lauantai 30. kesäkuuta 2012

LomaAlkukesä on mennyt hujauksessa ja nyt ollaankin sitten jo kesälomassa. Eilen oli viimeinen työpäivä ja nyt tiedossa on heinäkuu lomailua. Miten lomalle siirtyminen onkin aina sellainen kokonaisvaltainen elämys, että viimeiset päivät ovat aina aika puristus työlistan purkamiseksi. No, nyt se on kahlattu taas läpi.

Minulla ei ole mitään sovittuja juttuja tai reissuja tiedossa lomalla. Aion vain nauttia, puistoilla, käydä torilla ja mökkeillä. Suomen kesäkaupungeissakin, etenkin Turussa, pitää myös ehdottomasti vierailla! Pitäisi keksiä jotain muitakin kesäretkipaikkoja. Ehdotuksia tai vinkkejä mitä ehdottomasti pitäisi kokea?

Mutta sitä ennen on nyt tiedossa mahtava viikonloppu, kun olemme suuntaamassa häihin Porvooseen. Ihana nähdä parhaita ystäviä ja juhlia heidän kanssaan toisten onnenpäivää. Yövymme siellä ja jatkamme juhlintaa vielä sunnuntaina samppanjabrussilla, mahtavaa!

Ihanaa viikonloppua!


11 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa ja ihania häitä! Toivottavasti saatte nauttia kauniista ilmasta. Ja kiitos muuten sulle vielä superkivasta blogista, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hauskaa oli ja kiitos lomatoivotuksesta!
   Oi kauniisti sanottu, olen otettu sinunlaisesi konkarin huomiosta!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) toivottavasti sielläkin on alkanut loma leppoisasti!

   Poista
 3. Oikein kivaa lomaa sulle! Niin ja tervetuloa tänne Turkkusse päin! Vierailuvinkkejä..hmm..kannattaa ehdottomasti tutustua Turun saaristoon, tosin riippu siitä mitä tykkäätte tehdä? Mutta saaristo on kaunis ja jos on aikaa ja energiaa, pyöräillä 'saariston rengastie', pisimmillään n.100km ja nauttia samalla nauttia pala kauneinta Suomea :) Niin, tai tehdä retki Ahvenanmaalle, kaunista kaunista ja ihania pikku putiikkeja!

  VastaaPoista
 4. Hups, kirjoitusvirhe, reitti on siis n. 200km, mutta oikaistakin sieltä voi ja kiertää autolla niin halutessaan! Googletapa http://www.saaristonrengastie.fi/

  Joka tapauksessa hauskaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyviä vinkkejä ja tuo saaristo on kyllä niin kaunista, että sen takia polkee pyörää jo vähän pidemmän matkan :) Aurinkoisia lomapäiviä sinnekin!

   Poista
 5. Hyvää lomaa! Blogisi on yksi suosikeistani, mutta aiheesta kukkaruukkuun:

  Käytätkö pelkästään ns. luksusmuotia? Olisi joskus kiva nähdä postauksia edullisemmista ja helpommin saatavista vaatteista ja asusteista. Sinulla on kuitenkin hyvä maku, niin varmasti osaat poimia esim. ketjuliikkeistäkin ne tyylikkäät tuotteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ja tosi kiva kuulla, kiitos vain :)

   En toki, vaikka se olisi hauskaa ;)
   Käytän paljon mm. Zaran ja Selectedin vaatteita ja maustan niitä kivoilla asusteilla, jotka ovat saaneet näköjään aika voimakkaan painopisteen täällä... Nuo tulisivat tasaisemmin esille, jos lisäisin asukuvia enemmän mukaan. En ole pitkään aikaan löytänyt myöskään mitään uutta kivaa arkivaatetta, joten senkään takia ei ole ollut oikein mitään uutta esiteltävää sillä rintamalla... Koitan ottaa paremmin mukaan myös niitä tavallisempia löytöjä :)

   Aurinkoista heinäkuuta!

   Poista
 6. Ihanaa lomaa M, lempibloggaajani! Nauti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Emmi!
   Samoin, toivottavasti ehdit myös rentoutumaan ja nauttimaan lomailusta! :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)