keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Nerokkaat nettikaupat

Nettikauppojen kovan kilpailun huomaa siinä, että enää ei riitä pelkkä online-kauppa tai edes ilmaiset postituskulut. Rinnalle on tullut lisäksi entistä parempi palvelu, personal shopperit sekä omat lehdet. Sain juuri postista MR PORTER:in (NAP:in veli) lehden, jossa on toki esitelty uutuuksista, mutta sitäkin enemmän vinkkejä, haastatteluja sekä artikkeleita lifestyle-lehden tyyliin. Samanlaista julkaisua on jakanut myös Matches ja H&M. Ja kyllä pitää sanoa, että valitsen toimivamman kokonaisuuden takia mieluummin Portterin perheen tai Matchesin kuin Yooxin.Tässä pari himotusta MR PORTTERin valikoimasta.

En saisi ostaa enää yhtään mustaa laukkua, mutta tämä on NIIN hieno.

Logo Strap -tote

Kiva, että Jimmy Choo on laajentanut myös miesten valikoimaa.

Double Monk-Strap -kengät
Huomenna on tulossa kiireinen ostospäivä. Marnin H&M:n malliston jonottamisen lisäksi huomenna on myös Late Night Shopping -ilta, eli monet Helsingin kivijalkaliikkeet ovat auki myöhempään. Katso liikkeiden aukiolot tästä. 

2 kommenttia:

  1. No moi, löysin tanne Anne Malian blogista ja liityin lukijaksi. Kiva lukea lifestyle-aiheista miehen näkökulmasta. Miesten luksustuotteet ovat kaiketi markkina, josta löytyy vielä vielä paljon potentiaalia... Ostin miehelleni joululahjaksi Mr Porterista Marc Jacobsin toalettilaukun ja piti vähän aikaa selitellä kuka se herra Jacobs on ja miksi sen toalettilaukku on pakattu silkkipaperiin ja pahvilaatikkoon:)

    VastaaPoista
  2. Moikka Lisbet,

    Tervetuloa! Annen blogi on kyllä kiva ja suosikkini. Sinunkin blogi on hauska, otan sen myös lukuun. Miesten luksuspuoli on tosiaan vielä aika lapsenkengissä ja saattaa tulla monelle yllätyksenä:)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)