sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Löytöjä ja muotitapahtumia

Näimme perjantaina hyvää ystävää, jonka kanssa kävimme Fashion Stock Salessa Vanhalla ylioppilastalolla tekemässä löytöjä. Siitä suuntasimme iltapalalle Kampin uuteen Fafa'siin. Halloumi-falafel-täytteinen pitaleipä on edelleen ehdoton suosikkini! Ihana aloitus viikonlopulle!


Lauantaina poikkesin kaupungilla pyöriessä Costumen järjestämässä Muotifestari-tapahtumassa Kluuvissa. Oli hauska nähdä vanhoja tuttuja ja tietenkin Costumen intohimoisia bloggaajia. Tapahtumassa oli stailauskisaa, tyylibongauksia, Auroran stailausklinikka ja Teemun tuunausnurkka, hauskaa tekemistä lukijoiden kanssa.

Stailausklinikalla rakennettiin tyylikarttoja.

Teemu opasti parhaita DIY-vinkkejä.

Uusimman Costumen kansi on raikas.

Kaupungilla ei myöskään voinut välttyä Siivouspäivän tunnelmilta. Vähän Ravintolapäivä-hengessä järjestettyjä pop up -kirppiksiä oli hauska bongailla sisäpihoilta ja kadunkulmista. Ruttopuisto ja Fredrikintori olivat pullollaan myyjiä ja ostajia. Hauska konsepti! Teitkö löytöjä kirppiksiltä tai Fashion Stockista?



Lounaaksi teki mieli Dennisin pastaa - tämän syöminen käy ihan työstä, sen verran tuhti annos.

Huomasin myös, että Kiehl's on avannut pisteen myös Helsingin keskustan Stockmannin pääsisäänkäynnin viereen. Mahtavaa, nyt tuotetäydennyksiä voi tehdä tuoltakin ja se tuo myös kansainvälistä fiilistä.


Tässä vielä pari löytöä viikonlopulta. Ensimmäisenä Fashion Stock Salesin aarteet.


Hanna Sarénin mallistosta löytyy onneksi myös miesten vaatteita. Tässä siisti peruskauluspaita, jossa on yksityiskohtana kiva lankakoriste nappien vieressä. Ja hinta oli sama kuin Zarassa, vaikka laatu ja design ovat ihan toisesta maailmasta!

2OR+BYYATilta löytyi hauska ranneke, kympillä (!)

Kaverini löysi Nina'sin pisteeltä aivan mahtavan söpöt Miu Miun ballerinat, joita esittelinkin jo Instassa.
Alle puoleen hintaan, vau.

Piipahdin myös Facebookissa mainitsemassani Formverkin mallikappalemyynnissä, josta löytyikin kivoja pikkujuttuja. Kotiin päätyi Eva Solon silikoniset patalaput (löytyihän sitä jotain, mitä meillä ei vielä ollut!) sekä hauska rasia. Ostin lahjavarastoon Gantin keittiöpyyhkeet ja toisen rasian. Tällaiset hassut pikku-löydöt ovat ihan parhaita, kaikki olivat 10 euroa kpl! 


Tyylikäs rasia vaikka kalvosinnapeille tai koruille.


Tänään onkin vähän pilvisempi päivä, niin voi hyvällä omatunnolla olla vain sisällä ja puuhastella kotijuttuja - rentoa sunnuntaita!

19 kommenttia:

  1. Ompas hauskoja löytöjä nuo kaikki, varsinkin Miucan ballerinat, waude! Itsekin piti käydä tuolla Vanhalla, mutta enpäs sitten ehtinytkään, sääli. Noh säästyipähän rahat;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli kyllä aika kivasti tarjontaa, vaikka menimmekin vähän myöhemmin. Nuo Miu Miut osuivat kyllä heti silmään.
      Kiva, että näitä järjestetään!

      Poista
  2. Naureskelen täällä sun tälle ja edelliselle postaukselle; eilen lounastettiin Fafa'sissa (falafel & feta, nammm) kävin ihastelemassa Luxbagin laukkuja ja totesin Kiehl'sin tulleen Stockalle. ;)

    Gloria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Hauskaa - ollaan menty sitten aika samoilla linjoilla. No löytyikö Luxbagistä, jotakin kiinnostavaa? Kivaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  3. Kiva rasia! Meinaankohan tunnistaa enää Stockmannia, kun sinne on tullut Kiehls. Gucci ja Missoni poissaolomme aikana... Aivan liian kansainvälistä! LOL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, täällä on tapahtunut vähän parannuksia. Aika hurjaa :)

      Poista
  4. Mua harmittaa tosi paljon etten kerennyt käymään Fashion Stock Salessa - siellä näytti olevan kuvien perusteella tosi paljon ihanuuksia hyvään hintaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kuten edellä mainittiin - säästyi noin ainakin rahat (siihen Trapezeen ;)). No seuraavalla kerralla sitten! :)

      Poista
  5. Ai hitsi ku oisin tajunnut kävästä myyjäisissä, tykkään noista 2orbyYatin rannekkeista tosi paljon! Tuo on ihanan värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heillä on kyllä kivoja asusteita, tajusin vasta nyt katsoa noita rannekkeita. No onneksi noita on aina valikoimissa ja vastaavissa myyjäisissä!

      Poista
  6. Kyselin sulta joskus aiemmin vinkkejä miesten rannekkeista, mutta unohdin ihan kokonaan etsiä niitä :) Nyt Fashion Stock Salesista tarttui vindoinkin mukaan ranneke just tuosta samasta pöydästä missä säkin kävin ostoksilla. Ostin sellaisen pidemmän nahkanauhan, saan yhdellä rannekkeella haluamani runsaan korun. Muitakin löytöjä tein, mm. Lumin pöydästä löytyi kerrankin just se laukku hyvään alehintaan, jota lähdin hakemaan. Koko tapahtuman valikoima tuntui paljon edellisvuosia paremmalta! T: Se paksuranteinen, joka ei muista mitä nimimerkkiä käytti viimeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin se taisi olla tässä postauksessa. No mutta mahtavaa, että löysit nyt hyvän! Katsoin myös tuota versiota, se näytti oikein hauskalta - ohut & kevyt, mutta silti siitä saa näyttävän! Siinä oli kivoja värejäkin, mm. sellainen tumman-/petroolinsininen.
      Ja Lumin laukkuja on hyvä hankkia näistä myyjäisistä, ne ovat must have -juttu.
      Ja ihan totta, valikoima oli oikein hyvä ja runsas!

      Poista
  7. No kyllä mäkin sut tunnistin... en vaan muistanut sun bloginimeä, jotta olisin voinut tulla vierailulle. No nyt liityn lukijaksi, niin muistan jatkossa ;)
    Hitsi kun mä unohdin tuon ylioppilastalon tapahtuman. Sama pää kesät talvet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan sama juttu! :) Ensi kerralla sitten tiedän moikata! No höh, seuraavalla kerralla sitten! Ja riittihän Costumen tapahtumassa onneksi puuhaa.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kannatti mennä - aiemmin en ole niinkään löytänyt mitään, mutta nyt onnisti!

      Poista
  9. Mukaan tarttui Fashion Stock Salesta Emmi Malmströmin kengät ja Lumin laukku, ah niin ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskan malliset nuo kengät - pirteät ja vähän erilaiset! Kiva, että suomalaisten kenkäsuunnittelijoiden tuotteita on tarjoolla. Myös Lumilta löytyy juuri tuollaisia kivoja juttuja!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)