lauantai 17. maaliskuuta 2012

V for Vuitton

Paheeni ovat muoti- ja valokuvakirjat, ns. sohvapöytäkirjat. Kun tulee uusi vähänkin kiinnostava julkaisu, on minun vaikea ohittaa sitä. On kiva kerätä hyllyyn näitä teoksia, joihin voi aina palata. Niinpä ostin Akateemisesta juuri ilmestyneen Louis Vuitton/Marc Jacobs -kirjan. Teos on koottu Les Arts Décoratifsissa olevan näyttelyn jatkoksi. Se keskittyy ensimmäistä kertaa enemminkin Marc Jacobin kädenjälkeen kuin Vuittonin historiaan. Jos käyt Pariisissa, näyttely on esillä 16. syyskuuta saakka.


4 kommenttia:

 1. Hei,
  Ensin haluasin kiittää mielenkiintoisesta blogista. Löysin blogisi vasta, mutta palaan taatusti uudelleenkin.
  Sitten tuohon kirjaan. Tämä on kirja, joka ehdottomasti menee hankintalistalle. Saanko tiedustella mitä se kustansi Akateemisessa? Itse yleensä tilaan vastaavat amazonista tai muusta vastaavasta, mutta joskus niiden toimistusaikojen kanssa menee hieman hermot. Mikäli kirja on tarjolla samassa hintaluokassa Akateemisessa, siinä tapauksessa ehdottomasti haen omani sieltä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tuo lämmittää kovasti mieltä, varsinkin kun aloittelin kirjoittelun vasta muutama viikko sitten. Vierailen myös palstallasi, sinulla on kiinnostavia uutisia, kiitos!

  Akateemisessa lähtöhinta oli n. 70e. Amazonista tuon olisi saanut vähän edullisemmin, mutta niinhän siinä kävi, että en myöskään jaksanut odotella postitusta.

  Tuo taisi muuten olla ainoa kappale tällä hetkellä, joten kannattaa varmasti tilata Amazonista. Saat samassa ajasta ja vähän edullisemin:)

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Mäkin löysin sun blogin vasta nyt ja tykkään kyllä! Sait musta vakiolukijan :) Saanko kysyä, että mikä olet ammatiltasi? Meinaatko kirjoittaa tätä blogia jatkossakin anonyymisti?

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja tervetuloa! Työskentelen markkinoinnin alalla ja ainakin tällä hetkellä tuo anonyymi tyyli sopii ehkä paremmin blogin konseptiin. Mutta eihän sitä ikinä tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan;)

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)