tiistai 27. maaliskuuta 2012

Onnea Gloria!

Pääsin työn puolesta juhlistamaan tänään 25-vuotiasta Gloriaa ja samalla nostettiin malja myös uudelle Gloria Design-lehdelle. Illassa jaettiin myös palkintoja muodin, kauneuden ja kulttuurin alalta. Laitan myöhemmin lisätietoja palkituista. Lehdessä on tapahtunut paljon muutoksia viime vuosina, mutta nyt jäämme innolla odottamaan tulevaa. Onnea päätoimittaja Minna Jutille ja Gloria-perheelle!
27.3.2012 Glorian 25-vuotisjuhla

Ravintola Sipulin Talvipuutarha oli pakkautunut täyteen juhlijoita.
Jälkiruoaksi oli tarjolla upeita kakkuja.


Juhlaan oli koottu esille muotikuvanäyttely, jossa oli muistoja vuosien varrelta.  

3 kommenttia:

 1. Glorian 25-v juhlanumero oli jälleen aivan mahtava. Niin se vaan taitaa olla, että Gloria on suomalaisista naistenlehdistä suosikkini. Sen sijaan tuohon design-lehteen olin hieman pettynyt, kansi oli upea, mutta lehden sisältö ei vastannut odotuksiani visuaaliselta puoleltaan. Kivat kekkerit näytää kuitenkin olleen:)

  VastaaPoista
 2. Mä olen selvästi ollut ihan liian kauan äitiyslomalla - mulla on mennyt kokonaan ohi tuo design-lehti! Täytyypä tutustua.

  VastaaPoista
 3. Lisbet: Gloria vastaa kyllä aina odotuksia, mutta myös Olivia on yksi suosikeistani visuaalisuuden ja hyvien juttujen ansioista. Design-lehti vaatii hiukan syventymistä, se on ainakin runsas.

  Caelia: Et ole jäänyt yhtään vauhdista, vasta tuo lehti kolahti luukusta ja se on kai myynnissä pidempään designvuoden kunniaksi. Hauska juhlistus-idea.

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)