lauantai 10. maaliskuuta 2012

Sokerinhuuruinen brunssi


Yksi suosikki ”brunsseistani” on Kakkugallerian kakkubrunssi, jossa saa maistella niin paljon leivoksia ja kakkuja kuin vitriini tarjoaa ja napa vetää. Brunssin on katettu joka päivä Fredan myymälään, kahvin tai teen kanssa sen saa 11,50 eurolla. Mikä on sinun ennätyksesi? 

6 kommenttia:

 1. Jee, ihana löytö tämä blogisi! Täällähän on vaikka mitä herkullista :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva kuulla! Toivottavasti maistuu :)

  VastaaPoista
 3. Makean ystävänä ja blogisi innoittamana kävin tänään testaamassa tuon kattauksen. Ah ja voi - toinen toistaan ihanampia kakkuja! Tosin valikoima ei ollut aivan noin laaja kuin kuvissasi, mutta ehkä sitten ensi kerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että kävit testaamassa :) Olen koittanut levittää tuota ilosanomaa kaikille, sillä se on niin hyvä juttu! Harmi vain, jos valikoima ei ollut niin laaja. Yleensä kurkkaan ensin miltä tiski näyttää, että kannattaako mennä. Mikä on kyllä vähän hassua, sillä vaikka saisi kolmea eri kakkua on se jo aika hyvä setti. Olen käynyt usein perjantai-iltaisin kun on rauhallista ja vitriini täynnä viikonloppua varten.

   Poista
 4. Miten tämä postaus on mennyt minulta ohi? Ehkä hyväkin niin : ) Aah, olen niin perso kaikella makealle. Täytyy käydä ehdottomasti testaamassa.

  Kiitos blogistasi! Koukkuun olen jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, hyvä että ilouutinen saavutti sinut nyt. Kuin myös, tuo on vaarallista, mutta ihanaa. Kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa!

   :) Kiitos, kiva jos viihdyt juttujeni parissa!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)