maanantai 19. maaliskuuta 2012

Laukkuhimotus

Seuraava laukkuhankintani voisi olla Proenza Schouler Extra Large PS1. Tuo suurin koko toimii myös miehille ja laukku on kyllä hauska. En vain osaa päättää, mikä olisi paras väri. Sammalenvihreä, savunharmaa vai konjakki?
 


Kuvat/Proenza Schouler

7 kommenttia:

 1. Hyvä valinta tämä laukku olisi! Itse kallistuisin tuon ensimmäisen vaihtoehdon puoleen, mutta jos pukeudut paljon tweediin, konjakki lienee paras. :)

  VastaaPoista
 2. Itsekin olen tykästynyt eniten tuohon ensimmäiseen. Tuon väristä laukkua minulla ei vielä olekaan ja se on myös ehkä samalla monikäyttöisin eri vuodenaikoihin. Ja hienoja laukkuja teidänkin blogissa, wau :)

  VastaaPoista
 3. PS1 on kyllä mahtava ja tosiaan malliltaan melko unisex. Kannatan ehdottomasti myös tuota ensimmäistä, vaikkakin väri on aina makukysymys :)

  VastaaPoista
 4. Sulla on sama laukku harkinnassa, kun mullakin... :-) Ma olen tosin miettinyt jotain kevaista, vaaleaa varia. Kiva muuten tormata miespuoliseen bloggariin!

  VastaaPoista
 5. Laura P: Niinhän se aina on, että hyvä laukut toimivat sekä naisille että miehille - jee! Pitää haudutella tuota väriä vielä.

  Maria: Hauskaa! Mallasin tuota kokoa viime Lontoon reissulla Harveylla, mutta hyllyssä ei ollut mitään noista väreistä. Tuota mallia ei tällä hetkellä näytä olevan edes nettikaupoissa. Ehkä saan sen seuraavalta reissulta. :)

  VastaaPoista
 6. Monta käsilaukkua homo tarvitsee? Itse ottaisin vihreän tai harmaan. Tuo konjakki on ainakin kuvassa mielestäni ihan kamalan värinen ja miksi se sopisi tweedin kanssa jotenkin paremmin, kuin nuo muut värit?

  VastaaPoista
 7. Jaa-a :). Laukkuja, niitä ei voi olla koskaan liikaa. Olen samaa mieltä, vihreässä tulee parhaiten esille tuo laukun malli.

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)