sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Haikon täydelliset häät

Kuten perjantaina arvelinkin, oli tämä aivan ihana viikonloppu suunnatessamme häihin Porvooseen. Vihkiminen tapahtui kauniissa Porvoon vanhassa kirkossa, josta siirryimme Haikkoon viettämään hääviikonloppua.

Seremonian ja siirtymisen jälkeen saimme huoneet kartanosta. Välissä ehti hieman freesautua ja sitten jatkoimme cocktail-tilaisuuden kautta viettämään varsinaista hääjuhlaa rannan Villa Haikkoon, jossa ilta jatkuikin pikkutunneille saakka.

Hyvin nukutun, vaikkakin hieman lyhyemmän, yön jälkeen juhlistimme vielä tänään aamulla paria kauniista ilmasta, brunssista ja kuplivasta tunnelmasta nauttien. Oli kyllä niin hauskaa iloita toisten onnea, nauttia hyvästä ruoasta, nauraa parhaiden ystävien kanssa ja tanssia bändin soittaman hyvän sinatrahenkisen-musiikin tahdissa.

Muutama sananen häiden järjestelyistä. Osasimme odottaa, että ne oli tehty viimeisen päälle, mutta lopputuloksena oli ehdottomasti viimeistellyin tilaisuus, missä olen hetkeen ollut! Olin jo kiitollinen valmiiksi järjestetyistä kuljetuksista ja yöpymispaikasta, mutta yksityiskohdissa mentiin vieläkin korkeammalle tasolle. Lopullisen taian juhlaan toi kuitenkin se sulavuus ja rentous, vaikka järjestäjillä oli kirjaimellisesti minuuttiaikataulu.
Onnistumisen takasi myös Haikon mahtavat puitteet ja pro henkilökunta; oli ihailtavaa katsottavaa, kun esimerkiksi hovimestari johti salia ja tarjoilijat aloittivat aina kaadot ja tarjoilut täsmälleen samanaikaisesti salin eri kulmista, kuin tanssia.

Super-kiitos ja onnittelut vielä hääparille, ihanaa matkaa!

Hääpari vihittiin kauniissa Porvoon kirjossa 
Rolls-Royce kyyditsi hääparia paikasta toiseen
Juhla- ja yöpymispaikkana toimi kaunis Haikon kartano
Iltajuhla pidettiin rannan Villa Haikossa
Jo puolessa välissä alkuruokapöytää meinasi iskeä ähky
Välipalana ja ohjelmanumerona oli mm. suklaasuihkulähde
Tanssit jatkuivat myöhään yöhön
Sunnuntaibrunssi kartanon aurinkoisella etuterassilla

16 kommenttia:

 1. Oijoi... Aivan ihanan näköistä! Porvoon vanha kirkko on niin tunnelmallinen, ja Haikko tarjoaa kauniit puitteet! Oli varmasti unohtumaton viikonloppu! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, pitää mennä myös nauttimaan paremmin kauniista Porvoosta joku päivä. Oli kyllä uskomattoman hieno viikonloppu, on ollut vielä tänäänkin niin hyvä mieli :)

   Poista
 2. Ihana paikka! Ja upeita kuvia! Me päästään häihin vasta parin viikon päästä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut itse käynyt Haikossa aiemmin, joten jo aikakin! Kerrassaan upea paikka! Oi, kesähäät ovat kyllä ihania... :)

   Poista
 3. Oi, varmasti ollut ihana viikonloppu! Itse kyllä niin nauttisin myös tuollaisista viimeisen päälle järjestetyistä juhlista... niin ne pienet yksityiskohdat vaan tekevät paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä unohtumaton viikonloppu! Onnistuneessa lopputuloksessa näkee kyllä käytetyt työtunnit ja tehdyt listaukset. Erityisen hienoa oli kuitenkin se, miten tuon kaiken hiomisen jälkeen tunnelma säilyi silti mitä parhaana ja rentona.

   Poista
 4. Wou, miten upeita kuvia!! Kertakaikkiaan!!!:)
  Mutta pisimmän korren vie kyllä ylivoimaisesti tuo suihkulähde….;) Niin mun juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Joo, tuo suihkulähde oli kyllä huippu, wau!

   Poista
 5. Wau mitkä häät! Upea paikka tuo Haikko, olin siellä koulutuksessa juuri kuukausi sitten kolmen päivän ajan. Elämäni ensimmäinen kerta ko. paikassa, harmi vain kun oli vähän viileät kelit.
  Kyllä kuvista näkee, että kaikki on ollut aivan viimeisen päälle mietittyä ja henkeäsalpaavan kaunista, huokailen täällä vain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin oli minulle ensimmäinen kerta tuolla, kyllä on kiva paikka! Nytkin alussa oli vähän viileää, mutta onneksi ilma parani. Saisi kyllä nyt heinäkuussa jo lämmetä nämä ilmat...

   Poista
 6. Ihania kuvia ja on kyllä ollut niin kaunis paikka häille! Uskon että häät olivat varmasti ihanat, eihän tuollaisessa paikassa voi muutakaan olla. :) Niin ja tuo suklaasuihkulähde on kyllä aika herkullinen, nams!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt tiedän miksi tuo on suosittu hääpaikka! Kivan matkan päässä, kauniit puitteet ja palvelut samassa.

   Poista
 7. Kuten otsikko kertookin, täydelliset häät! Ihan mieletön vielä tuo seuraavan päivän samppis brunssi. Harmi kun olemme jo naimisissa, muuten joutuisi ehkä toteuttamaan jotain tällaista ;)
  No ehkä voisi jenkkityyliin uusia valat vaikka 10vee hääpäivänä ja sitten järkkää jotain yhtä upeaa!
  Ihanaa kun ihmiset panostaa siihen tärkeään päivään, onnea vielä minunkin puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kerrassaan upeaa! Tuon jälkeen en toisaalta haluaisi hetkeen järjestää omia juhlia, tuntuisi jotenkin valjulta... :)
   Oi, hyvä idea ja tuolloin juhlapari voi nauttia entistä rennommin, kun ei tarvitse jännittää enää niin paljon ;)

   Poista
 8. Vau mitkä häät!:) Haikko olisi kyllä ihan unelmien hääpaikka, ehkä sitten joskus haha;D Ja tuo suklaasuihkulähde, nam!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upeat! Puitteet ovat kyllä kunnossa ja mitä ihanimmat häille! Varmasti ;)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)