sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Ihana sunnuntai kuvina

Tänään onkin ollut juuri niin ihana syysilma kuin sääennustuksissa luvattiin, joten lähdimme heti aamusta liikkeelle ja päivä onkin ollut monipuolinen ja leppoisa. Tässä kuvapainotteisesti fiiliksiä.



Takki, housut ja kengät/Zara, Neule/Selected, Laukku/YSL, Kaulakoru/Tiffany,
Tuoksu/Burberry London


Kävimme ensimmäiseksi Kaapelitehtaalla ystävämme tuottamassa Helsinki Design Weekin Co-Creating -näyttelyssä. Hauskinta oli mielestäni Lego-osasto, jossa myös vieraat saivat osallistua tekemiseen. Hauskaa fiilistellä lapsuuden lempileluja...


Lapset saivat rakentaa oman näkemyksen Helsinkiin tulevista tornitaloista

Aalto-yliopiston arkkitehtiopiskelijoiden monumentissa näkyi rakentumisen vaiheet, wau

Kaapelitehtaan jälkeen piipahdimme salaatilla Stockan F8:ssa, joka on kyllä söpö. Vielä oli hiljaista...

Sitten suuntana Messukeskus ja Habitare. Omaan kotiin ei juurikaan tarvitse mitään uutta, mutta ihan kiva aina pyörähtää tuolla. Juuri täydellistä tekemistä sunnuntaille.


Hauska kahvila

Aikamatka-näyttely oli hienosti tehty ja kiinnostava. Siinä esiteltiin
suomalaisen muotoilun eri vuosikymmenten klassisimmat esineet



50- & 60-luvulta on peräisin yllättävän monta tuttua esinettä kotona; Trienna, Domus, Festivo, ModernArt...

Kotimatkalla kävimme vielä ihanasti uusitun lähikaupan kautta ja Hietsussakin oli täysi vilinä päällä.

Kaunis ilma suosi kirpparilla

Oi, luksusta - täysin uudistettu myymälä. Olen aina tykännyt käydä ruokakaupassa, mutta nyt se on vielä ihanampaa! Arjen pieniä iloja :)


Nyt vielä salille ja BodyBalance-tunnille, joka sopii mainiosti sunnuntai-illalle.
 Sen jälkeen ehtii vielä nauttia kotona, ihanaa sunnuntain jatkoa!


14 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen sunnuntaipäivä! Ollaan samoilla nurkilla pyöritty, mekin käytiin tänään Habitaressa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavan vilkas päivä! Totta! Ja teitkin jotain löytöjä vierailulta ja Habitarestakin löytyi uutta hankintalistalle ;)

      Poista
  2. Kuulostaa oikein kivalta sunnuntailta. Ilma kyllä helli, sitä ei käy kieltäminen. Itse matkustimme Turusta kotiinpäin, mutta kyllä siinä kerkesi kaunista syksy ihailemaan ennen lähtöä ja uudelleen kotiin päästyä.

    Aurinkoista alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niistä pitää nauttia! Ja minusta on kiva istua vaikka autossa tai junassa katsellen samalla maisemia, joten ei mene kaunis ilma tienpäälläkään hukkaan :) Kivaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  3. Ekaa kertaa kommentoin, mutta myönnän jo tovin seuranneen blogiasi. Viime päivät olen selannut vanhoja postauksia etsiessä ideaa miehen 35v lahjaksi... Onpa siellä jo syksyisen näköistä! Täällä on vielä lämpötila reippaasti yli 20astetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, on aina ilahduttavaa saada kasvoja lukijoille ;)
      Ja seuraan kyllä mielenkiinnolla Italian kuulumisiasi, käy! Ahmin jo ihania kuvia...

      Niin, Milanossa on varmasti vielä lämmin. Viimeksi kun kävin siellä oli ajankohta huonoin mahdollinen - elokuun puoliväli. Kuumaa oli ja autiota. Haluan kyllä sinne uudestaan parempana ajankohtana ja samalla voisi käydä Firenzessä (ja The Mallissa).

      Hmm.. No minulle tulee ensimmäiseksi mieleen asusteet ja siellä on ainakin hyvä saatavuus ;) Miten vaikka kello, kalvosinnapit, laadukas vyö, elektroniikkaa tai joku harrastukseen liittyvä keräilyjuttu?

      Poista
    2. Hermesin kalvosinnapit oli yksi idea eli Parallèle -malli. Mitäs sanot? Kelloa en uskalla hankkia, kun mies on ihastunut omaan Paneraihinsa... ja elektroniikasta -kumma kyllä aviosiippani - ei välitä. :P

      Poista
    3. Oi hyvä, ja miten kiva laatikko niiden mukana tulisi! Kuulostaa oikein hyvältä, kelpaisi! Myös Clou de Selle, Marine ja Eclipse ovat aika kivoja malleja.

      Poista
  4. Oletpas napsinut kivoja kuvia. Eka varsinkin on kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja odotan innolla kun ruska vielä paranee, niin pääsen ikuistamaan syksyn tunnelmaa oikein kunnolla. Värikästä viikkoa!

      Poista
  5. Hyviä kuvia ja kiva asu! En tiennytkään, että Zarasta löytyy miesten kenkiä. Onko laatu hyvä?

    Etsiskelen miehelleni lahjaksi nahkaista läppärilaukkua. Olisiko sinulla vinkkejä mistä löytyisi kivoja laukkuja Helsingissä tai sitten hyviä nettikauppoja? Ei tarvitse olla merkkilaukku (eikä saa olla liian näkyvästi) ;), mutta laadukas ja klassisen tyylikäs! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo on lemppari syystakkini - se on niin helppo farkkujen kanssa.
      Joo saa, mutta laatu on mennyt kyllä alas nykyään. Nuo ovat ikivanhat, mutta ovat kestäneet hyvin (niissä on jopa nahkapohja). Myös yhdet toiset mustat aikoinaan Zarasta ostetut kengät pelastavat usein päiväni. Niitä on kursittu kasaan jo pari kertaa, mutta lesti ja malli ovat vain täydelliset.

      Toimisiko: Lumi/Mhann, (Tiger), Tumi, Mulberry? Nettikaupoista Matchesin, Luisaviaroman ja Mr. Porterin valikoima kannattaa myös katsastaa. Muistan nähneeni myös yhden kivan merkin, mutta en saa sitä nimeä nyt mieleen. Koitan kaivaa sen vielä!

      Poista
    2. Niin, se merkki jota mietin on Seventy Eight Percent. Merkillä on hauskoja ja kohtuuhintaisia laukkuja miehille.

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)