torstai 21. helmikuuta 2013

Himotuksia Fendiltä

Huomasin, että Fendin sivuilla on nykyään paljon enemmän kuvia tuotteista kuin aikaisemmin. Myös asustepuolelle on tullut ilahduttavan paljon uutta tarjontaa, myös miehille. Tänään Milanon muotiviikoilla esitellään muun muassa talon syksyn mallisto, joten saa nähdä mitä siellä on tarjolla.

Tässä ihan muutama kiva juttu nostona noista. Joku tuollainen yksinkertainen metallinen versio olisi kyllä aika kiva, vaikkakin muistuttaa aika paljon Click H:ta, hmm... 
Onneksi Palazzolla ei ole vielä nettikauppaa Suomeen asti! 

Ainoana riskinä on se, että Luxbag on ottanut valikoimiinsa laukkujen lisäksi joitakin näitä koruja ja lisää on kai vielä tulossa. O-ou.


Himotus 1



Hieno!

Himotus 2



Myös Fendin kellot ovat vähän harvinaisempi näky vielä.




Huiveissa näkyy myös kevään malliston graafisuus.



Eikä pidä tietenkään unohtaa talon laukkuja naisille (niin kuin Veeran upeaa Peek-A-Boo -laukkua) tai pieniä pussukoita. Tämä seuraava kuosi on kaikessa yksinkertaisuudessaan hienon retro-henkinen.


Kaikki kuvat/Fendi.com

23 kommenttia:

  1. Hih, arvaa mikä postaus mulla on ajastettu iltapäiväksi? ;) Kävin eilen Fendillä kokeilemassa noita käsikoruja ja on kyllä niin ihania! Ja hinnat huohkeammat kun Hermesillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Oho, no mutta anna tulla vain - odotan innolla! Nuo polttelevat kyllä aikalailla, eikä tuo hinnan hämärtyminen H:n rinnalla auta yhtään :) Ihanaa päivää sinne, onnellinen joka voit käydä Avenue Montaignella iltapäivällä sovittelemassa noita :)

      Poista
    2. Kiitos Mikko, ihanaa päivää myös sinne :) Ja totta, on kiva kun luksusliikkeet on kaikki niin lähellä, mutta samalla aika vaarallista ;)

      Poista
    3. Hauska nosto sinullakin oli - nuo ovat niin hienoja, että kyllä niitä pitää suitsuttaa! Totta, puolensa ja puolensa :) Minua ei voisi päästää vakituisesti samaan kaupunkiin tuollaisen valikoiman kanssa.

      Poista
  2. Aivan ihania rannekoruja, täytyypä käydä hypistelemässä Luxbagissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista löytyy kyllä monta kivaa! Luxbagissa oli vasta ensimmäinen erä, eli vain muutamia. Mutta ainakin tilaukset ovat nyt auki ja lisää tulossa. Myös Mytheresan valikoimissa on näitä.

      Poista
  3. Hah, muhun on ton mun laukkuostoksen jälkeen iskenyt ihan huomaamatta vahva Fendi-kuume! Tykkään nykyään tosi paljon melkein kaikista Fendin jutuista, varsinkin tämän kevään/kesän mallisto pastelliväriyhdistelmineen on ihana. Jopa toi ihan klassinen ruskea-mustaraitainen canvaskangas näyttää hyvältä taas (siihen ehdin jo itse kyllästyä jossain vaiheessa). Mun miehellä on muuten parit Fendin kengät ja hän just tässä pari päivää sitten kehui miten ne on vieläkin, muutaman vuoden käytön jälkeen, tosi hyvässä kunnossa ja muutenkin hyvin tehdyt.

    Noita rannekorujuttuja en ollut edes nähnyt, suurkiitos hyvästä vinkistä!! Täytyypä käydä Luxbagissä kun oon ensi viikolla Helsingissä. Hermesin Click H on kaunis mutta tuntuu että niitä on "kaikilla", nämä olis kiva (joskin aikas samannäköinen) vaihtoehto. Same same but different :)

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kevään mallisto on kyllä hieno! Kun taas tänään lavalla nähdyt syksyn karvaturrit vaativat vähän sulattelua :)
      Minullakin on yhdet loaferit ja tennarit, joita en ole kyllä tainnut vielä koskaan ehtiä käyttämään... Mutta hyvä tietää, että laatu on kohdallaan! Myös jotkut klassiset pukukengät olisivat kivat.

      Joo nämä ovat aika uusi juttu! Fendin mitoitus näissä on muuten yllättävän pieni. Sovitin jotain ensimmäisiä malleja Cannesin liikkeessä ja se pienin koko ei mennyt edes kiinni, vaikka H:n pyörii kädessä.

      Tsemppiä muuttoon ja tervetuloa Helsinkiin!

      Poista
  4. Se mitä mä oikeesti tarttisin olis avainkotelo, tai joku mikä näyttää laukun pohjalta "hei, me ollaan täällä, ei tarvi taas koko laukkua kääntää maahan".

    Sain työpaikalta sellaisen avainnauhan, mitä tuhat vuotta sitten jaettiin ja se toimii tosi hyvin. Kun on pitkä nauha, se ulottuu lähes koko laukun mittaan, eli helppo pöytää. Taloyhtiössä on loistava pyykkitupa ja voi lähteä vaikka olohousuilla pyykkitupaan ja laittaa avaimet kaulaan ( avainlapsi ) pyykätessä. Kun kaikissa kotihousuissa ei ole taskuja.

    Mutta tosiasiahan on että se on yksinkertaisesti ruma.

    Olen "koristellut" sitä avaimenperillä, Nykki pyörii mukana ja bloomingdalesin B. Siihen vaan tarvis löytää joku kauniimpi versio.
    Jos näkisit omani, ei kauniimman löytäminen pitäis olla kovin suuri rasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta käytännöllisyys on hyvästä! Itse pidän avaimet yleensä aina taskussa, mutta joku avainkotelo voisi olla myös kätevä tai miten tällainen kotieläin:

      http://www.fendi.com/en/woman/spring-summer-2013/small-leather-goods/fashion-styles/7ar259-g31-a68

      Ja hei, hyvä alku blogille!

      Poista
    2. Oikeesti !!!! Mikä on parempi alku päivälle kun mieletön nauru.

      Kiitos, olet ihana !

      Poista
  5. Tosi kauniita! Ja kyllähän h:n rinnalle aina yksi f mahtuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helposti mahtuu! Ja oikein vaatii rinnalleen vähän vaihtelua :)

      Poista
  6. Oh no... upeilta näyttää melkeinpä kaikki, nyt meni kyllä himotuslistalle... tosin ehkä ensin kuitenkin se klassinen click H ;)

    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että tykkäät :) Ja löytyihän sinullekin se vaihtoehto uudeksi laukuksi. Miten en tullut ajatelleeksi sitä -tyhmä minä!

      Poista
  7. Ah miten hienoja! Etenkin tuo sinun himotus 2 on UPEA!! Käytän oikeastaan vaan hopeanvärisiä koruja, ja usein tämän kaltaiset korun ovat kullanvärisiä. Tuo on ihan minun näköinen! Argh :D Eikun nettiä selailemaan... :)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin - suosin hopeanväriä, joten tuo vaihtoehto tuntuu myös hyvin omalta. Pitää selailla ja käydä vähän testailemassa, kun mahdollisuus tulee.

      Poista
  8. Onpa kivoja! Isossa kuvassa ainakin nuo "ruudulliset" houkuttelisivat ja saisivat tulla omaan ranteeseen.

    Juuri kävin kuvailemassa Just Cavallin muotinäytökseen menijöitä ja aika monella oli statement annekoru/käsikoru. (Kumpi termi on nyt käytöss..? :P) Sen lisäksi turkis ja nahka ovat selkeästi the juttu, kun melkolailla kaikilla oli turkiksia ja nahkahousut....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, otin tuon ison kuvan mukaan, niin siitä näkee miltä nuo vielä naisellisemmat mallit näyttävät. Sinne vain della Spigalle mallailemaan! :)

      Ja kiitos Milano tunnelmista - mahtavaa! Mutta aika hurja ilma... Muotinäytöksen vieraat alkoivat näyttää uitetuilta koirilta turkeissa... Lagerfeld kommentoikin, että turkista on ilmassa ja näytöksessä ei sitten muuta nähtykään - aurinkolasien sangatkin oli vuorattu niillä...

      Vilkasta ja inspiroivaa viikkoa sinne!

      Poista
  9. Taas sä olet löytänyt kaikkea kivaa mitä voisi/pitäisi hankkia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nämä olivat hauska löytö! Kiva, että tulee vähän jotain uuttakin - olen kaipaillut tällaisia. Myös Prada voisi lanseerata vastaavia... Kivaa viikonloppua!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)