä myydään paljon ulkomailla ja olen sellaista usein katsonut, joten lopulta sain aikaiseksi tilata tämän nettikaupan kautta. Laitteen harja ja sen pyörivä liike auttavat puhdistamaan ihon tehokkaammin kuin perinteinen käsinpesu. Ja puhdistustuotteena voi käyttää sitä omaa suosikkia, itselläni usein Clinique.

Laitteessa on akku, jonka kertalataus kestää helposti parikin viikkoa. Harjaosa on hyvä vaihtaa n. 2-3 kuukauden välein ja näitä vaihtopäitä olen ostanut reissuilta mm. Sephorasta

Tämä herättää varmasti mietteitä puolesta ja vastaan - onko tosiaan tarpeellinen. Toki ilmankin pärjäisi, mutta itse olen ollut huomaavinani, että iho on huomattavasti paremmassa kunnossa.
Vähän kuin sähköhammasharja kasvoille :)

11 kommenttia:

 1. Tuo on varmasti hyvä laite joillekkin, mutta oma ihoni tuskin kestäisi ainakaan päivittäistä käyttöä. Tuollainen harjalla pesuhan käy kuorinnasta, varmasti tulee puhdasta. Itse pesen tavallisella cliniquen geelillä aamuin illoin ja jotain kevyttä kuorintaa(daily scrub-tyyppistä) parina päivänä viikossa. Tekisi mieli kuoria enemmänkin, iho on sen jälkeen niin sileä, kun kaikki kuolleet ihosolut poissa hilseilemästä, mutta couperosani ja herkkä ihoni varmaan riehaantuisi punoittamaan entistä enemmän :( Jotain lorealin kuorintageeliä kokeilin missä on pakkauksessa mukana kuminen harja-läpyskä, mutta se oli aika puppua ja mielestäni vähän hankalaa käyttää, kun nopeiten sen kuorinnan saa ympäriinsä-ahtaisiinkin paikkoihin(nenänpielen, korvantaustat yms.) ihan käsin. Varmaan jäisi tuokin rakkine vaan pölyttymään. Teini-iästä asti kun on aktiivisesti hoitanut ihoaan, on siitä jo tullut vähän pakkopullaa, eikä jaksa mitään ylimääräisiä aikaa vieviä toimenpiteitä, ellei voi olla varma niiden toimivuudesta. Naamioita kyllä käytän, se kasvoilla, kun ei tarvitse tehdä mitään :D

  Eikö tuollaisia vastaavia saa mistään suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin kuin sähköhammasharjassa niin tuossa pitää kyllä varoa ettei paina liikaa.
   Vannon myös kuorinnan ja naamioiden nimeen :) Tämä laitekin on ollut hyvä, se ei vie sen enempää aikaa, mutta teho on ihan eri.
   Tuota tai muita vastaavia ei taida ainakaan vielä saada Suomesta :(

   Poista
 2. Mäkin haluan ton vempeleen, on ollut hankintalistalla jo pitkään, mutta ei ole vain tullut tilattua (tai käytyä Nykissä!!). Tekisi varmasti mun iholle tosi hyvää. Olen myös sähköhammasharjauksen suuri fani :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...nyt sitten otin ja tilasin!

   Poista
  2. No oho, se oli nopeaa... Ja onnittelut mekkipäivästä, mainio lahja itselle! Pitää ensi viikolla keksiä myös itse jotakin... Olen ollut ainakin tyytyväinen tuohon ja niitä harjaspäitä on saatavilla eri ihotyypeillle, itse käytän sitä normaalia.
   Äläkä muuten ihmettele jos laturin pää ei vastaa Suomen pistokestandardeja. Hain omaani Clas Ohlsonilta sellaisen vaihtopään ja pelittää ihan normaalisti. Hauska kuulla kommenttejasi, kun olet ehtinyt testata tuota!

   Poista
 3. Mielenkiintoisen kuuloinen härveli, voisi tehdä mun ajoittain epäpuhtaalle iholle. Plussaa siitä, että voi käyttää omaa lempparipuhdistusainetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ainakin tehostaa puhdistusta huomattavasti - hyvä keksintö :) Kun taas Sqoomin tuotteiden imeytymistä parantavan laitteen juttu on jäänyt minulle vähän epäselväksi...

   Poista
 4. Liika puhdistaminen voi kyllä saada ihon erittämään liikaa omia suoja-aineita= talia=finnejä, rasvaa, pintakuivuutta. Monet ovatkin sanoneet, että iho on mennyt kamalaan kuntoon tuon laitteen käytön aloittamisen jälkeen, iho puskee ulos kaiken skeidan. Joillain se jää siihen, joillain ei. Itse aknesta ikäni kärsineenä olen hieman skeptinen tuon suhteen, nyt kun olen saanut ihoni jonkinlaiseen tasapainoon(satunnaisia näppyjä ja mustapäitä). Puhdistuksen pitäisi olla hellävarainen. Liika puhdistaminen vie ihon oman suojan, tasapainon ja kierre on valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on aika kiitollinen iho, niin se on vielä kiltisti kestänyt kaikki kuorinnat ja läträykset. Mutta on aivan totta, että iholle pitäisi antaa myös levähdystaukoja ja mahdollisuus pärjätä luontaisesti.
   Onneksi nykyään löytyy eri ihotyypeille sopivia tuotteita! :)

   Poista
  2. Onko sinulla paksu miehen iho? Minulla on tosi ohut ja läpikuultava iho, ystäväni kuvailleet jopa "satumaisen pehmeäksi" kun kokeilleet... Vaikka olen mies. Joskus toivon, että olisi paksu iho joka kestää kaikki läträykset ja hinkkaukset ja ei aina punoittaisi pienestäkin ärsytyksestä!

   Poista
  3. Minulla on aika paksu ja kestävä iho, vaikka itsellänikin se kyllä punertuu helposti, mutta se menee yhtä nopeasti ohikin. No mutta tuo pehmeä ihohan kuulostaa täydelliseltä - onneksi on kevyempiä tuotteita, jotka sopivat sille, eivätkä rasita sitä liikaa.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)