sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Marraskuun laukkumuisto – Gucci

Marraskuun laukkumuistoksi sopii viikonloppulaukku, joulun ja uuden vuoden reissaamisia ja kyläilyjä ajatellen. Ihastuin tähän Guccin putkikassimalliin, kun näin sen ensimmäisen kerran Milanossa monta vuotta sitten. Siltä reissulta lähti jo kuitenkin mukaan ensimmäisenä laukkumuistona ollut Prada.


Lopulta hankin tämän Helsingistä Via Monte Napoleonen pikkujoulujuhlista, josta sai -20% kaikesta ja koska tällaiset klassikot ovat harvemmin liikkeiden omissa myymälöissä alennuksessa, pitihän tilaisuus hyödyntää. Hankinnasta on siis aikaa, sillä tuota liikettä ei ole ihan hetkeen enää ollut.
Kaipaan edelleenkin sen mahtavaa valikoimaa (Gucci, Dior, Lanvin, Prada, Céline, Givenchy...) ja varsinkin noita kampanjoita sekä alennusmyyntiaikaa (-50% alennuksella), jolloin pystyi tekemään hyviä löytöjä ilman, että tarvitsi lähteä reissuun.

Laukusta on ollut saatavilla erilaisia kokoja, mutta tämä on se isoin malli, joka palvelee parhaiten viikonloppureissuilla. Olen nähnyt tästä myös pienempiä versioita, jotka sopisivat paremmin myös arkikäyttöön.


Kuva laukusta hieman tyhjempänä

Tässä vielä yksityiskohtia. Pinta on kuvioitu guccissima-kuosilla, joka on mielestäni edelleenkin kaunis. Se ei ehkä näy heti kauas, mutta on hauska yksityiskohta lähempää katsottuna. Laukun ympäri menee myös tukiremmit, joten painoakaan ei tarvitse varoa.  
17 kommenttia:

 1. Tosi hieno on! Itsekin tykkään tuosta nahkaisesta Guccissimasta, hieman hillitympi kuin se kankainen kuviointi. Mukavaa sunnuntaita=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tuo malli on kivan ajaton. Mukavaa viikkoa :)

   Poista
 2. Toi nahkainen malli on kyllä niin tyylikäs! Itse ostin sen tavallisen mallin samaisesta 20% alennuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa hauskaa, että olet tehnyt löytöjä myös tuolta! Tuo kuosi on myös klassikko ja eikö siinä ole sellainen pinta joka kestää myös hyvin käytössä?

   Poista
  2. Joo, pohdin nahkaisen ja ei nahkaisen mallin välillä. Koska ostin laukun käytettäväksi matkoilla, päädyin tavalliseen koska kestää kolhuja ja kosteutta. Pienempi nahkainen on ollut haaveissa jo pitkään päivittäiseen käyttöön

   Poista
  3. Se on totta, ei tuota ihan ruumaan viitsi laittaa. Tästä on tosiaankin myös sellaista pienempää mallia, joka on aika kompakti. Siihen mahtuu hyvin tavaraa, mutta ei ole kuitenkaan liian iso arkikäyttöön.

   Poista
 3. Todella upea laukku! Ja loistavia kuvia siitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vaihtelua arkilaukkujen lisäksi :) Aa, piti hyödyntää taas viikonloppuna päivänvaloa ;) Kivaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 4. Kiitos tästä postauksesta -nyt tiedän mihin sijoitan, jos yhtäkkisesti rikastun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, tuo on aika hyvä hankinta, vaikka ihania laukkuja riittää kyllä :)

   Poista
  2. Ja on muuten kyllä myös upea tuo sinun lahjahankinta itsellesi - onnittelut siitä ja tietenkin valmistumisesta!

   Poista
  3. Kiitos, vaikka hmm paperit odottaa edelleen yhden lyhyen esseen valmistumista, mutta periaatteessa olen jo valmis, en vaan tiedä kuka toimittaisi sen esseen koneeltani tiedekuntaan :D Työttömäksi valmistuminen stressaa ja siksi olen sitä pantannut, mutta pakko ne paperit on ottaa ulos joskus :)

   Poista
  4. Aah, kurja tilanne. No voithan pitää niitä vielä hetken sisällä, jos ei ole pakko ottaa ulos. Varmasti huojentavaa, kun kaikki muu on suoritettuna!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)