lauantai 31. maaliskuuta 2012

Tehokas kuorintaTapoihini kuuluu hoitaa kasvojani muutaman kerran viikossa kuorinnalla. Yksi suosikeistani on ehdottomasti tämä Clinique Turnaround -naamio, joka sisältää puhdistavia rakeita ja salisyylihappoa. Ne tekevät siitä erittäin tehokkaan, jolloin vain hellä hieronta riittää ja vaikutuksen huomaa heti.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, kokeilen vähän värittää purnukoiden kuvia.

   Poista
 2. Tuota en ole kokeillutkaan, vaan sarjan 7 day scrubia käytän viikoittain. Kuulostaa hyvältä, seuraavalla kerralla siis! Tykkään Cliniquesta koska tuotteet ovat "hajuttomia ja mauttomia" - tuoksut sitten erikseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Cliniquen tuotteet ovat kyllä hyviä. Käytän päivittäiseen ihonpuhdistukseen merkin nestemäistä kasvosaippuaa sekä kasvovettä. On tosiaan hyvä, että ne ovat "neutraaleja" ja silti niin tehokkaita. En olekaan kokeillut tuota käyttämääsi kuorintaa, pitää testata. Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Minäkin käytän sitä cliniquen nestemäistä kasvosaippuaa. Tuosta kuorinnasta en kyllä erityisesti tykännyt,´en huomannut mitään eroa tavalliseen paitsi, että tuo kuivattaa kamalasti ja ärsyttää helposti. Se tavallinen 7day scrub cream oli tehokkaamman tuntuista ja koostumukseltaan miellyttävämpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tuo Turnaround on kyllä aika voimakas, mutta itselleni se sopii. Pitää myös kokeilla tuota 7 Day Scrubia.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)