torstai 1. marraskuuta 2012

Lokakuun laukkumuisto – Givenchy

Lokakuun laukkumuisto tulee vähän viiveellä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vuorossa Givenchyn Nightingale. Malli on ollut mielessäni monesti ja lopulta löysin pari vuotta sitten Pariisin Avenue George V:n miestenliikkeestä sen sopivan värisenä. Nahka on tukevaa ja hauska armyvihreä sopii rennompaan laukkuun kivasti.

Niinpä laukku on kestänyt hyvin ja ollut paljon käytössä. Siihen mahtuu hyvin tavaraa ja se säilyttää hyvin muotonsa vaikka olisi hieman tyhjempikin. Plussaa myös säädettävästä hihnasta, jonka avulla laukun saa vaikka olalle. Ainoa miinus ja pettymys tältä haute couture -talolta on valmistusmaana komeileva - Kiina.

Tässä vielä hieman muistoja tuolta Pariisin reissulta ja lopussa talon goottihenkeen sopivia kuvia :)

10 kommenttia:

 1. Mä saan vasta nyt aikaiseksi kommata sun blogia, olen uudempi lukija siis :) Mä tykkään kyllä monesta Givenchyn laukusta älyttömästi ja Nightingale on yksi niistä, joka on haavelistalla vuodesta toiseen. Toinen sellainen on Antigona. Mutta se on kyllä todella iso miinus, että luksuslaukkuja valmistetaan tänä päivänä Kiinassa! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja hauska tavata :) Antigona on myös hieno ja klassinen malli! No joo, tuo valmistusmaa on vähän outoa - enkä ole oikeastaan bongannut muilta luksutaloilta tuollaista ratkaisua. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Givencyllä on upeita laukkuja, jotka mielestäni erottuvat positiivisesti massasta. Niissä on usein jokin "juju", joka vangitsee katseeni. Upea laukku tämä Nightingale! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on kyllä hienoja yksityiskohtia ja pidän siitä, että uusia laukkumalleja ei tule niin usein, vaan enemmänkin harkitusti.

   Poista
 3. Sulla on siis sellaisia laukkuaarteita et huh :)
  Upea Givenchy!

  Ja Kaipaus Pariisiin, pitäisiköhän varata lennot keväälle..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, kiitos :) Joitankin aarteita olen onneksi saanut kerättyä. No älä muuta sano, pitäisiköhän lähteä pääsiäisenä? Ja hei, oliko sulla tarkempaa sisäpiirintietoa Akateemisen Starbuckista?

   Poista
  2. Ei ole tarkempaa, kampaajani Stokalla mainitsi asiasta ja hän oli sitä mieltä että se tulee Akateemiseen. :)

   Poista
  3. Toivotaan, että tulee! Ja kiitos vinkistä!

   Poista
 4. Wautsi mikä laukku ja kivan värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo tuo on jännä ja hauskan erilainen. Kivaa pyhää!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)