torstai 29. marraskuuta 2012

H&M seuraava yhteistyömallisto?

Kuva/oystermag.com

Mediassa kiersi muutama päivä sitten sinnikäs huhu, että muotitalo Givenchy vastaisi seuraavasta yhteistyömallistosta H&M:lle. Merkki kuitenkin kielsi uutisen nopeasti, vaikka ajatus olisikin erittäin kutkuttava.
Oli niin tai näin, olisi kiva, että muitakaan ensi vuoden yhteistyömallistoja ei tulisi niin usein, jotta koko idea ei vesittyisi totaalisesti. Nytkin Maison Martin Margielan malliston vaatteita taisi olla Briteissä alerekissä puoleen hintaan jo viikon päästä näyttävästä lanseerauksesta, erikoista. Minkä talon haluaisit suunnittelevan seuraavan malliston H&M:lle? Vai onko näitä nähty jo tarpeeksi?

Mutta jäädään odottamaan uutisia. Nyt lähden juhlistamaan synttäreitäni Boulevard Socialiin. Kivaa iltaa, hauskaa kun tuli viimein hieman luntakin!

16 kommenttia:

 1. Ohoh, itsekin petyin toissa päivänä kun kuulin sen olevan vain uutisankka. Mutta aina saa toivoa ;-) Ja tosiaan, hieman ovat nuo mallistot kokeneet inflaation, jos nyt olisi hieman enemmän väliä seuraavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja vielä paljon onnea! :-)

   Poista
  2. No saa nähdä, mikä on seuraava. Taukoa saisi kyllä olla! Kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Noista hm:n yhteistyömallistoista on mennyt jo hohto. Ostin muutamia kappaleita aikoinaan karl lagerfeldiltä, victor & rolfilta, roberto cavallilta ja mathew williamsonilta. Ne olivat mielestäni ihan onnistuneita mallistoja ja jossain määrin lanvin. Sen jälkeen en ole vaivautunut. Paljon melua tyhjästä. Nuo yhteistyömallistot olisi ihan ok jos niistä ei nostettas niin helvetinmoista meteliä. Onkohan nuo magielan rätit jo alessa suomessa? Ehkä sieltä voisi kympillä jotain ostaa, niinkuin ostin marnin takin 150e, alessa 10e...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa mainitsemissasi oli kyllä vielä hohtoa! Mutta tuo tahti ja varsinkin tuo ale-juttu kyllä vie jutusta pohjan... Nuo MMM eivät ainakaan vielä ole alessa, mutta kannattaa pitää silmällä uusia hintoja :)

   Poista
 3. H&M:n edustajat kommentoivatkin jo, että seuraava yhteistyömallisto tulisi vasta vuoden päästä. Keväällä ei siis ole näillä näkymin tulossa mitään. Ihan hyvä pitää vähän taukoa.
  Nuo Marnit olivat kyllä kieltämättä aika mahtavassa alessa. Itsekin sieltä sen kympin takin nappasin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja paljon onnea synttärin johdosta! :)

   Poista
  2. Tuo viive olisi kyllä tervetullut! Totta, sait silloin tuon hyvään hintaan ;)
   Ja niin, nyt on Balenciagakin saanut uuden pääsuunnittelijan, mitä tykkäät?

   Kiitos onnitteluista, vuotta vanhempana ja toivottavasti myös taas vähän viisaampana ;)

   Poista
  3. Jännityksellä jään kyllä odottamaan mitä se Wang siellä keksii!! Toisaalta näen kyllä miksi valintaan on päädytty. Ehkä miehen omissa kokoelmissa on jotain samaa henkeä kuin Ghesquièren Balenciagassa. Olisin kyllä ollut tyytyväinen siihen Christopher Kanenkin ;)
   Itse odottelen myös, josko maanantai toisi mukanaan viisauden! Vanhuus kun iskee joka tapauksessa väistämättä! ;)

   Poista
  4. Niin ja se piti vielä tuosta Wangista sanoa, että tuohan mies mukanaan Balenciagalle ison joukon vannoutuneita faneja! Kaupallisessa mielessä fiksu veto!
   Tulipas muuten monta KYLLÄ sanaa tuohon ekaan kommenttiin :D

   Poista
  5. Onhan noissa tyyleissä samoja linjoja, joten ymmärrettävä veto - myös kaupallisuuden nimissä :)
   Mielenkiintoista nähdä, mitä on luvassa - nyt onkin ollut paljon muutoksia pääsuunnittelijoiden pöytien ääressä.

   Poista
 4. Paljon onnea synttäreiden johdosta! Givencyn yhteistyömallistosta minäkin innostuisin! Marin kyllä ei kolahtanut muuhun laisinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :)Jännä nähdä, kuka vastaa tuosta seuraavasta mallistosta. Lumista päivää ;)

   Poista
 5. Mä en noista yhteistyömallistoista ole innostunut, ei vaan ole yhtään mun juttu. Jotenkin kuvittelisin, että tuollainen yhteistyö ei välttämättä tee kovin hyvää merkin imagolle?!

  Paljon onnea ja mukavaa iltaa!

  ps. teillä on todella kaunis ja viihtyisän oloinen koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on kaksipiippuinen juttu. Toisaalta merkki saa hyvin näkyvyyttä ja uusia tutustujia, mutta nuo ale-temput eivät kyllä tee hyvää brändille.

   Kiitos onnitteluista ja kehuista! Ja hei olit tilannut hienon laukun, mieti toki rauhassa pidätkö.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)